Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Jednym zdaniem

Polecane posty

Woody Allen: \"Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem.\" w zasadzie czasem nawet jednym gestem. albo spojrzeniem. której się udało, niech pisze.

mi nie ale mam wrażenie że retro w ten sposób chciałaby wykastrowac jednego pana z tego forum........

Gość doswiadczony faceet
oj jak bardzo zostalas skrzywdzona przez faceta ze episzesz takie bzdury na kafeterii

ja sie tylko zastanawiam czy Allen miał na myśli jakies zdanie uniwersalne, czy tez musi ono zostac dobrane indywidualnie. Najprościej pewnie uderzyć w wielkość penisa, ale szczerze powiem, miałabym ochote na coś bardziej wyrafinowanego. doprawdy coż to spojrzenie? opowiedz.

dalsza cześć tego była chyba..... wole Ciebie jako przyjaciela niż kochanka o, serio...? :) o jasna cholera... co ja zrobiłam....!!! :):):)

Gość gffgdgd
kastruja to wiesniaczki amerykanskie i najgorsze jest to ze je to bawi jak sie zwierze meczy.

oczywiście, uderzenie w męskość na pewno będzie bolesne Ponadto facet potraktowany jako obiekt aseksulany musi się czuć wyjątkowo niemęsko, coś jak kastrat :) Zwłaszcza jak jemu zależy

to gorzej... bo to oznacza że mam na sumieniu conajmniej kilku kastratów.....

Ponadto facet potraktowany jako obiekt aseksulany musi się czuć wyjątkowo niemęsko :):) znaląm jedengo co rozpowiadał wszem i wobec że on za trzepaczkę do piany robił nie będzie ( ???????????) :):):)

retro:) rozczaruję cię z tego co o nich wcześniej pisałas- oni już byli kastratami.......

pytanie, czy to jest uleczalne? co takiego, kolizja? ta kastracja..?

"znaląm jedengo co rozpowiadał wszem i wobec że on za trzepaczkę do piany robił nie będzie" och, to tylko poza...

to gwałtowny proces, który z faceta robi mięczaka osobnik taki traci pewność siebie, robi się melancholijny i niezdolny do męskich decyzji nie wiem, czy t o jest odwracalne

miałam przez moment wizję: przypomniała mi się pszczółka z filmu Film o pszczołach... w zasadzie to był pszczółek.. stracił żądełko, i przytroczyli mu do odwłoku taką szabelkę, mieczyk w zasadzie - zabawkę. Zeby nadal wiedział że jest pszczółkiem.... Męzczyźni którzy przeszli kastrację, paradoskalnie nie potrafią być już sami. Dlatego że ktoś (czyt; kobieta) musi im ten mieczyk na nowo przytroczyć., łapią się więc pierwszej lepszej spódniczki przy któej moga troche pobłyszczeć i kóra ma na tyle dobrej woli i cierpliowsci by się nimi zająć... meżczyźni nie potrafia być sami. Jakby im godności w pewnej chwili brakowało... wiem , bo mam tu na myśli swojego eks.

retro trudno mi opisywać tamto spojrzenie, było na pewno przeszywające lodem, sądzę, ze zmroziło nie tylko interes ale i serce owego pana;)

doprawdy a ja myslałam że to spojrzenie było pełne kpiny albo drwiące

Ja pamietam, ze jak sie rozstawalismy z bylym chlopakiem, to (przytylam troche ;) ), to powiedzial mi, ze teraz znajdzie sobie szczupla, a nie taka gruba jak ja, na co ja mu odpowiedzialam, ze ja to przynajmniej schudne, ale jemu to nic juz nie urosnie :O

to powiedzial mi, ze teraz znajdzie sobie szczupla, a nie taka gruba jak ja, ale świniaaaaa.....!

mój eks: ( ciągnę historię , bo świeża, mieliśmy ścięcie w weekend) mój eks jest szczęslowym małżonkiem w dwójką dzieci:) twierdzi że jest bardzo szczęsliwy. Zony nie widziałam do dziś. :) częstotliwość oraz potrzeba kontaktu ze mną nie pozostawia watpliwości: nie jest szczęsliwy. Nigdy do niego nie dzwonię, ale zawsze odbieram gdy dzwoni on, cierpliwość popłaca. Przyzwyczaił się, ostatnio dzwonił dokładnie co drugi dzień. Wkurwiłam się i kategorycznie zażądałam kontaktu nie czestszego niż raz w miesiącu. I wiecie co: rozesmiał się. Roześmiął mi się w gębe! no i teraz nie odbieram. Mysle że to nieodbieranie wykastruje go skutecznie.

hmmmmmm osobiście uważam , że faceta najbardziej wykastruje się twierdząc po dziesięciu latach, że każdy orgazm był udawany

"zażądałam kontaktu nie czestszego niż raz w miesiącu." a jeżeli on powie, że wykorzystuje swój limit do grudnia ale musi z tobą pogadać dzisiaj? a potem jutro i znowu, bo potem już da ci spokój (haha, oczywiście)

nigdy się nie zastanawiałam, a jeżeli tak zrobiłam to nieświadomie w sumie jeżeli poczuł się wykastrowany to jego problem, nie mój