Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sielenka

DZiewczyny!!!! czemu przegralam o faceta z gorsza brzydsza dziewczyna

Polecane posty

Gość panna wwm
sielanka wybral ja bo tak mu wygodniej..nie bedzie musial jej pilnowac ze inny pojawi sie na horyzoncie..mnie kiedys facet powiedzial tez ze chcialby byc ze mna ale sie boji bo jestem ladna i pewnie bym go zostawila predzej czy pozniej..a to akurat nie byloby prawda bo bylam zakochana ale co to za facet?to zakompleksiony tchorz

Gość ofe rma
"daj spokoj tutaj zaraz kazdy powie ze jestes zarozumiala " no bo jest. samo sformułowanie tematu na to wskazuje. gdyby napisała z brzydszą to bym się jeszcze tak nie czepiał bo faktycznie są pewne kanony urody które dają prawo do takich określeń. ale "z gorszą". rzygać mi się chce jak widzę takich ludzi dla których wszyscy dookoła to "gorsi". bo przecież oni to są tacy zajebisci i wszystko co najlepsze im się należy z samego urodzenia. napisałaś o tej drugiej "gorsza" to mi wystarczy. "Oferma przy Tobie to jestem anielica" no co, no co? :D

Gość sielenka
panna wwm ---> dziekuje ci za to ze mnie rozumiesz:) ja tez bym go nie zost bo mi zalezalo bardzo ale coz on wybral juz :(

Gość CTU
nie kazdy facet, zostawiajacy ladna dziewczyne mysli w ten sposob :o Czy wy naprawde myslicie, ze jak jestescie ladne i jakis facet sie z wami zwiaze, to MUSI z wami zostac do konca zycia? Bo jak odejdzie, to nazwiecie go zakompleksionym tchorzem? A moze nie spodobal sie jemu twoj charakter? Chociaz pewnie tę mozliwosc odrzucasz, bo ty jestes taka wspaniala.

Gość CTU
I to, co jest brzydkie dla ciebie, moze byc piekne dla niego.

napisałaś o tej drugiej \"gorsza\" to mi wystarczy. ---> widac ze nigdy nie byles zakochany i malo wiesz o kobietach bo jak kobieta kocha bez wzajemnosci to kieruja nia takie wlasnie uczucia jak zlosc nienawisc zawisc itd....

Gość jane doe.
Teraz same widzicie, dlaczego faceci was nie chca. Uwazacie sie za lepsze od innych tylko dlatego, ze w waszym mniemaniu jestescie ladniejsze:O

Gość ofe rma
"widac ze nigdy nie byles zakochany " no pewnie, bo tylko księżniczki potrafią kochać. a takie ofermy to się najwyżej do przerzucania gnoju nadają. weź idź i mnie nie .... denerwuj.

Gość panna wwm
a ja sie wlasnie nie uwazam za lepsza...nigdzie nie nazwalam siebie lepsza tylko dlatego ze jestem ladna..zreszta wiem ze sa i ladniejsze..a ten chlopak ktory mi tak powiedzial zawsze bral sobie brzydsze..i je zostawial..zmienial jak rekawiczki..wiec ja bylam juz wyzwaniem ktorego bal sie podjac bo to ja moglabym go zostawic(w jego mniemaniu)

Gość irinaNNNN
STRASZNIE MNIE ZąB BOLI ,SPUCHLAM PO LEWEJ STRONIE CZY PRZEZ TO MOZNA UMRZEC?

Gość sielenka
zawsze bral sobie brzydsze..i je zostawial..zmienial jak rekawiczki..wiec ja bylam juz wyzwaniem ktorego bal sie podjac bo to ja moglabym go zostawic(w jego mniemaniu) ---> :):):):):) a teraz masz kogos?

Gość ofe rma
"probuje ci wytlumaczyc ze autorka kieruja emocje bo jest zakochana i czy to taki t rudne do zrozumienia?" emocje, jakie emocje. ja rozumiem że można być złym, smutnym ale tu nie o to chodzi. panna została odrzucona a wciąż uważa się za pępek świata i nie może pojąć dlaczego wybrał "gorszą". a może dlatego że widział to właśnie. że ci po prostu nie wierzył i rozumiał że jest dla ciebie tylko chwilowym kaprysem który ci minie i faktycznie poszukasz sobie nowej zabawki. tylko że to nie jest kwestia urody a egoistycznego charakteru dla którego liczy się tylko JA. bo w takiej sytuacji jak tylko facet ma coś w głowie to możesz sobie być nawet miss świata.

Gość panna wwm
ja wlasnie spotykam sie z pewnym chlopakiem;)wszystko rozwija sie powoli..wiec sie nie nakrecam..co bedzie to bedzie..a jak nie ten to inny..ten kwiatu jest pol swiatu

" Jeśli Coś Kochasz... Puść To Wolno. Jeśli Wróci - Jest Twoje, Jeśli Nie - Nigdy Twoje Nie było..." Jeśli wybrał jak wybrał musisz się z tym pogodzić. Do miłości nie da się namówić żadną logiczną argumentacją. Przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie. W ogóle głupio postąpił... Jednak trzeba iść do przodu i nie oglądać się za siebie, na coś co teraz już wiesz, nie miało sensu. Głowa do góry i powodzenia!

Gość bebelili
Skoro wybral tamta druga to gorsza chyba nie byla i brzydka pewnie tez,to oczywiste ze spasowala mu bardziej pod innymi wzgledami np.osobowosc,zainteresowania.Odpusc sobie takie dylematy i analizy i szukaj kogos z kim Cie polaczy cos wiecej niz uroda.

Gość CTU
wyzwaniem? bo jestes ladniejsza i trzeba sie bardziej o taka starac?

Gość CTU
skoro sie z kims spotykasz to w czym problem? Ladne zawsze maja branie, powinnas sie z tego cieszyc. Inna sprawa, co z tego "brania" wychodzi. Bo jak laska jest pusta, to nic z tego nie wychodzi.