Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wierna_Katoliczka

Co sądzicie o ks. Tadeuszu Rydzyku ?

Polecane posty

Gość Co sie porobilo
Ciekwai mnie Wasz styl zycia, co Was cieszy(bo co oburza kazdy wie:-P)

To podszywa. Z nikogo nie robie sobie jaj. Wyrażam swoją opinie. Pozdrawiam wszystkich.

Gość łoooooooo
dlanich rydzyk jest Bogiem, to tak samo jak z ta 14 sto latka, jak tak lubicie dzieci mocherki to czemu nie adoptujecie tyle ich jest w domach dziecka.

Gość w sumie można by go naśladować
heh i tutaj tak można porozmawiać jak ktoś jest za rydzikiem to moher itd a ja wcalę nie jestem za nim tylko napisałam za co można by go było cenić co wcale nie oznacza że ja go cenię nie podoba mi się to że tymi sprawami zajmuje cię ksiądz, A co do pieniędzy to kto znas potrafi zrobić ludziom taką wodę z mózgu żeby ci wysyłali nam kasę i tu ktwi sedno problemu bo rydzyk jest dobrym manipulatorem i ma łeb do interesów, co gdybym ja chciała załozyć radio y np i bym staneła na srodku rynku i darła gębę że zakładam radio i kto mi da kasę założę się ża każdy by popukał w głowę i poszedł dalej a co zrobił rydzyk za pieniądze tych jak to określacie moherów wybudował radio zdobył koncesję (już teraz dożywotnio chyba) założył telewizję stworzył szkołę i to za sprawą pieniędzy tych babć tylko jak nimi musiał manipulować i co im nagadac że zaczeły wysyłać pieniądze i to nie jeden czy 2 razy znam ludzi którzy pierwsze co jak dostaną skromną emeryturę oddają połowę jej na radio maryja i to się nazywa mieć głowę do interesów