Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfi

bialy jezyk i nieprzyjemny zapach z ust

Polecane posty

Gość mama ani
mi pomoglo ssanie oleju slonecznikowego, trzeba go ssac na pusty zoladek. pomoze po dluzszym stosowaniu. naprawde prosta metoda a dziala.

Gość migotka+
Być może domowe sposoby też nie są złe. Ja jednak odwołam się do metody Dr.Volla. Musi być jakaś przyczyna u Ciebie, która wywołuję biały nalot i nieświeży oddech, jest to obecność różnych bakterii i grzybów w organizmie głównie: chlamydia i candida. Polecam wykonać test obciążeń organizmu tą metodą. Badanie polega na wykryciu wszystkich patogenów a następnie ich usunięcie co powoduje usunięcie schorzenia i dolegliwości.

Gość Aloes!!!!!!!
Aloes naprawde dziala. Nie moge w to uwierzyc,tyle czasu sie meczylam z tym a tu wystarczylo pic aloes. Jestem w szoku:) Dziekuje

Gość kach0908
Kurde mam ten sam problem, myję zęby i za godzinę znowu śmierdzi wtedy sięgam po gumy do rzucia ale to też rozwiązanie na chwilę, najgorzej jest rano. Jak będę na zakupach to naginam do apteki po ten sok z aloesu, mam nadzieję, że i mnie pomoże.

Gość Gienek88
Kurczę to już nie przelewki. ja proponuję wizytę u stomatologa w pierwszym wypadku, nie wiem skąd jesteś jak z łodzi- to polecam gabinet www.mak-laser.pl, wszystko tam mają nowe, a personel gitara. dobra co dalej, jak już stomatolog wykluczy wszelkie choroby dziąseł, przyzębia, zębów etc. to naginaj do rodzinnego, żeby cię obejrzał, niech da ci skierowanie na badania, ogólne moczu i krwi i jeśli to nic nie wykaże, to dalej w kierunku badań specjalistycznych- gastroskopia itp, bo jak mówią przedmówcy to może byc od twojego złego odżywiania.3maj się

Gość Rozalia555
To już nie błahostka. Powinnaś udać się do stomatologa, a do codziennej pielęgnacji polecam stosowanie płynu do płukania jamy ustnej na bazie krzemu organicznego SILOR+B, który likwiduje stany zapalne dziąseł oraz nieprzyjemny zapach z ust, można go kupić w www.sklep.ateraz.pl/krzem.organiczny

Gość gość
Poczytaj sobie http://bialyjezyk.pl - jest kilka fajnych wskazówek jak się tego pozbyć.

Gość Adelinetta
Najlepsza metoda na biały nalot na języku to stosowanie leczniczej pasty do zębów i języka AJONA (czerwona tubka) i płynu MERIDOL SAFE BREATH (zielony), który jest dostępny w Rossmanie. Ja używam Ajony tylko na język, rozprowadzam ją i usuwam za pomocą skrobaczki do języka, następnie płuczę usta płynem Meridol. Zarówno pasta jak i płyn w bardzo skuteczny sposób zabija bakterie w ustach. Robię tak rano i wieczorem zaraz po umyciu zębów. Świeżość utrzymuje się przez cały dzień! Pastę kupiłam w aptece za ok. 20zł, jest bardzo wydajna, nakłada się naprawdę niewielką ilość na język, starcza na pół roku, a płyn tak jak wcześniej wspomniałam kupiłam w Rossmanie w cenie 24zł.