Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maz sam w domu

jaka bielizne wybrac

Polecane posty

Gość panna zyczliwa
mezu, toć to nie byl komplement, a sama w sobie prawda najprawdziwsza !!! :D mnie na kolana przed wlasnym odbiciem w lustrze zapewne rzuciloby co stakiego: http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8U-198912&page=1&cgname=OSPTYWEDZZZ&rfnbr=4989 cud miod i orzeszki :D co uwazasz? nie jest to wprawdzie biale a koloru kosci sloniowej, ale uwazam ze zdecydowanie warte zainteresowania i rozwazenia w kwestii zakupu ;)

Gość maz sam w domu
panno zyczliwa - moge jedynie powiedziec.... mniammmm... cos takiego wlasnie mialem na mysli... a do tego pasuja szpilki?

Gość maz sam w domu
ciekawska - zupelnie nie moge znalezc tego kompletu... link tez nie dziala...

Gość panna zyczliwa
szpilki/ zdecydowanie tak :) w ogole VS to bardzo dobrej jakosci bielizna. Chyba Jedyny ich sklep w polsce jest w wwa przy placu konstytucji. Ale mozna zamaiwiac tez przez net. Tak w ogole to zerknij sobie po lewej stronie jest galeria "bridal collection"; na stronie 2, 3,4 znajdziesz bardzo wysmakowane biale "cudenka" ;) a jak nie chce Ci sie szukac to prosze bardzo: http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8U-172180&page=2&cgname=OSPTYWEDZZZ&rfnbr=4989 http://www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=8U-220232&page=4&cgname=OSPTYWEDZZZ&rfnbr=4989 to akurat 2 moje typy. Ale sa jeszcze inne, nieco mniej "rozneglizowane- ale jak mniemam takie akurat Ciebie nie zadowola panie pezpruderio! :P a propozycje butkow masz ponizej bielizny na stronce- ale takie "klaczki" to zdecydowanie nie moj styl ;) ha! wiem ze moj gust jest wyborny ;)

Gość maz sam w domu
...gust owszem.. calkiem calkiem... ale skromnoscia to panna nie grzeszy... ale domyslna zato jest... faktycznie stroj ma byc przezroczysty... tym razem oczywiscie :)

Gość panna zyczliwa
ma opinia w temacie wlasnych zdolnosci jest wsparta opinia mojego Misia, o On ma gust nad wyraz wytrawny ;) pozdrawiam :)

Gość maz sam w domu
dla zainteresowanych - z wczorajszej listy wyrzucam majty... :(

Gość adgjl
;) nie ma to jak zdecydowanym być ;)

Gość maz sam w domu
prosze sie nie smiac :) po swierzym spojrzeniu na odstrzal idzie rowniez ten dwuczesciowy komplet... chyba nr 1

Gość adgjl
Jak większość pójdzie na odstrzał to chyba trzeba znaleźć coś nowego...

Gość będą następne
o Bosze, jeszcze sie zastanawia! :O

Gość będą następne
idx chłopie do sexshopu to może wreszcie na cos się zdecydujesz, no i przymierzysz ;)

Gość maz sam w domu
..oj przeciez gdybym przy tym sie dobrze nie bawil to juz bym przestal sie zastanawiac... jak mowilem mam sporo czasu...

Gość az milo nacieszyć oczka
ale te gorsety apetyczne mmmm :), sama bym takie chciala, tylko bez przymierzania to nie da rady :O

Gość maz sam w domu
Gość adgjl
jak dla mnie coraz gorsze te Twoje typy...

Gość maz sam w domu
..?? gorsze..?? cholera.. wiedzialem ze dostane oczoplasu... tak wlasnie jest jak ide do sklepu... to jest najodpowiedniejszy moment dla ekspedientki aby mi wcisnac badziewie. :((

Gość adgjl
Nie przesadzaj, to tylko zakup kilku szmatek;)

Gość maz sam w domu
no i kupielem.... boze.... ale to meczace... na razie tylko trzy ciuszki (ten czarny 2 czesciowy co modelka wyglada jak lalka barbie, ten co ciekawskiej sie podobal najbardziej i ten czerwony z serduszkami) + 4 komplety ponczoch (a moze rajstop?)... w tym dwa razem z takim pasem i czyms w rodzaju stanika... hi hi... oba takie same ale jeden czarny a drugi bialy.... oto link (dla zainteresowanych)... jeszcze raz dziekuje wszystkim Paniom za doradzctwo... ale to nie koniec... jest jeszcze kilka innych rzeczy... ale najpierw poczekam na to co przyjdzie... a potem sie zastanowie jeszcze raz... :)) (aha.. no i dostalem dyskont... wysylka za freee...) http://cgi.ebay.pl/Lingerie-sexy-Intimo-CALZE-AUROREGGENTI-NERE_W0QQitemZ110201901327QQihZ001QQcategoryZ96561QQtcZphotoQQcmdZViewItem

Gość maz sam w domu
o sorryy... myslalem ze ten poprzedni nie poszedl... cos mi sie tu pieprzy... pewnie przez te zakupy

Gość gość
dużo jest fajnych kompletów,bodów , czy też po prostu jakiś kostiumów, które robią wrażenie ja cenię elegancją erotykę zwykle wybieram Salon Zdrowego Biustu Pruszcz