Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błękitna Laguna

jak sie nazywa taki aparat co od razu z niego wyskakuja fotki?

Polecane posty

Gość pozdro6OO
hmm a czy t osie opyla, pewnie kosztuje z 500 pln. kupujesz drukarke za 450 bedzie juz dobrej jakosci, do tego papier fotograficzny, cyfrówka robisz fotke i drukujesz, nie widac róznicy czy to wywołał fotograf czy z druku.

Gość pozdro6OO
bez kitu po 30 pln ale to penwie ostre starocie jakies

ja mam taki w domu;) zlaego w szafce od kilku lat:P pamietam ze kiedys te \"wklady\" do niego byly drogie. a teraz mozna je jeszcze kupic?

...perła... dzieki:) no i nie wiem co robic hmm... tylko 10 zdjec przeciez to strasznie szybko pojdzie ale jak mam juz ten film i robie zdjecie to ono szybko wylatuje? pozdro6OO hmm a czy t osie opyla, pewnie kosztuje z 500 pln. kupujesz drukarke za 450 bedzie juz dobrej jakosci, do tego papier fotograficzny, cyfrówka robisz fotke i drukujesz, nie widac róznicy czy to wywołał fotograf czy z druku. ale ja nie mam cyfrowki:(

Zdjęcie wychodzi od razu, ale jest całe czarnei trzeba chwilę odczekać zanim pojawi się na nim obraz, jakieś 2 minuty? nie pamiętam. Perzynajmjniej kiedyś tak było, może potem były jakieś nowoczesniejsze wersje tego polaroidu. Tak w ogóle to zdjęcia z niego nie są za ładne :P takie blade i w ogole ale na pewno mają swój klimat...

Gość juz za 300 zl cyfrowke kupisz
a zdjecia mozesz u fotografa wywolac co za problem?:P