Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piegowata25

czy istnieje szansa usunąć bezpowrotnie piegi z pleców?

Polecane posty

Gość piegowata25

witam wszystkich! czy komuś się udało pozbyć tego świństwa, od lata zakrywam plecy bo w młodości nie przewidziałam, że słońce jest aż tak mocne i teraz mam pamiątkę:( chciałabym się pozbyć tych piegów czy ktoś ma w tym jakieś doświadczenie?? Proszę o rady!

Gość piegowata25
czy w gabinetach kosmetycznych pojawiły się jakieś niezawodne środki??

Gość no nie natury się nie poprawia

Gość nie masz innych zmartwień

Gość piegowata25
no własnie nie mam ,dlatego prosiłam o rade:)zresztą jak się ma kompleks to się z nim chce walczyć

Gość lizreve
ja ma na buzi (chc je troche rozjasnialam) na plecach tez je mam naszczescie ich nie widze ale najbardziej przeszkadzaja mi te na ramionach :(

Gość ja mam ponad 50 lat i zawsze n
nie moglam odpędzić sie od facetów ,BO BYLA NIEPOWTARZALNA!

Gość dla mnie to bez sensu
oj dziewczyny ja mam buzię w piegach i wiele bym dała żeby mieć jeszcze więcej piegów :) moówie całkiem powaznie, piegi są piękne, urocze i do tego ciemno rude włosy ah:)

Gość bet123
kupowałam w drogerii kremy flos lek na przebarwienia Druhla w aptece, droższy niewiele pomogły...nie można się opalać w czasie stosowania może spróbuj przecierać sokiem z cytryny, chrzanu, albo samoopalaczem zabiegi w gabinetach są okropnie drogie! akurat na piegi nie wiem... ale inne nic praktycznie nie zmieniły,no może skóra była gładsz kilka dni a teraz przywiozłam nowe piegi z Turcji...i trudno.. musiałąbym zupełnie nie wychodzić na słońce

Gość Piegowata25
ja juz robilam zabiegi u dermatologa, to bylo cos na zasadzie kwasow i zluszczania, kiedy zaczela schodzic mi skora myslalam, ze oszaleje z radosci, ze wkoncu znikna ale...nie zniknely:( przeszkadzaja mi,nawet jesli ich nie widze to je czuje, nie zakladam sukienek czy bluzek z odkrytymi plecami bo sie poprostu wstydze... wiem ze wiele osob mi napisze ze piegi sa piekne ale prawdopodobnie te osoby nie maja ich... czy ktos slyszal cos o metodzie cud??na zawsze, z mozliwoscia opalania??

Gość madzia45984
a o cosmelan\'ie słyszałaś?

Gość piegowata25
nie, a mozesz mi wytlumaczyc co to jest??

Gość Szymonek
Piegi na plecach są takie śliczne ... Dlaczego dziewczyny chcecie się ich pozbywać ? Miałem kiedyś dziewczynę z paroma piegami na barkach, uwielbiałem je całować. Facetom podobają się piegi, znaną panią ze stron dla dorosłych jest niejaka RayVeness, z dużą ilością piegów na bladych plecach. A jak bardzo jest pożądana !