Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słOnkOxD

Lubicie Hip Hop

Polecane posty

Gość słOnkOxD

jeżeli tak to zapraszam tutaj :) podzielimy sie własnym doswiadczeniem życiowym i dlaczego słuchacie hh... mam nadzieje że ktoś się znajdzie..:)

Gość Krokodyl Dundee
lubimy :classic_cool: glownie polski 🖐️

Gość wrvgygvygygvygvyvgvvyvyvygygyg
tak,ale tylko polski i nie komercyjny!!!

precz z verbą,mezo,itp...

Gość słOnkOxD
verba - mezo to jest hip hop? o żal... ja wam napisze kilku wykonawców których słucham: Pono, sokół, Paktofonika, WWO, Ostr, itp.

Gość słOnkOxD
Ja też tylko polski!

Gość bo po angielsku
nie rozumiecie?:)

Gość słOnkOxD
rozumiemy... ale polski hip hop jest spiewany praktycznie przez ludzi z przezyciami, ludzi ulicy, ludzi którzy byli dziecmi alkocholków którzy mają lub mieli problemy...

Gość Krokodyl Dundee
'' verba - mezo to jest hip hop? o żal... ja wam napisze kilku wykonawców których słucham: Pono, sokół, Paktofonika, WWO, Ostr, itp.'' dokladnie ja jeszcze dodam pezet, liroy, borixon, plomien81, to lubie :)

Gość słOnkOxD
Peel Motyff, Onar xD

Gość słOnkOxD
podzielcie sie tym czeu słuchacie hip hopu?

no wlasnie napisałam,że precz z verbą i mezo...ja słucham np.Paktofoniki,Karramby,Peji,Ostr ...nie lubię Liroya

Gość słOnkOxD
ja też liroya nie lubie... to jak nie uwazasz verby i mezo za hip hop to po co wogóle o nich napisales?

Gość słOnkOxD
nie mam głosu w laptopie więc nie moge przesłuchac...

Gość skategirl
Mezo werba i inne scierwa to nie jest hh:D WWO, Pezet, Paktofonika, Borixon, O.S.T.R, Molesta, kiedys jeszcze Peja to jest prawdziwy hip hop:)

Gość słOnkOxD
dokladnie:)

Gość skategirl
A co do pytania, czemu akurat hh to powiem tak: to muza o zyciu, takie prawdziwe teksty, z jakims przekazem, a nie jakas nawijka o pomaranczach w szklance jak to feel spiewa;P

ja jubie amerykański :classic_cool: mają lepsze bity , sample, a słucham go już od 10 lat :) zaczynałem od snoop dogga :)

Gość ponawiuacz brzmi chujowo
to, co napisalas "ale polski hip hop jest spiewany praktycznie przez ludzi z przezyciami, ludzi ulicy, ludzi którzy byli dziecmi alkocholków którzy mają lub mieli problemy..." brzmi żałośnie :O co to ma do rzeczy wogole?...:O ze polski hip hop "spiewany"(hahaha) jest przez ludzi, ktorych rodzice sa alkoHolikami ( przez samo H się pisze)? myślę, że ma to do tego naprawdę nic...Tak samo, jak yo, czy Ci ludzie wychowali się na ulicy , czy nie...Żeby robić dobry hipo hop nie wystarczy mieć trudne dziecinstwo, miec problemy itp...Trzeba miec do tego jakis dryg, kochac muzyke (zeby robic to dobrze) i MIEC TROCHE OLEJU W GLOWIE. nie lubie O es te era, bo jego glos mi sie nie podoba wcale. Cenię Łonę, Pezeta, Fisza, Kalibra 44 i PFK. Koniec. Plus amatorów, o ktorych swiat nie slyszal :) no i Smarki calkiem fajne. Naprawdę nie wielu ludzi ma dryg do HH io sluchany jest szajs

Gość skategirl
ponawiuacz brzmi chujowo Czyzbys tez cenił ludzi z podziemia? Znam kilku ziomów , robia super muzyke, maja do tego głowe, pisza teksty, nagrywaja we własnym (słabym to słabym) studio, robia bo to lubia, a nie dla kasy!

Gość ponawiuacz brzmi chujowo
tak. znam wielu ludzi robiacych cos na wlasna reke, bez sciemniania pod publiczke

slonko, to chcesz powiedziec, ze w innych krajach to ludzie nie maja przezyc? ja mysle,ze maja i to gorsze....bo w innych krajach drugsy, alkohol i bron byla znacznie szybciej nizeli w pl.....w pl ludzie nie strzelaja sie na ulicy na codzien ;) i jak cream powiedzial...jeszcze troche im brakuje lat do nadrobienia dobrych bitow ;)

Gość tragediaaaa342
słOnkOxD rozumiemy... ale polski hip hop jest spiewany praktycznie przez ludzi z przezyciami, ludzi ulicy, ludzi którzy byli dziecmi alkocholków którzy mają lub mieli problemy... HAHAHAHAHAHAH!!!! użalają się bo to jest trendy i najlepiej sie sprzedaje!!! hip hopowiec może sobie podać rękę z emo - obaj biedni i pokrzywdzeni...

Gość tragediaaaa342
a wystarczyłoby ruszyć dupę i zacząć odpowiedzialnie kierować swoim życiem, zamiast pić piwo pod blokiem i udawać, że się śpiewa. w dodatku ciągle o tym samym

Gość skategirl
Mogę się założyc, że większość ludzi słuchających jedynie polskiego hh nie zna j.angielskiego:P No bo co to za przyjemność słuchać czegoś o czym sie nie ma zielonego pojęcia;) A to nie od dziś wiadomo, że zagraniczne produkcje są dużo lepsze od naszych, chociaz tak jak mówiłam u nas są składy ktore potrafią zrobić naprawde dobry kawałek.

Gość tragediaaaa342
a ja moge sie założyć że większośc osób słuchających hh w ogóle niewiele rozumie :-D

Gość skategirl
I jeszcze jedna rzecz, hip hop nie jest śpiewany! To sie nazywa rymowanie, albo rapowanie, ale nie ŚPIEWANIE! :D

Gość skategirl
tragediaaaa342 jeżeli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to się z łaski swojej nie udzielaj!

Gość tragediaaaa342
dlatego tak wielu nieudaczników się za to bierze - bo nie wymaga to specjalnych zdolności