Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wieee

jeszcze raz zapytam o rozmiar ubranek-tak dla jasnośći

Polecane posty

Gość kto wieee

pomózcie np rozmiar 56 -dla 0-3 miesiecy / tak ?/ a potem jak rozmiary lecą?

słuchaj ciężko tak,dzieci rożne sie rodzą jedna ma 50cm druga 56 a jeszcze inna 60 ,wiec tak naprawdę ciężko określić,jeśli chcesz coś kupić w prezencie to najlepiej na 60 cm,albo coś innego ręcznik lub szlafrok:) na pewno sie przyda:)

Gość someoneeeee
po 56 jest 62 dalej 68 74 80 86 92 98.Co 6

rozmiar 56- to jest na 0-3 tygodnie najwyżej nie miesiące poem jest 62 moja w wieku 3 miesięcy nosiła 68 nie dasz rady w ten sposób nic dobrać każde dziecko jest inne- rośnie swoim tempem

Gość someoneeeee
nom a ja urodzilam synka i mial 60 cm wiec to co mialam na 56 nie weszlo nawet na niego

Moj synek mierzył 54 cm po urodzeniu,do konca 2 miesiaca swietnie lezały na nim 56,a najpierw 50.No ale ja miałam niemiecka odziez,a ta wieksza wypada.Teraz ma półtora roku nosi 80,ktore super pasują.

Gość a tak średnio
to ile dzieci rosną? jakoś tak co miesiąc o jeden rozmiar są większe? czy inaczej?

co miesiąc nie,bo około roczku nosiłyby rozmiar na szesciolatka czyli ok 122 cm:D /// srednio co 3-4 miesiace wymiana,ale to nie oznacza ze jednego dnia wszystko jest za małe,stopniowo i płynnie zawartosc szafy czy komody sie zmienia.