Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanek

Chlopak sie nie odzywa...

Polecane posty

mam problem spotykam sie z facetem juz jakis czas. i musial wyjechac znow prawie na tydzien we wtorek jak wracal to rozmawialismy ze w srode sie spotykamy, a pozniej w srode troche przed spotkaniem on mi pisze sms\'a ze on dzis nie da rady i nie odzywa sie do konca dnia. bylam troszke zla i tez sie nie odzywalam do niego. w czwartek pod wieczor raczyl sie odezwac i to tez sms\'a napisal, ja na niego tez nie odpisalam bo zlosc mi nie minela. a on do dzis zero odzewu do mnie :(( czemu on tak sie zachowuje :((

Gość japierdut
moze dlatego ze go olalas :p glupia pindo, moglo mu cos faktycznie wypasc, a nie chce sie teraz narzucac. booze :o

no , następny przykład..pisałam już gdzieś o takim zachowaniu, nie chce mi się już szukać. mój związek własnie przezt o się rozpadl. kontaktował się coraz rzadziej, i rzadziej...aż zaczął się obrażać o to że wogole pytam czemu się nie odzywa... facetowi już się prawdopodobnie znudzilo. najpierw było " jestem zapracowany " pózniej było " czepiasz się " a póżniej było olanie...zniknięcie bez słowa...

spotykalismy sie dobre 2 miesiace, a znamy o wiele dluzej

melni tez wlasnie mysle ze to chyba juz sie powoli konczy :((

hihih cyferka jest stara bardzo, moj wiek sie rozni od tego ;)

Miałam podobnie :O Nie czepiałam sie, myślałam że faktycznie zapracowany... i ja sie odzywałam... potem do mnie dotarło, że TAK nie może być... Oczywiście to ja byłam winna bo przestałam sie odzywać :)

poprostu nie wierze ze od tak mu cos wypadlo i nie wiedzial o tym wczesniej..... tymbardziej ze tego dnia do pracy nie szedl, wiec ciekawa jestem co takiego bardzo waznego zajelo mu caly dzien ehh

Gość Jupijej
Popieram w 100% teorię melni :( U mnie jest tak samo u Ciebie być może też. Wyjdzie na to,że Ty nie możesz już znieść takiego traktowania,dasz mu to do zrozumienia,a on odwróci kota ogonem,że to Tobie jest z nim źle,więc lepiej jeśli się rozstaniecie :o W ten sposób nie będzie musiał mieć wyrzutów sumienia,że Cię porzucił

arafcia musisz dodac jeszcze jakies dobre 4 latka. jupijej chyba masz racje bo jak tak mysle to nie bylo jego pierwsze takie zachowanie, wiem ze rozstanie jest najlepsze ale cholercia zalezy mi na tym dupku :((((

mowisz rozmowa, ale watpie ze ona zmieni cos, moze bedzie jakis czas oki a pozniej pewnie sie to powtorzy.... zreszta tak jak melni i jupijej mowily on i tak odwroci i to bedzie moja wina ze ja sie nie odzywam a on niby nie chcial sie narzucac :/

nio i rozmawialam z nim... powiedzialam ze to koniec a on... normalnie splynelo to po nim :((( jestem zalamana :(((

Gość dfffffgggggg
Trzymaj sie dziewczyno!! dasz rade