Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzkodaMiJej

czy możliwe zeby ladna, fajna, i mądra dziewczyna

Polecane posty

Gość SzkodaMiJej

była do konca zycia sama ? czy w koncu trafi na swego?

Gość CheNelly777
No jak pójdzie do zakonu, to pewnie będzie sama.

Gość taktoja
mam nadzieje, ze trafie;)

Gość SzkodaMiJej
mam kolezanke ktora jest naprawde sliczna, fajna i intelignenta dziewczyna i naprawde nie rozumiem czemu jest sama..Nie szuka na sile jakos sie przyzwyczaila ale wiem ze jest jej strasznie źle samej..nie wiem co jej poradzić...

no ja bylam dlugo sama bo mialam problemy z zaufaniem. no kazdy by mial w mojej sytuacji.

Gość ja tez..............
Ja już przegrałam swoje życie ,nieudane związki gdzie to ja byłam wykorzystana,wszystkie kolezanki mają rodziny a ja jestem samotna i co 2 dzien płacze ze swojej bezsilności i świadomości że zawsze tak bedzie:-(

Gość SzkodaMiJej
ja tez ktos skrzywidził...poza tym chyba nie ma szczescia do facetów..

Gość To samo
Mam to samo tylko, że jestem on ;) ale to chyba przez to, ze przywyczailem sie do bycia samemu ;/

Gość SzkodaMiJej
do ja tez....... ile masz lat??

30 lat już:-(

jezeli mozna cos poradzic ( a bylam w takiej sytuacji wiec sobie pozwalam;p) to psycholog pomoze. ja sobie poradzilam bez psychologa, wiec wiem, ze mozna, ale po co sie meczyc? :D

Gość SzkodaMiJej
chyba czasem trzeba po prostu poczekać....

Gość SzkodaMiJej
mrau. ale tu nawet chodzi o to ze brak jakis ''okazów'' na horyzoncie ..rozumiem ja..bo faceci jacys ''dziwni'' dzisiaj...

no mozna i czekac:D a mozna miec na przyklad przyjaciela od seksu, mozna tez pracowac nad soba, mozna pozwolic sobie pomoc fachowcowi, no mozna duzo rzeczy grunt to wiedziec czego sie chce;p

Nie psycholog odpada zdecydowanie,byłam ale to nic nie daje w mojej sytuacji ,ostatnio byłam w pewnym związku i znów to samo byłam tylko zabawką w męskiej grze ...nie wiem już co dalej daję sobie czas do końca roku jak się nic nie zmieni skończę ze sobą nie chce żyć już...

szkodamijej ale ja nic nie pisalam o braku okazow wokol niej. przeciez facetow jest nawet powiedzialabym za duzo.

o kurwa teraz sie zbiegnie tu tłum który twierdzi ze ma same zalety a nie wiedzieć czemu jest sam . ja nie moge....

ja tez....... trafilas do psychologa, ktory nie potrafil ci pomoc, a na takiego latwo trafic. ja ci moge polecic dobrego psychologa jakbys chciala, powiedz tylko z jakiego jestes miasta, a twoja sytuacja wyglada tak na pierwszy rzut oka jak na wyniesiona z domu, wiec taka typowa sprawa dla psychologa

Gość madziuleczek
to jakbym czytala o sobie;(

pewnie dlatego, ze jak ktos cos przezyl to potem sytuacje innych ludzi wydaja mu sie takie podobne XD

:D:D oj pecha macie laski ostatnio taką spotkałem właśnie chciała by ale sama nie wie czego najlepiej to wszystkiego i wszystko się jej należy :D:D

no wlasnie piate kolo zdaje sie ze to jest najczestszy problem samotnych:D

Ja na pierwszy rzut oka wyglądam na taką twardą ,atrakcyjną kobietę i wszyscy sie dziwią że jestem samotna a ja bym chciala byc taką szarą myszką i być szcześliwa jak one ..gdzie mają sie do kogo przytulić ,mają dzici szczęsliwy dom..ktoś napisał ze mozna miec w przyjazni sex ..proszę nie zartuj to najgorsze co może być bo jeśli osoba jedna się zakocha a druga nie to jużjest dramat ja właśnie bylam w takim chorym związku moglabym to dalej ciągnąc ale to mnie by kosztowalo coraz więcej moja godnośc i tak zeszla na psy...wiecie mam 30 lat niby ale czasem się zastanawiam czemu ja się urodzilam skoro mam taki los ,,ktoś mi bliski odszedl nie tak dawno czemu to ja zamiast niej nie umarlam ,ale zostalo mi cos po niej co pozwoli mi zejsc z tego swiata:-(

tobie ktos odszedl, ja mialam pojebanego ojca... no przyczyn jest wiele skutek jeden

Gość Margolalallaaaa
Ja też > przestan tak pisac, przestan myslec o samobojstwie ! Daj sobie czansę, zmien cos w swoim zyciu, masz czasnę. to bez sensu wyznaczac sobie termin do konca roku itp ! Powodzenia !

Gość ofe rma
dziwne to ale coraz bardziej wydaje mi się możliwe. mam taką jedną w pracy. naprawdę inteligentna, śliczna, wesoła dziewczyna a sama jest. 26 lat ma i nie ma chłopaka. aż z początku nie chciałem w to uwierzyć.