Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona21

prezerwatywa pekła!!!

Polecane posty

Gość zagubiona21

dziś w ncoy kochałam się z chłopakiem, niestety pękła nam prezerwatywa i całe nasienie zostało we mnie. Nie wiem co robic, jest niedziela nie mogę iść do gin po receptę na postinor. Dodam, ze jutro powinnam dostać okres. Wiem, że są to dni niepłodne, ale jakie jest ryzyko zajścia w ciążę? Prosze i odpowiedzi.

Gość rosa caninaaa
skoro sa dni nie plodne to adne ale nigdy tak naprawde nie wiadomo kidy sie ma te dni plodne a kiedy nie.

Gość zagubiona21
ok, ale czy jesli dostane okres to powinnam się jeszcze niepokoic?

Gość ciaza
NO ładnie.. ale jesli jutro dostaniesz okres to nie martw sie! lub umów sie z ginekologiem jak najszybciej pozdrawiam

Gość pauly
okres moze Ci sie spozniac bo jestes zdenerwowana.wyluzuj,a bedzie wszystko ok

Gość zagubiona21
wierzcie mi.. zaraz umrę chyba!

Jesli koniecznie chcesz recepte na postinor to udaj sie do szpitala na izbe przyjęc - powinni Ci wypisac o

Gość zagubiona21
no i dostałam włśnie okres, czy mam jeszcze udać się po postior juto rano, czy raczej ciąza jest niemożliwa?

okres może występować do 3 miesiąca ciąży 9w niektórych przypadkach nawet dłużej..) także po 2 dniach od stosunku (nawet zakończonego zapłodnieniem) zawsze występuje... raczej musisz przeczekać miesiąc i za jakieś 4 tygodnie zrobić test ciążowy

Gość hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
o ja pierdziele.. skoro wczoraj sie kochalas i dostalas okresu to znaczy, ze owulacja byla 12-16 dni temu. Przy czym kom jajowa zyje 24 godz. Ergo-kochalas sie w dni nieplodne, dzidzi nie bedzie. Kolezanka powyzej pieprzy bzdury (tzn nie pieprzy, ze okres mozna miec w ciazy do 3 miesiaca, ale najwyrazniej nie ma bladego [ojecia o cyklu miesiecznym kobiety). A Ty moja droga na przyszlosc uwazaj,