Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się was kochani

Co myslicie o facecie, który zaprasza na randke

Polecane posty

"to nie mój facet, to było pierwsze spotkanie...." w takim razie chyba wątpliwa przyjemnością będzie decydowanie sie na drugie :-)

moze i racja ale to tez mogłoby zle zostac przez niego odebrane gdybym nic nie mówiła...mógłby sobie pomyslec ze go naciągam. Dla mnie to powinno wyglądac tak, ze ja sie pytam a on odmawia i płaci

Jeszcze nigdy w życiu nie zaproponowałam facetowi, ze dołoże się do rachunku...no ale ja się nigdy nie umawiałam z kimś kogo by nie było stać na zaproszenie mnie na kolację- po prostu nie lubię krepujacych sytuacji a predzej spaliłabym się ze wstydu niżbym miała pytać faceta, czy mu kasy dołozyć do obiadu na który mnie zaprosił:D:D:D:D

własnie nie bardzo mam ochote na to kolejne spotkanie i nie tylko ze względu na to płacenie ale juz sie zgodziłam i teraz głupio odmawiac:( ja za uprzejma jestem do facetów

kochana- kawa, obiad, kolacja to jest wg ciebie naciąganie/:D:D:D nie rozśmieszaj mnie:D nie oczekujesz przecież biżuterii już na pierwszej randce:P

daj spokój same na siebie czasami kręcimy bat i potem są szopki chciałam się z nim kochać i czuję się wykorzystana..... kazałam mu odpocząc i on legł na kanapie a ja zapierr jak króliczek- co za chuj chciałaś zapłacić połowę- zapłaciłas- więc o co chodzi??? o grzeczną nieszczerość? masz nauczkę na przyszłość

wiesz....to nie bylo miłe dla mnie ale chyba gorsze byloby wyliczanie kasy przy kelnerze a tak i sie cos wydawało ze za duzo kasy nie ma przy sobie...

bo ja sie zawsze pytam ale zawsze odp brzi nie , wykluczone, chyba zartujesz, bo sie obraze itp ale zawsze mi potem mówii ze to plus dla mnie ale oni nigdy nie pozwola kobiecie za siebie płacic...a tu masz trafiam na takiego :(

wiesz....to nie bylo miłe dla mnie ale chyba gorsze byloby wyliczanie kasy przy kelnerze a tak i sie cos wydawało ze za duzo kasy nie ma przy sobie... to jest twoje gdybanie- na usprawiedliwienie sytuacji że jesteś zła na to że zgodził się na TWOJĄ propozycję nie wiesz jakby było dopisujesz sobie odpowiadajcy ci scenariusz

ja nigdy nie pytałam i dzięki temu spałam spokojnie ;)

" każdy wie że jesteś mitomanem-onanosta który nie wychodzi z domu, a jedyny kontakt z kobietami masz za pośrednictwem internetu, dlatego cały dzień przesiadujesz na kafe" wiem, ze kazdy to wie, co nie zmienia faktu, ze pomidzy masturbowaniem sie, moge tu troche popisać :P Ps jakie naciąganie? Facet płaci za żarcie, Ty gwarantujesz sex :P jest uczciwie?

zależy jakiej jakości rzarcie i jakiej jakości sex......

dobra leje juz na to i tak mi nie pasuje jako facet wiec teraz musze pomyslec jak ładnie zakonczyc znajomosc

"to jest twoje gdybanie- na usprawiedliwienie sytuacji że jesteś zła na to że zgodził się na TWOJĄ propozycję" Ike - moze było niezbyt fajnie, a laska miała muchy w nosie i była niezbyt grzeczna... i facet uznał, ze nie chce płacic, gdy mu laska takie cuda odstawia

komiczne nie bardzo rozumiem co to ma do tego o czym napisalam:)

a dlaczego ktos ma za mnie decydowac czy jest równouprawnienie czy nie ??? ja si eo nie nie biłam i mam inne poglądy

Ike Facet pomyslał Dżizass, ale chujowo jest.... trudno, płace i nie chce jej widziec" a gdy ona sama wyskoczyła z propozycją, ochoczo na nią przystał

bosz kobieto- nie biłaś się o równouprawnienie ale zaproponowałaś , że sama zapłacisz połowę negując równouprawnienie nawet do głowy by ci to nie przyszło

"ja si eo nie nie biłam i mam inne poglądy" bo kobiety widzą równouprawnienie, gdy jest mowa o ich przywilejach a nie dostrzegają, gdyu moza jest o obowiązkach

Tamari - to ja mam inaczej, bo ja zawsze płaciłem.. tzn co innego, gdy jest sie juz w jakims powazniejszym związku

komiczne skarbie a bardzo możliwe a czytałeś moje wcześniejsze wypowiedzi na ten temat?? jeszcze raz uważam- cokolwiek było powodem , że on się zgodził ona nie musiała z ta propozycją wyskakiwac chciala zaplacic pół zapłaciła- jej błąd

komiczne to samo tyczy sie facetów, widza równouprawnienie tylko gdy o kase chodzi o jak obowiązki to juz nie widza tego

nie do mnie teksty o równouprawnieniu... autorka szuka przede wszystkim sponsora, ktory ewentualnie sie jej spodoba... Facet ani nie nadaje sie na sponsora ani sie jej nie podoba - czyli olej go i tyle Tamarka - nie stac kogos by zapłacił, to sie nie powinien umawiac w takim miejscu

komiczne ale ona sama sobie dopowiada to że go nie stać było juz ma nawet wielką wizję co tragicznych scen przy kelnerze równie dobrze on by zapłacił bez mrugnięcia okiem - ona spałaby spokojnie nie oddając ostatnich pieniędzy za pół rachunku ( dla drmatyzmu sytuacji)

zgadzam się z toba w 100% tach :) na dodatek dochodzi słynna babska logika- nie czytał w moich myslach- jak mógł!!

Gość poczuła się urażona
bo potraktował ja leceważąco, uznał że jetses z tych którym się rzuca skarpetki do prania po 5 dniach znajomości :D

Gość zmanierowana krytykantka
ze facet nie placi za kolacje czy obiad na ktory zaprasza to jeszcze pikus ale -ma 25 lat i dopiero wybiera sie na studia? super facet zostaw go i daj mi numer telefonu. zwykle nie dzwonie do facetow ale zrobie wyjatek :p

zmanierowana a co odczuwasz taki głód mężczyzny że zadzwonisz i zaproponujesz , że stawiasz mu kolacje ???