Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brumm

Depilacja miejsc intymnych problem

Polecane posty

Gość Brumm

Witam Na początku chciałem zaznaczyć, że jestem mężczyzną i mam pewien problem. Tym problemem jest to, że wydepilowałem miejsce intymne (mosznę i ogólnie wszystko koło penisa i odbytu). Zrobiłem to wczoraj i już dostałem czerwone krostki oraz swędzi mnie . Ogólnie efekt mi się kompletnie nie podoba i już nigdy na pewno tego nie zrobię. Mam tylko takie pytanie czy wie ktoś ile czasu mniej więcej trzeba ,aby włoski odrosły do takiego poziomu, że będą już miękkie i miłe w dotyku ? I czy naprawdę włoski mogą wrastać w skórę, można jakoś temu zapobiec ? . P.S To największy błąd w moim życiu nie wiem jak teraz się mojej dziewczynie pokaże za 2 tygodnie mamy się spotkać, wstyd mi tego co zrobiłem i bardzo źle się z tym czuję. Dodam jeszcze, że kupiłem dzisiaj Krem „Sudocrem” (wiecie może czy to dobry produkt na zapobieganie czerwonych krost) ?

włoski będą odrośnięte po jakichś tygodniu - dwóch :) krostki znikają w kilka dni mogą wrastać - na to używa się peelengu

Gość Brumm
To czyli do dwóch tygodni Już odrosną i nie będą już takie szorstkie jak zarost na twarzy. A ile to może tak swędzieć (tak do 4 dni ? podobnie jak zarost na twarzy kiedy robi się twardy).

Gość SKINU
powiem CI ze krosty to poprostu uczulenie od golenia. znikną za kilkka dni. tyljko nie wystrasz sie jak bedziesz musiał drapac cały czas fiuta. bo za 1 razem jak ogolisz to cholernie swedzi. a pozatym włosy juz nigdy nie bedą takie jak wczesniej. tylko bedą mocne i bedą gęstrze. ja tam gole bo maniurce bardziej sie tak podoba.

Gość Brumm
Jesteś pewien, że już nigdy nie będą takie same. Przecież to tylko raz były ścięte. (może i będą ciemniejsze,twardsze itp. ,ale raczej to nie będą chyba jakieś takie strasznie widoczne różnice) ? Widoczne efekty to chyba po paru depilacjach są widoczne.

Gość Terrorist
Na początku chciałem zaznaczyć, że jestem mężczyzną . Co sądzicie o depilacji włosów łonowych u facetów ?

Ja się tu podepnę pod temat, by Was spytać co zrobić z owłosieniem łonowym. Mam 23 lata i mam duże owłosienie wokół penisa oraz odbytu i wstydzę się tego, więc myślę o depilacji tych rejonów. Jeśli bym wydepilował te okolice to z czym muszę się liczyć? Od razu mówię, że nie jestem typem metroseksualnym, który potrafi siedzieć po 2 godziny codziennie w łazience, dlatego liczę na jakieś długotrwałe efekty depilacji (bądź jak najdłuższe jakie się da). Jest jeszcze fakt taki, że nogi mam dość owłosione oraz brzuch i sam nie wiem czy w ogóle się zabierać za depilację, bo wyobrażam sobie, ze to będzie mogło wyglądać śmiesznie - krocze czyste a na brzuchu i udach nagle zaczynają się włosy:D Ogólnie to te owłosienie mogę mieć w rejonach krocza tylko nie takie duże. Pomocy: