Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was kochani

Co myslicie o facecie, który zaprasza na randke

Polecane posty

pierwszy raz i nie płaci za dziewczyne?? czy to jest zle widziane?? tzn dziewczyna sie pyta to moze wezmiemy rachunek po połowie o on sie bez niczego od razu zgadza....

jesli facet zaprasza to powinien zaplacic, i mimo Twoich nalegan ze zaplacisz to powienien powiedziec daj spokoj no chyba ze sie uparlas na wspolny rachunek;) Generalnie ten placi, ktory zaprasza:d niezlaeznie od plci:D

no właśnie :-o i jeszcze mi powiedział na odchodne, że na następną randkę mam sobie przygotować jakiegoś anusa... co to jest anus?

Gość stanowczo nie
powinien tego robić. Zaprosił pierwszy raz - niech płaci. Zaraz się odezwą wrzaski biednych facetów - że reównouprawnienie, że co mają sponsorować, że nie są, żeby karmić panienki za swoje.... Eh, dżentelmeni... :O

własnie tak jakos sie dziwnie poczułam.....umówilismy sie na srode do kina ale ja mu mówie zeby na nastepny tydzien bo nie mam kasy i jestem przed wypłatą a on ze damy rade a potem ze bilet tylko 13 zł kosztuje ... ja mu nie kaze mnie sponsorowac czy cos ale głupio mi tak jakos...

tez sie pierwszy raz z takim czams spotkałam bo i mój były płacił ( no chyba ze jechalismy na wczasy to ja za pobyt sama płaciłam ale jak wiedział ze nie stac mnie to nic nie mówił tylko płacicł) i zawsze jak sie gdzies umawiałam to płacili, nawet jak zaproponowałam kiedys ze sama za siebie zapłace to sie jeden o malo co nie obraził:( i teraz kino a potem kolacja i pójdzie z 50 zł a mnie nie stac zeby tak co 3 dni gdzies wychodzic....

Gość tak szczerze
a jego stac na te 100zl? moze tez nie...ile macie lat? za mnie tez z reguly faceci placili..ten,z ktorym jestem teraz robil na poczatku podobnie,raz ja placilam,raz on...a teraz ZAWSZE on placi.widac bal sie na poczatku znajomosci,ze go wydoje,a potem oleje..moze twoj tez taki jest albo go najnormalniej w swiecie nie stac

Gość elemelee
A czy wy kobiety nie umeicie spotkac sie gdzies poza kawiarenkami,kinami i innymi miejscami gdzie trzeba płacic. Przeciez spacer we dwoje jest taki tromantyczny.

Gość adlin
Moze byc,facet który nie chce płacic za kobiete to sknerus,ale kobieta która oburza sie i domaga aby facet za nia płacił to kurwa

Gość tak szczerze
a to swoja droga....jak bylam mlodziutka,to film zarzucalismy na komputerze,chipsy w miske i juz masz wieczor za 3 zl,a nie 30...albo frytki zrobic samemu,to juz w ogole taniocha...lody ze sklepu,a nie z lodziarni,przeciez teraz jest cieplo,to mozliwosci w brud

ale to nie ja wymysliłam ze obiad tylko on zaproponował wiec myslałam ze zapłaci, dobrze ze miałam w kieszeni dodatkowe pieniądze:( ja bym teraz bardzo chetnie poszła tylko na spacer ale on zaproponował kino, obiad i spacer ( on mieszka w innym miescie wiec jak przyjezdza to na kilka godzin) a ja ze ja nie mam juz kasy do kona tygodnia a ten jakby nigdy nic.... moze i sie boi ale bez przesady.... oboje jestesmy dorosli ja mam 25 lat on tyle samo i oboje pracujemy z tym ze on zarabia wiecej niz ja, nie wiem dok ładnie ile ale ja prawie najnizsza krajową i z tego sama musze studia opłacac a on dopiero sie wybiera na studia...

a co powiesz o takiej co sama za siebie płaci i za darmo dupy daje i jeszcze sie do rachunków dorzuci, posprząta i upierze wszystko????

Gość elemelee
pytam,ale masz problem..on proponuje,wiec staraj sie go odwieźć od tego i proponuj mu spacer i nnne takie rzeczy które nic nei kosztuja

Gość ja lubie jak dziewczyna płaci
dlatego zwracam uwagę na trzy rzeczy: urodę, samochód jaki ma i czy lekka ręka płaci za chłopaka :) ...... ____ ......{......} ......{____} ......|......| ......|......| ......|......| ...../.........i .../............i ../...............i /...................i |....................| |..__________....| |.|................|.| |.|..JIN.with....|.| |.|...TONIK......|.| |.|___________|.| |....................| |....................| |....................| |______________|

Gość anielkaaaaaaaa
pytam się was kochani-nie lubie jak ktos mowi o kobiecie,ze za darmo dupy daje,bo dla mnie pijscie z kims do łozka to ochota na tego kogos a nie kalkulacja,ze cos moze bede z tego miała

Moze byc,facet który nie chce płacic za kobiete to sknerus,ale kobieta która oburza sie i domaga aby facet za nia płacił to k**wa nie zgadzam sie z toba kolego...jesli facet sie deklaruje ze zaprasza to chyba oczywista sparawa jest ze facet płaci...na temat 2 czesci textu sie nie wypowiem:(:( bo to moze byc temat rzeka...

Gość o takim facecie mysle
ze nie ma klasy co to za "zapraszanie " jesli nie czujesz sie zaproszona na te jego cale wyjscia ja rozumiem placenie za siebie jesli USTALACIE rozrywke /wtedy mozesz powiedziec, nie tutaj ie bo za drogo/ koles bez klasy- zaprasza i nie placi :o zenada

ja mysle, ze nie ma kasy a nie klasy :P jelsi kogos nie stac na drogą knajpe to idzie do tanszej, jesli nie stac na tanszą, to idzie na kawke... na a jesli nie ma na kawke, to sobie powinien trzepać przed kompem, bo jest nieudacznikiem życiowym :P ja zawsze płaciłem, przy ogromnym uporze (ale juz nie pamietam czy sie z takim spotkałem) moge zaplacic po polowie... ale chyba niem ialem takiej sytuacji :)

przeciez ja mu powiedziałam zebysmy poszli tylko na spacer , to on zaprosił ....i jak to wygląda jakbym si enie zapytała to by sam wyskoczył czy moge sama za siebie zapłacic bo on kasy niema??? moze jeszcze przy kelnerze...

Gość daj spokój komiczny
każdy wie że jesteś mitomanem-onanosta który nie wychodzi z domu, a jedyny kontakt z kobietami masz za pośrednictwem internetu, dlatego cały dzień przesiadujesz na kafe normalny facet ma normalne życie ty go nie masz

do autorki pewne rzeczy w zyciu to po prostu podstawa Twój facet coś wyraźnie przeoczył w toku obserwowania i poznawania rzeczywistości co również bardzo źle o nim świadczy, b w dobie masowej informacji medialnej, w której przyszło nam żyć trzeba bardzo się starać, zeby te podstawy przeoczyć :-)

to nie mój facet, to było pierwsze spotkanie....

taaaaaaa a po jak cholerę autorko wyskakiwałaś z tą zapłat pół na pół osob która czuje się zaproszona nie proponuje takich rzeczy sama dałaś dupy bo to też jest nietakt facet równie dobrze mógł pomysleć że masz takie zasady- baby wszak są dziwne czasami a teraz płacz i zgrzytanie zebów