zagubiona w tym świecie... 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 Jestem w związku, jestem zakochana, jesteśmy na chwilę obecną para \"na odległość\" ale oboje mamy ogromną nadzieję, że się nam ułoży. Jest mały problem.Czy któraś z Was była adorowana przez przyjaciela swojego faceta? Niby na żarty, niby nie, ale czasem jest mi głupio, nie wiem co powiedzieć. Wiem tylko tyle, że gdyby nie przyjaźń jaka ich łączy ten \"przyjaciel\" zrobiłby wszystko by ze mną być... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kootek Napisano Czerwiec 22, 2008 Po prostu porozmawiaj z nim. Powiedz,że czujesz się niezręcznie...jeśli nadal będzie tak postępował ogranicz kontakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w tym świecie... 0 Napisano Czerwiec 22, 2008 Mówiłam mu ale to nic nie dało. Bo on raz udaje, że żartuje a raz zachowuje się tak jakby chciał mi na wszelkie możliwe sposoby udowodnić że jest lepszy od mojego faceta. Lubię go, lubię przebywać w jego towarzystwie, fajnie sie nam spędza wspólnie czas i głupio mi zerwać z nim kontakt przez te jego żarty. Nie wiem co z nim zrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość __bliska__ Napisano Czerwiec 22, 2008 nic, porozmawiałaś, a teraz ciesz się towarzystwem fajnego faceta, on robi to, co piszesz na własne ryzyko, jesli bedziesz konsekwentna - przejdzie mu...trudno skreslac przyjaciela własnego chłopaka tylko dlatego, że się mu podobasz, to jeszcze nie przestepstwo (raczej tester przyjaźni meskiej i twojej siły uczucia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zagubiona w tym świecie... 0 Napisano Czerwiec 23, 2008 Tylko że moja cierpliwość się kończy... a jego teksty przekraczają czasami granice zdrowego rozsądku... Boje się że jeśli mu to powiem, że mi się nie podoba jego zachowanie to on się obrazi... najgorsze jest to że mój facet "coś" podejrzewa a ja go okłamuje że wszystko jest ok:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach