Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy to depresja nie wiem

Depresja? nigdy nie byłam u specjalisty..

Polecane posty

Gość Czy to depresja nie wiem

Ja tak mam: Non stop się czymś przejmuję - chociaż czasem nie wiem czym ale się przejmuję i zamartwiam,,, - taki wewnętrzny lęk żę czymś powinnam się martwić.. że np. czegoś zapomniałam w pracy zrobić... i tak się przejmuję nawet wieczorem w domu.. :( mam lęki i duszności.. gdy oglądam filmy lub czasem bez powodu płaczę.. szczególnie przy tematach: rodzina, kościół, ślub i przede wszystkim DZIECKO. bardzo je chcę a ślub w sierpniu i wtedy rozpocznę starania ale obawiam się że już teraz mam depresję a potem będzie silna poporodowa... lęki mam związane z pracą (odpowiedzialna i stresująca) więc szybko chcę iść na L4... ale czy ja mam depresję/.>?

Gość klątwa....
wiec czas chyba sie wybrać.............depresja to poważna choroba i nie diagnozuj ja na własną rękę.Nie każdy lek to depresja:) jateż tak miałam w zwiazku z praca,ciagle myślałam,czy wszystko zrobiłam,czy wypełniłam dobrze,czy zamknęlam na klucz..Czasami miałam nawet bezsenne noce.Ale kurcze nigdy nie pomyslałam,że to może być depresja.Zmieniłam pracę i odżyłam:)

Gość faktycznie moze zmienic prace

Gość a co teraz robisz ze
ze nie stresuje cie to juz???

Gość natręctwa
to są natręctwa.. też tak mam... i to mnie wykańcza.... czas zmienić pracę albo iść na L4

Gość mama smoka
hm może nie depresja ale zestresowana jesteś bardzo. Trzeba myśleć pozytywnie. Porozmawiaj o tym z najbliższą osobą.

jakbym slyszala siebie przed kilkoma miesiacami.. tez chcialam szybko zajsc w ciaze i spierdzielic na l4. tyle ze mi sie udalo od razu zajsc, a na zwolnienie poszlam dopiero po ponad 6 miesiacach ciazy. Musisz liczyc sie z tym, ze latwo w ciaze nie zajdziesz, a do pracy chodzic bedziesz musiala. I frustracja bedzie sie tylko poglebiac.. Moze po prostu szukaj innej roboty co?