Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniak

Co byś zrobiła gdyby Twój partner powiedział, że chce czekać z seksem do ślubu?

Polecane posty

pytajnik: zapytalaes to ci odpowiedzialam co ja bym zrobila ;) jak juz ktos wyzej napisal, nie kupowalabym kota w worku ;)

Gość młoda mężatka 84
pytajniak - braliśmy ślub cywilny. Nie wiem skąd masz taką pewność że cokolwiek jest po śmierci (po tych 80 latach). Skoro przed narodzinami nic nie było, to po śmierci chyba też nic nie ma tzn że trzeba korzystać z życia ile się da. Wyciskać je jak cytrynkę, żeby ani kropelka soku się nie zmarnowała ;)

Pytajniak - bo z tzw patologicznym katolikiem byc bym nie chciala ;) jak juz powiedzialam, wole normalnego faceta

Gość think
a ja mysle ze jesli sie kogos kocha i sie jest pewnym ze to wlasnie ta osoba z ktora sie chce byc na zawsze to seks przed slubem to nie jest jeszcze az taki wielki grzech.. mysle ze chodzi raczej o to aby byc wierna tylko jednemu partnerowi na cale zycie..

Gość trzasnęłabym go w pysk
i powiedziała że to brak szacunku do mnie! skoro nie chce się kochać to po co taki facet...

Gość stary znawca pipek
sprawa problemowa , maść na odcisku kupić mu na ręce. Wpieerdol mu na początek kopa w duupę za zdradę z Renią Rączkowską, a potem się zobaczy