Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Jednym zdaniem

Polecane posty

Gość gtgr
no i przez ta wulgarnosc robia sie aseksualne . Nigdy by nikomu nie stana l na ich widok chyba ze jakiemus debilowi

a ja osobiście uważam że większosc facetów sama się o tę kastrację prosi.

tmarii pewnie nie jedna nawet nie udawała- ale poprostu chciała facetowi dowalić ;)

Gość gtgr
jakbym zobaczyl nago dode to by mi opadł .

"zażądałam kontaktu nie czestszego niż raz w miesiącu." naprawdę robię to dla jego dobra. w obecnej sytuacji dla niego fakt, iż jestem sama jest rownoznaczny z przekazem: "nadal cię kocham, i nie chce, nie mogę znaleźć sobie nikogo na twoje miejsce", co jest ewidentną bzdurą. Gdybym teraz się z kimś związała, naprawde uważam że to by go zabiło. wiem że nidgy by nie zostawił swojej obecnej rodziny dla mnie, ale ma cały czas wobec mnie jakieś idotyczne poczucie przynalezności mojej do niego, jakies prawo własności sobie nadał dożywotnie....... wkurwia mnie to.

Gość gtgr
ale zawsze facet moze ci odpowiedziec ze jestes kloda albo zimna dlatrego nie masz i to juz nie jego problem .

ale ja jestem na tyle szczera ze jak mi cos nie pasi w lozku to mowie od razu potrafie nawet wysmiac wiem, jestem podla tamari, no to dawaj tę twoją kolekcję scyzoryków....

haaaaaaaaaa dobrze pisałam retro jest żądna krwi :D

Gość PSedłonim++
Bohaterki od kastrowania, skryte przezornie za ekranem monitora...

no zaraz.. z jednej strony chcesz go kastrować, ale jednocześnie uważasz, że radykalne cięcie by go za bardzo zabolało, więc w końcu jak? To musi boleć.. Inaczej ty cierpisz... Love is brutal, niestety

psedłonim, witaj a jak się ma twoje przyrodzenie....? :)

kolizja ale radyklane cięcie jest: ograniczenie kontaktu. a przecież nie będe się z kimś wiązać tylko po to by jego bolało... i nie jestem sama żeby go nie bolało. tyle że on tak myśli. on mysli i jest przekonany że jestem sama bo go kocham. i chce mnie w nagrodę przeleciec, osioł. dobra, skończe temat bo mnie ponosi.

Gość bgeq37ypiuwbkvdsjef
"Mężczyznę można wykastrować jednym zdaniem: Wolę żebyś był moim przyjacielem niż kochankiem."

Gość Zołza_Psedłonim++
A co Cię tak, Retro, moje przyrodzenie obchodzi?

np np jak sie spuscil za szybko to mowilam: uuuuuu a co to juz? kiepski jestes!!!! ooo, jaka chamówa!!!:):):)

Gość Zołza_Psedłonim++
Ale dobrze, Retro, z moim przyrodzeniem wszystko w najlepszym porządku. Chcesz sprawdzić?

A co Cię tak, Retro, moje przyrodzenie obchodzi? obchodzi. bo wydaje mi się ze je uszkodziłam.:) ale może się mylę... jeśli tak to przepraszam.:)

Gość gtgr
ale nie powinnas byc zla na niego ze sie w tobie zakochał . NA mnie tez leciała laska i mimo ze dawałem jej sygnały ze nie mam ochoty z nia byc , to nie dawala za wygraną. Natomiast nigdy nie stracilem klasy by nazywac ja oslica czy jakos tam . PO prostu ignorancja z mojej strony. A jej teksty typu ``obciagnac ci naprawde mnie nie bawiły`` . Baby chyba mysla ze jak sciagna majtki albo pokaza tylkek to juz facet jest ich . hehe . U mnie tak nie ma . JEsli sie nie zakocham to nie pojde z laska do lozka nawet jak bedzie to jessica alba .

Gość Zołza_Psedłonim++
Chyba, Retro, cóś Ci odbiło, skoro powzięłaś podejrzenie, że mogłaś mi moje przyrodzenie uszkodzić. Naprawdę tak sobie pomyślałaś?

U mnie tak nie ma . JEsli sie nie zakocham to nie pojde z laska do lozka nawet jak bedzie to jessica alba . eeeee........

Chyba, Retro, cóś Ci odbiło, skoro powzięłaś podejrzenie, że mogłaś mi moje przyrodzenie uszkodzić. Naprawdę tak sobie pomyślałaś? no. naprawdę.

Gość gtgr
nie rozumiem dlaczego kobiety probuja zdobyc faceta seksem . To chyba jakas desperacja . PEwnie mysla ze chop to tylko o jednym mysli dlatego jak beda go seksualnie podrywac to sie złamie . Usmiech potrafi jednak duzo wiecej niz pokazywanie dekoltu i schyalanie czy bezczelne wypinanie .

Gość Zołza_Psedłonim++
Znaczy, Retro, stwierdzam - odbiła Ci muterka w Twojej łepetynie! I co teraz będzie dalej, o Retro?

Znaczy, Retro, stwierdzam - odbiła Ci muterka w Twojej łepetynie! I co teraz będzie dalej, o Retro? ok:) no , dalej nic nie będzie, jak się zapewne domyślasz.....:)

nie rozumiem dlaczego kobiety probuja zdobyc faceta seksem bo to najbardziej sprawdzony i najpewniejszy sposób. . To chyba jakas desperacja . Tak, desperacja wynikająca z beznadziei z powodu niepowodzeń w uzywaniu innych metod poza dupą. PEwnie mysla ze chop to tylko o jednym mysli dlatego jak beda go seksualnie podrywac to sie złamie . no tam myślą, bo tak się własnie dzieje. :)

Gość gtgr
ale to nie działa . Albo mi sie dziewczyna podoba , albo nie .

Gość Zołza_Psedłonim++
A skąd przekonanie, Retro, że ja "się zapewne domyślam"? A jeśli ja nie myślę, to co wtedy?

do Zołza_Psedłonim++ również zaobserwowałam, ze Retro przygotowała na dzisiaj konspekt wyjątkowo skrajnie rzeczy ujmujący :-P

A skąd przekonanie, Retro, że ja "się zapewne domyślam"? A jeśli ja nie myślę, to co wtedy? jeśli na dodatek nie myślisz, powiem ci szczerze, to już kompletna tragedia.....:) jesteś stanowczo inteligentna osobą, psedłonimie, ale niestety, zbyt czytelną. Rozumiesz o czym mówię...? :)