Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie zle bo...

MOJ CHLOPAK ROBI ZA MNIE WSZYSTKO !

Polecane posty

Gość czuje sie zle bo...

moze niektorym sie to wydac SUPER, ale niestety tak nie jest. poznalismy sie 3 lata temu a od roku mieszkamy razem i od roku wciaz czuje sie zle poniewaz...moj chlopak robi za mnie wszystko! nie dosc ze pracuje, to sam sobie robi kanapki do pracy, gotuje obiady, jezdzi na zakupy i sam wszystko wybiera, mnie nawet nie pyta co jest w domu potrzebne bo on sam wie.. ja sie czuje z tym bardzo zle i niezrecznie. wiele razy mu o tym mowilam,ze tez chcialbym cos zrobic w domu, ze pojde na zakupy, ze dzis ja ugotuje oboiad, jednak on twierdzi,ze nie potrzebnie, bo on na wszystko ma czas i swietn ie mu z tym... a ja czuje sie jak sierota!!!! wszystkie kolezanki gotuja obiady swoim chlopakom, chodza na zakupy, o wszystko w domu dbaja, a mi ta mozliwosc zabiera chlopak!! wiele razy gotowalam obiad to mowil po co po co,ze on to zrobi, zebym sie w to nie bawila...ale zawsze myslalam,ze to kobiety zabawa?? ja tylko w domu robie pranie... czuje sie jak sierota jakas...czy ktos z was ma tak samo... to jest okropne

Gość I love Love
zmien chlopaka...moje kondolencje.

Gość rrrww
to znajdz sobie takiego co bedzie caly dzien siedzial na kanapie popijal piwo a ty bedziesz biegać ze szczotą i mu usługiwać

Gość adgjlkh
A nie mozesz po prostu ugotowac tego obiadu, posprzątac, zrobić zakupy, kiedy on jest w pracy? Albo po prostu robić to, nie pytając go o zdanie... Wiesz, z jednej strony taki facet to skarb, co na pewno docenisz, gdy będziecie mieli dziecko i będziesz potrzebowała pomocy. Ale z drugiej strony rozumiem, ze czujesz się bezużyteczna. Porozmawiaj z nim koniecznie. Albo nie rozmawiaj, tylko rób

Gość adgjlkh
albo, gdy on gotuje, to Ty w tym czasie sprzątaj lub na odwrót.

Gość ZuZkaxD
ja bym chodziła do kosmetyczki i do centrum handlowego

ja mam tak samo i nie narzekam! do moich obowiazków nalezy jedynie mycie garów i rozkladanie prania do szafek! ;P tyle ze ja namietnie studiuje i jak wracam do chaty o 18 to nie mam sily butów sciagnac a co dopiero robic żarcie Oo

Gość a niby co sie ma stac
a ja bym nie chciala. Nie jestem dzieckiem i nie lubie jak mnie ktos wyrecza.Podzielcie sie obowiazkami, ty robisz to -on co innego ,jutro na odrwot. Majtki tez ci pierze??

Gość czuje sie zle bo...
moze cie to bawi,ale mnie nie! jak napsialam pranie robie ja. i uwierzcie dziewczyny, nie chcialbyscie sie zaminic! ja jestem kobieta, chce sie zajac domem a nie moge!!!!!!!!!!!

a co cie wiąrze w domu ??? wez idz na zakupy raniutko i zacznij szyjkowac obiad posprzataj a nie siedzisz i pachniesz i sie użalasz