Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do czego to doprowadzi....

Jak to skomentować ?

Polecane posty

Gość bgigc
Pudel - DOBRE :)

polska to jedyny kraj, który sobie pozwala na tego typu komentarze. Ulegly rzad staje w sprawie wszystkich, tylko nie w sprawie swoich mieszkancow. Zydzi probowali zamknac procesje Kalwarii, bo zydzi przedstawiani sa w niej z zlym swietle. Niech do niemiec wystepuja, to oni puscili ich z dymem, nie polacy.

Gość No a kontrybucje
jak Niemcy wypłacą kontrybucję, to będzie z czego opłacić roszczenia żydowskie. Ale Dópa blada ma rację. Rząd się trzęsie i żydowskie roszczenia uzna. A my będziemy mieli większe podatki. Bo w końcu ktoś będzie łożył na wypłaty....

no cóz wiadomo nie od dzis ze najbardziej wpływowym narodem na swiecie jest naród wybrany , tak dziekuje pani barona ze pewnie Poalcy ocalili jej przodków i mogła urodzić sie w UK

Niech spier...a stara szmata... Mają pełno kasy i jeszcze się upominają... Państwo ma oddać, a państwo to my bidaki. I taka bogata raszpla będzie zabierać nam biednym. Jeszcze tłumaczy, że nieważne, jaka jest wartość... Akurat... A co to ja jej zabrałam, że mam za to teraz płacić?? Sorki, ale zawsze mnie rozwala coś takiego...

Gość No to co ja mam
Ja mam sie wynieść ze swojego mieszkania w JEJ kamienicy ? Czasów wojny ani komunizmu nie pamietam, mam 33 lata, mieszkanie kupiłam na rynku wtórnym, kredyt będę spłacać jeszcze długie lata... zaraz zaczną sie upominać (skuteczniej) wysiedleni, mniejszości narodowe... A PODATKI ZA WSZYSTKIE LATA TO TA PANI ZAPŁACI ? ? ?

Gość o ja nie moge....
Nie musisz się wyprowadzać. Chodzi tylko (TYLKO ? ? ? ) o rekompensaty. Tym zajmie się rząd i zapłacą WSZYSCY.