Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ekobieta

mam taką prośbę...

Polecane posty

liczę sobie 24 lata, mam 168cm wzrostu, ciemną karnacje, czarne długie włosy sięgające pasa, jestem szczupła, ważę 58kg i jestem dziewicą, szukam faceta, który w profesjonalny sposób pomoże pozbyć mi się balastu, jest jakis chętny?

Gość cpals cos

Gość kelio
Rozumiem, ze faceta na stale nie mozesz sobie znalezc? Masz zwalony charakter?

Gość jestem z miasta - to widac
poczekaj na kogoś kogo obdarzysz uczuciem seks bez uczucia nie jest dla kobiety wiele wart fikołki to fikołki kochanie się z kimś bliskim to kochanie się

Gość zrob mi laske
a spusze ci sie na twarz

zazwyczaj trafiam na życiowych popaprańców, którzy chcieli tylko mnie przelecieć, miałam obawy aby się im oddać

może trzeba było, teraz trochę żałuje, w końcu w gimnazjalistki widzą jak robić loda, a ja to już jak dziwadło

no... masz rację umiejętność zrobienia loda facetowi to istotny miernik kobiecej wartości :-)

może sie wam wydawac to dziwne, ale dla mnie dziewictwo to balast, zyjemy w czsach, gdzie czytsość już nie ma takiej wartości, jaki facet chciałby miec dziewicę? liczy się tylko pogoń za własną przyjemnością, reszta spychana jest na bok, taka prawda

jesteś dorosła i zrobisz co zechcesz mogę Ci tylko powiedzieć, że 'pierwszy raz' jest szczególny i zasługujesz na czyste łóżko, na delikatność, czułość i cierpliwość nie rób tak jak moja znajoma - z facetem poznanym przez neta, na pierwszym spotkaniu, bez uczucia, bez zwykłej sympatii, na tyłach jakiegoś sklepu woniącego wilgocią - po całej akcji przyszła do mnie i wypiła sporo dżinu (nie wypełniała nim radosnych toastów)

Gość kelio
Moze czas sobie uswiadomic, ze nie ma ksiecia z bajki i wymagania trzeba troche obnizyc? Albo zmienic zapatrywania, jesli do tej pory trafialas na popaprancow. Sa jeszcze normalni i wolni faceci.

Gość profesjonalista w kazdym calu
moge Ci pomoc:) powiedz skad jestes i podaj swoj mail

Gość Bassami24
"Sa jeszcze normalni i wolni faceci." buahahahahahahahahahahahahahaha... lol ....

Gość strzyga__
są, są... i to mnóstwo. serio. aż mi czasem żal, ze juz zajęta jestem. :(

Gość Bassami24
chyba nie w moim miescie lub tacy co zarabiaja 1000zl i mieszkaja z mama nie grzeszac uroda przy tym :P

Gość cadarick
ja jestem chętny i jestem zarówno normalny jak i wolny :D

Gość kulcia..
"lub tacy co zarabiaja 1000zl i mieszkaja z mama nie grzeszac uroda przy tym" i to jest wlasnie problem takich idiotek jak ty. Zawsze jest jakies ale. Albo brzydki, albo malo zarabia, albo niesmialy, albo nie ma gadki, albo niski, albo mieszka z matka, albo cos tam jeszcze. Zalosna jestes z takim mysleniem. Ty nigdy nie znajdziesz normalnego faceta.

Gość profesjonalista w kazdym calu
podaj mail, czy ja niewyraznie pisze?:) tez jestem normalny, wolny i w dodatku przystojny:p