Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mysssuniaa

ON NIE KOCHA....................

Polecane posty

Gość Mysssuniaa

jestesmy razem ze sobą 5 miesiecy on cos do mnie czuje ale nie chce mi powiedziec "kocham cię" ja go kocham jest mi bardzo przykro ile mam jeszcze czekac na te slowa...ostatnio powiedzialm ze moze powinnam odejsc bo sama niewiem na co czekam..caly czas mam dola...a on spytal sie mnie czy wytrzymam jeszcze troszke i poczekam...ale co to znaczy ze wkoncu pewno dnia sie we mnie zakocha i powie kocham cię:/co to za zwiazek kiedy kocham tylko ja..jak tu mysles o przyszlosci...boli mnie to bardzo.. niewiem co robic...moze powinnam go zostawic??? i znalesc kogos kto mnie naprawde pokocha:( skoro sie nie zakochal to sie juz chyba nie zakocha:((

Gość ja po swoich doswiadczeniach
radzila bym Ci zostawić go, pierwsza wyjść z taką inicjatywą...prędzej czy póxniej on odejdzie od Ciebie :O ALE to takie trudne, wiem...nie jest Ci obojętny, kochasz go...

Gość ja po swoich doswiadczeniach
ja nie umialam odwrócić się o niego, tak poprostu zerwać wszystko to co bylo...w końcu to on mnie zranił i zostawil mnie... też liczylam na inne rozwiązanie, ale jednak się nie udalo :O

Gość Mysssuniaa
ja to mam pecha...:(

Gość Mysssuniaa
tak bardzo chce zeby mnie pokochał....kurde moze cos ze mną nie tak..moze nie da sie mnie pokochać:/

Gość pasta lososiowa
odejdz...a jak zrozumie i moze jednak pokocha to zrobi wszystko zeby cie odzyskac...trudne ale wykonalne, bedziesz z siebie dumna...

Gość Mysssuniaa
boje się...a jak pozna inną w ktorej szybko sie zakocha...chyba szlak jasny mnie trafi:/

5 miesięcy i już kocham Cię na całe życie... Oczekujesz zbyt wiele w zbyt krótkim czasie... Myślisz, że po 5 miesiącach bycia razem od razu musi zostać powiedziane "kocham Cię"... Ile masz lat dziewczyno???

Gość pasta lososiowa
lepiej zeby poznal ja teraz jak go zostawisz niz mialby cie zdradzac...zreszta jak wolisz...tego kwiatu to pol swiatu czym bardziej kobieta niedostepna tym bardziej interesujaca, jak zbyt wylewna i chce zaglaskac facet ma wyjebane...

Gość Mysssuniaa
mam 21 lat jestesmy ze sobą 5 miesiecy...a znamy sie od ponad roku...

wez;] moja przyjaciolka byla z chlopakiem, zakochana w nim na maxa, non stop mowila do niego ze on kocha a on jej tego nigdy, przez 3 lata nie powiedzial jej ze ja kocha, a teraz sa szczesliwym malzenstwem z dzidziusiem, kocha ja, po prostu tacy niektorzy sa, nie naciskaj na niego, przeciez w inny sposob moze ci okazywac to co czuje do ciebie, przytulaniem, jakimis slowkami

Gość pasta lososiowa
mloda jestes, na pewno ci ciezko ale dobrze ci radze zostaw go, kiedys wspomnisz te slowa..a moze nie bedzie tak zle i jak pisalam wczesniej okaze sie ze mu zalezy!

Gość Mysssuniaa
moze jego milosc potrzebuje czasu....ale to takie przykre..byc w zwiazku i taka niepewnosc:(

Gość pasta lososiowa
no widzisz zycie rozne pisze scenariusze... jednak fakt faktem faceci kochaja zlozy.. najlepszego🖐️

Gość Mysssuniaa
ale jak mu powiedzialam ze moze powinnam odejsc to malo co sie nie poplakał....ehhh

No 5 miesięcy razem, roczna znajomość i już zobowiązania na całe życie... Oby tak dalej.... Szczera odpowiedz: nie wiem w jakim świecie żyjesz, ale to o czym piszesz to szczerze powiedziawszy herezje.... Nie staję ani po Twojej, ani po jego stronie.... Aczkolwiek jesteś jeszcze dzieckiem, które oczekuje "zapłaty" za danego drugiej osobie lizaka... Do miłości nie można zmusić, do otrzymania słów "kocham Cię" również nie...

Gość Mysssuniaa
zadne zobowiązania na cale zycie.....i dobrze wiem ze do milosci nie mozna zmusic..poprostu przykre jest bycie w takim związku kiedy sie wie ze on nie kocha...oczywiscie poczekam ale jest to trudne dla mnie

mi bardzo długo zeszło zanim to z siebie "wydusiłam" nie byłam pewna, nie chciałam rzucac słów na wiatr, poza tym słowa to nie wszystko był cierpliwy, poczekał, az samo przyszło

Gość Mysssuniaa
nie mam do niego żalu.....

Gość a ile on ma lat skoro
sie tak czai ??? po 5 miesiacach razem to już chyba wiadomo czy coś z tego bedzie czy nie czekanie nic nie da, przyjdzie tylko przywiązanie i przyzwyczajenie problem z wyznawaniem uczuć raczej mają kobiety ale facet jak kocha to mówi, tym bardziej jeśli to jest jego dziewczyna

Gość Mysssuniaa
on ma 27 lat

Gość facet bardzo głodny
Jak ci przez 5 miesiecy bycia razem nie powiedzial "kocham", a piszesz , że znacie sie dlużej, to znaczy , że nie kocha i już Na co tu czekać ?? Aż olśnienia dostanie ??? Fcet w tym wieku po takim czasie wie czy jest zakochany czy nie. Jeśli ci tego nie mówi to wie, że nie kocha ale być może dobrze mu z tobą, lubi cie, lubi spedzać z tobą czas i może jeszcze inne wzgledy wchodzą w gre.

Gość Mysssuniaa
nio tez tak wlasnie mysle....:(