Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chuda jak słomka cizia blond

bezpłatne badania skóry i darmowe próbki

Polecane posty

Gość chuda jak słomka cizia blond

hej podobno gdzieś w centrach handlowych można zrobić darmowe badania stanu cery i dostać darmowe próbki kremów:)

Gość M A R I T A
można

Gość kurczak z rożna
byłam niedawno na takim badaniu cery na dniach zdrowej skóry, w galerii Mokotów, i dostałam próbki kremów Vichy :), to jest we wszystkich miastach chyba ale kiedy to nie wiem

Gość siostra swojego brata
a u mnie w Katowicach będzie w pierwszy weekend lipca :)

ja się na pewno do Wawy wybiorę na te dni, na szczęście nie przegapiłam tego, a przy okazji zrobię sobie zakupy w Arkadii:)

Gość mirabella***
trafiłam w sobotę na tę akcję dni zdrowej skóry, postałam trochę w kolejce bo było sporo chętnych, lekarz dermatolog zbadała mi skórę jakimiś aparatami, porozmawiałyśmy chwilkę, okazało się że mam cerę tłustą ale odwodnioną i dostałam próbki kremów które mają mi pomóc, mam pić dużo czystej wody, i chronić się kremem z filtrem 50 bo mam drugi fototyp i słońce mi bardzo szkodzi, kremów używam od soboty i jestem mile zaskoczona efektami, jak mi sie skończą próbki kupię sobie w aptece cały krem

Gość chuda ruda maruda
u mnie ww Wrocku w ten weekend będą:) idę idę darmowe próbki to coś dla mnie:)

wybieram się na te badania teraz w sobotę do Warszawy, kilka moich koleżanek już było i wróciły bardzo zadowolone:) dostały próbki kremów, których od razu zaczęły używać stosując się do rad i mówią, że czują już sporą poprawę.. ja mam też problemy z cerą, między innymi straszne krostki, a do tego ciągle się błyszczę i nic mi na to już nie pomaga, więc może tam mi coś doradzą...

hehe no to się pewnie spotkamy;) teraz chyba dużo kobiet będzie na tych dniach, bo sporo też czytałam o tym na innych forach i ogólnie same pozytywne opinie, co tym bardziej przemawia za tym, że warto się wybrać:)

Gość hmmm dni zdrowej skory
czyli co.. osoby z tradzikiem sa jzu tam nie mile widziane?;/

Gość kokkotta
trądzik też problem, więc warto zasięgnąć porady specjalisty, a po to organizują akcję żeby pomagać, więc na twoim miejscu wybrałabym się koniecznie:)

ja mam właśnie problemy z trądzikiem i w ten weekend wybrałam się na te badania, poza badaniami miałam też konsultacje/miłą rozmowę/ ze specjalistami:) a do tego dostałam próbki kremów i nawet już sobie jeden z nich kupiłam, bo wreszcie odkryłam krem (a w zasadzie doradzono mi go) po którym moja twarz się nie świeci:)) więc jestem bardzo zadowolona i tym bardziej polecam wszystkim!:)

a mi niestety nie udało się tam być, szkoda, bo przyjaciółka była i powiedziała, że było super... muszę zobaczyć czy będą jeszcze jakiegoś dnia w Warszawie, może uda mi się załapać...

Gość krokodylka
u mnie w Poznaniu będą od jutra :) idę rano żeby nie stać w kolejce

no to zawsze jakieś rozwiązanie, bo chętnych jest trochę, ale atmosfera miła, wiec to nawet nie przeszakadza specjalnie;)