Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Raya

Azjatycki horror-szukam tytul

Polecane posty

Heja :) Ostatnio ktos mi polecał taki azjatycki horror ktorego gł bohaterem jest seryjny morderca, chyba mial biale wlosy ale glowy nei daje, moze mi sie pomylilo z innym filmem. Tytulem zdaje sie bylo jego imie/ksywka(jak ktos wymieni prawidlowa to skojarze). I tyle pamietam :) Jak ktos wie co to jest to piszcie bo ponoc fajne i chce sobie sciagnac ;)

dodaj jeszcze, ze aktorzy mieli skosne oczy, to bardzo wazne ;)

mnieman, ze mieli skosne oczy ale filmu nie widzialam jeszczer wiec nie poswiadcze :P a poza tym taki seryjny morderca w azjatyckich filmach to chybA rzadkosc bo to zbyt pospolity motyw :) a ten film o ktorym mowie byl znanyyy bo slyszalam o nim wiele razy ale za cholere nei moge se przypomniec tytulu :Otaki niechwytliwy byl

Tamari dziekiiiii 🌻 ❤️ 👄 Mam nadzieje ze film taki dobry jak mi go zachwalali :) jeszcze raz dzieki ":)

Gość 8ugv
film jest taki sobie, po prostu brutalna sieczka i dużo krwi. Horror to to nie jest, bo nie ma nic nadprzyrodzonego. Po prostu ludzie robią sobie krzywdę.

zastanawia mnie co chcialas powiedziec przez to zdanie: "a poza tym taki seryjny morderca w azjatyckich filmach to chybA rzadkosc bo to zbyt pospolity motyw " ;)

to bylo niejasne? :P rzadkosc w azjatyckich horrorach,w ktorych tworcy chyba staraja sie zawrzec motywy niewyesploatowane przez zachodnia kinematografie ( czy defacto unikaja motywow pospolitych)

Gość polecam visitor q

Gość polecam visitor q
visitor Q to japoński horror tego samego reżysrea co zrobił ichi killer ale dużo lepszy, rewelacyjny :)

Gość polecam visitor q
tak :)

Gość polecam visitor q
:)