Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LamynMen

kobiety gardzą poetami

Polecane posty

Gość LamynMen

i oddają swe serca i ciała tylko animalnym kopulantom, z którymi gzią się jak popadnie, rodzą ich dzieci oraz przelinają ich zdradzane i porzucane nieustannie. Jakby nie czuł się skrzywdzone i tak oddadzą sie tylko kolejnemu kopulantowi.

Gość pipczako
... bo one myślą cipką swoją, i to tylko w czasie orgazmu !

Gość .....piękne....
dawaj cos tam wyskrobal, poczytam.kto we, moze sie wzrosze:( dawaj...wklejaj

Gość Kawafis
Miasto "Wyjadę", powiedziałeś, "gdzieś do innego kraju, nad jakieś inne morze. Jest wiele innych miast, są inne, lepsze miejsca. Tu ciąży nade mną fatum, na wszystkich moich dążeniach, a moje serce jak trup zostało już pochowane. Mój umysł też odrętwiał w tej jałowej przestrzeni. Tutaj, gdziekolwiek spojrzę, widzę tylko ruiny mojego życia, które przez wiele lat trwoniłem, aż w końcu roztrwoniłem". Nie znajdziesz nowej krainy ani innego morza. Zabierzesz to miasto z sobą. Już zawsze będziesz się błąkał po tych samych dzielnicach, po tych samych ulicach. Włosy ci będą siwieć pośród tych samych domów. Nie umkniesz z tego miasta. Nie wierz złudnej nadziei: nie ma dla ciebie okrętu, nie ma drogi gdzieś indziej. Jak roztrwoniłeś życie tutaj, w tym cichym kącie, roztrwoniłeś je wszędzie, wszędzie, na całym świecie.

Gość poeeeeeeeeeeeeetkaaaa
faceci gardza poetkami. Patrza tylko na cycki i dupcie farbowanych blondyneczek, zenia sie z takimi a potem one ich zdradzaja wiec rzucaja je i znajduja sobie nowe dupcie FIN

Gość Kawafis
jeszcze to: moj odbyt, caly w brązie i czerwieni niczym twarz murzynki która się rumieni na widok krzewów dziwnych poskręcanych pnączy którymi, z ogonkiem z przodu, gwiazdkę w środku łączy...

Gość tylko bez prymitywnych
podszywów proszę !!!

Gość ten nie byl prymitywny
wg mnie byl ciekawszy i bardziej tworczy od tej pompatycznej epopei powyzej :P

Gość samczyzew
ludzie pedalstwo tu sie wdziera

Gość Miśka C.
olewamy poetów po to zazwyczaj pedały są !!!!!!

Gość Kawafis
Dzis kupe zrobilem po prostu wielgacha Przez ten smrod dziewki mi w lozu nie zasna Beda mi meczyc farfocla do rana Ola Boga prosze pana!!!

To ja tam wolę faceta, który wezmie sprawy w swoje ręce, a nie będzie mie pier....dolił przez x miesięcy o jakiś słodkościach... No sorry...Facet to ma być facet,a nie jakaś istotka, która będzie mi co rano i wieczór wiersze śpiewała, a do niczego się nie zabierała....

Gość poeci to egocentrycy
i na ogól maja 2 lewe ręce

Gość Kawafis
Sraczko brunatna! Srako brazowa! Milosc ma jest czysta To natomiast ze walisz To jest sprawa oczywista

Gość nerra
znałam takiego jednego poetę- bajkopisarza, co nawijał makaron na uszy przez 4 lata i nie wyczerpały mu się pomysły, tylko mnie się znudziło Taraz baja innej

Gość Kawafis
Jestem nudziarzem maruda W brylach wielkich laze A ze zadna mnie nie chce To w krzakach ptaka pokaze!

Prawdziwy poeta nie żali się na kobiety, tylko całe życie wzdycha do jednej - której mieć w żaden sposób nie może i dlatego powstają dzieła wybitne. No chyba, że jeszcze ginie w walce za Ojczyznę i wtedy nawet jeśli miłość jego była spełniona - nic mu z tego nie przychodzi, gdyż nie żyje. Czy spełniasz któryś z tych warunków? Nie. A więc musisz cierpieć. Lubię, jak mężczyźni cierpią. Powinni cierpieć, czy są poetami, czy drwalami - wszystko jedno.

Gość CheNelly777
To ja nie wiem jakie kobiety spotykałeś, bo ja uważam, że wszelkiego rodzaju artyści mają w sobie "to coś". A jakby jeszcze napisałby dla mnie wiersz to bym mu się chyba do nóg rzuciła ;)

Gość nerra
Kobitka ze Wschodu, samo sedno erotoman gawędziarz. ot co

Gość LamynMen
Taki ze mnie poeta jak z koziej dupy traba ale ze zazdrosny jestem o kazdego faceta to juz inna bajka:classic_cool:

Gość nerra
CheNelly777 , co Ty piszesz? Potrafią stworzyć arcydzieło, wkleić nawet na stronie z dedykacją, a potem kolejne i kolejne aż do usr***;D

Gość realistka nana
pan poeta tylko glowa nie ta!!

a tam gardzą moja polonistka uwielbia Miłosza a jeszcze inne Słowackiego za to moja znajoma usycha z miłości (platonicznej) do Norwida

Gość one gardzą nimi jako menami
i nie dają im ni pupci ni cycków - przykładem Maryla Mieckiewicza

Gość każda ma cipke
i dlatego szuka swojego goryla

sorry, jedno nie wyklucza drugiego, to nie ma nic wspónego z byciem poetą lub nie ale z byciem dobrym lub kieskim poetą dobrzy poeci sa jak afrodyzjak, a poetki bywają seksowne, jakies wyblakłe grafomaństwo to zadna cnota (wstawiłabym buźkę z wysuniętym języczkiem, ale nie wiem, jak to się robi, Stachu:))