Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiulinek1989

pomożecie ?

Polecane posty

Gość asiulinek1989

Witam! Piszę tutaj bo liczę że na kafeterii nie będzie takiego hamstwa jak na innych forach. Otóż moja proźba jest dość nietypowa. w sierpniu mój chłopak ma urodziny. Chciałabym mu zrobić nietypowy prezent a myślę że wycieczka do Dublina jest naprawdę oryginalnym i ciekawym prezentem :) Jednak mnie osobiście nie stać na to by zafundować jemu (i mi jako osoby towarzyszącej) jakis miły wypad we dwoje , a chciałabym żeby na te urodziny dostał coś niezapomnianego. Chodzi o to, że jak otrzymam najwięcej głosów to wygram 2dniową wycieczkę do Dublina dla 2 osób. wspaniała okazja na prezent dla chłopaka. Dlatego potrzebuję Waszych głosów. Wejdźcię proszę na stronę : http://www.drugapolowka.net/wpisy.php?limit=0&sort=rank i oddajcie głosik na mój wpis (rączka z podniesionym kciukiem do góry). Głosujcie na wpis pod nickiem: asiulinek1989. A jeśli macie czas to z góry dzięki jeśli na wpisy które sa wyżej ode mnie oddacie klik na łapkę z kciukiem w dół :) Z góry Wam wszystkim dziękuję :) PS. Jeśli nie chcecie pomóc i zaglosować na TAK to chociaż nie dodawajcie na tym forum wulgarnych i nie na miejscu opini i nie głoisujcie na NIE pod moim wpisem. DZIĘKUJĘ :)

Gość So unfair
Nie uważacie, że to trochę nie fair. Dziewczyna prosi wszystkich o głosy, a pozostałe osoby, które wzięły udział w konkursie przegrywają z kretesem. To żadna rywalizajca, tylko gra nie fair. Przykro mi, ale tak uważam!!!

Gość ellap
I ja! Powodzenia :)