Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Jednym zdaniem

Polecane posty

"bo retro celowo wali personalnie i to w najczulsze emocjonalnie punkty " no niestety, zdarza jej się, na szczęście w niektórych chybia ;-) "co Ty bys zrobiła bez tej hipnozy?" w chwili, gdy przestanie działać będę musiała zacząć nowe życie może wykorzystam swój własny pomysł na nowy nick Creama, i nazwę się The artist former known as polaola :-D btw wiesz, ze c.r.e.a.m wczoraj o godz 23:00 zmienił wszystko, czyli zaczął nowe życie? poczynając od nicka założył topik -konkurs na nowy banner i ja osobiście przyłączyłam się do tej akcji występując z licznymi propozycjami w liczbie około 70 :-D ;-)

Sam się kiedyś chwaliłeś,że lubisz szybko sprowadzać do parteru....akurat to pamiętam.

"Komik,ale i Ty potrafisz nieraz nieźle dowalić,wiec w czym rzecz?" Tak, lecz retro robi to w stosunku do osob, ktore nawet sie z nią nie spierają... Na chłodno... ja moge przywalić, ale podgrzany ogniem polemiki... Kim jestes? - spytam ponownie

wymieniłaś się może fotkami z komikiem...? Zartujesz...? :) myślę że w tym własnie nasz kOmik upatruje mojej rzekomej \"nienormalności\":) zresztą... pewnie by sie chłopak rozczarował, więc oszczędze mu.

"Jestem jedną z wielu" to podpowiedź, czy uprzejme "chuj ci do tego" ? :) Retro - a kiedys pisalas, ze bys sie ze mną umowila :)

Retro - a kiedys pisalas, ze bys sie ze mną umowila niemożliwe:) :) umarłabym ze strachu......

"umarłabym ze strachu" nie boisz sie mężczyzn, a juz na pewno nie boisz sie mnie... napisalas to wiesz, ze wywolywanie strachu u kobiet nie leży w mej naturze

bo retro celowo wali personalnie i to w najczulsze emocjonalnie punkty a mysłalam że uogólniam.... to co ja w końcu robię...? :) owszem, Komik, boję się Ciebie. nie tutaj, rzecz jasna. :)

jak myslisz retro - w realu wolałbym Ci przywalić, czy Cie zgwałcić? A moze i przywalić i zgwałcić? Jak czujesz? Co taka persona jak ja, najchętniej by zrobiła i jak okazała swą wyższość poprzez upodlenie Cie? Chodzi mi o takie pierwsze spontanicze uczucie jakie Cie nachodzi?

Co taka persona jak ja, najchętniej by zrobiła i jak okazała swą wyższość poprzez upodlenie Cie? to proste Komiczne:) przypuszczam że chciałbys mnie jakos zawstydzić i upokorzyć. więc albo w sferze seksualności.... przy swoim doświadczeniu, a moim niedoświadczeniu, miałbyś tu duże pole do popisu:) mógłbyś mnie faktycznie zrównać z ziemią obcesowością. albo inaczej: okazałayś mi daleko idące "desinteressement", i pożegnał się po 5 minutach pod pretekstem jakiejś ważnej pracy do wykonania , a całym soba okazując że się cholernie mną rozczarowałeś.:) żebym nie miała wątpliwości. jedno albo drugie. przemocy fizycznej nie brałam nigdy pod uwage ( no może przez chwilkę, jak już faktycznie miałes tu momenty że nie panowałes nad soba...):)

Gość powiedz mi retro
spod jakiego jestes znaku? :)

spod jakiego jestes znaku? a dlaczego? jakie ma to znaczenie..? waga.:)

Gość powiedz mi retro
A nic, stawialam na jakies wodne ;) Lubie analizowac ludzi pod tym wzgledem ;)

NAJBARDZiej poj**ane osoby jakie znam sa spod wagi pojebane i niedojebane zapewne...? :) ach,ta astrologia.....:):)

heh mój syn jest z pod znaku wagi:O rzeczywiście dość specyficzne to osobości

stanowczo protestuję przeciwko ocenianiu ludzi wg znaków zoodakiu. :) fe! tak się nie robi. chociaż jak dla mnie najbardziej porypane są Ryby.... :):) ale to zapewne przypadek, nie wierze w to tak naprawde. dajmy temu spokój. a teraz retro idzie popływać :) pozdr.

taaaa ikuś jest rybka;) retro niestety niektórzy mją rzeczywiscie wybitnie jakies cechy przyporządkowane danemu znakowi choć nie wszyscy ja niestety jestem typową rybą

ikuś jest rybka yupi yupi ye ye yeye!:):):):) :):):):):)