Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AnsMarkus

Czy potrafimy sie różnić?

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
masz zdjęcie swojego kota?

Gość fluid mechanics
tak

Gość fluid mechanics
:-o mój wyglądał bardzo podobnie, miał tylko biały spód, dolną część łap i wąsy :-( mordka identyczna...

Gość Dyskusja -
jeden ze sposobów wymiany poglądów praktykowany przez dwoje lub więcej osób zainteresowanych danym tematem lub zjawiskiem. Poparte argumentami. W wyniku dyskusji dochodzi zwykle do ścierania się różnych poglądów, czasami wypracowywania kompromisów i określania wspólnych stanowisk. Dyskusja jest jedną z form zapobiegania konfliktom między ludźmi.

\\\"Umiemy się tylko kłócić albo kochać, ale nie umiemy się różnić pięknie i mocno.\\\" -Cyprian Kamil Norwid - to tak dla przypomnienia ,gdyby ktoś chciał zaszpanować w dyskusji

polaola ---było super,szczeliłam sobie na wejściu drinka(mam słabą głowę) i cały wieczór minął mi w szampańskim humorze.

Co do gwiazdy wieczoru to -zakochała się szczęśliwie i ,w zasadzie ,tylko nad jedną osobą się pastwiła

Ansowa Markusowa celeowo mnie ignoruje :P A co do gwiazd wieczoru - ja z takich ludzi robie sobie zazwyczaj kpiny - oczywiscie w na tyle zawoalowany sposob, zeby one tego nie zauwazyly, ale co inteligentniejsze osoby z otoczenia juz owszem :D

komiczne odnoszę wrażenie,że w jakiś sposób Cię stresuję a nie jest to moją intencją

A co do gwiazd wieczoru - ja z takich ludzi robie sobie zazwyczaj kpiny --w tym wypadku zamiast kpić,podejrzewam,że słuchałbyś tej kobitki jak zahipnotyzowany...

\"odnoszę wrażenie,że w jakiś sposób Cię stresuję a nie jest to moją intencją\" dziekuje za grzeczne \"odpierdol sie komiczne\" :D

"w tym wypadku zamiast kpić,podejrzewam,że słuchałbyś tej kobitki jak zahipnotyzowany" zadnej kobiety tak nie słucham... a jelsi jest zbyt głosna, zbyt demonstracyjna, zbyt agresywnie stara sie brylować w towarzystwie i peroruje na kazdy temat, bo wlasnie zacząłbym kpić z niej

ja wolę nie kpić żeby nie wypadło zbyt otwarcie a za mało zawoalowanie (po alkoholu szybko zmieniam nastawoienie ogólne, tzn. bardzo mało mi trzeba tego alko) w koncu damą trza być ;-) AnsMarkus czyli miałaś farta :-)

zbyt głosna, zbyt demonstracyjna, zbyt agresywnie stara sie brylować w towarzystwie i peroruje na kazdy temat --no właśnie ale nie byłabym szczera i obiektywna nie dodając,że to urodziwa i inteligentna babka... taka wybuchowa miesznka

"ale nie byłabym szczera i obiektywna nie dodając,że to urodziwa i inteligentna babka" uroda kobiet nie robi na mnie zadnego wrazenia, jesli okazuja sie idiotkami... ogolnie nie robi na mnie wrazenia w ten sposob, ze zmieniam jakos swoje zachowanie wzgledem tych pięknych

znam ją od jakiegoś czasu i zauważyłam ,że jej zaborczość i gwiazdorstwo,właśnie,wyrosło na bazie uwielbienia okazywanego jej przez facetów....

ja w liceum miałam bardzo ładną koleżankę - idiotkę, zarozumiałą i zadufaną w sobie NIKT jej nie lubił, a kolejni faceci szybko zostawiali w końcu złapała jednego na ciążę, a jej małżeństwo to patologia :-D sama uroda to faktycznie sporo za mało :-)

"uwielbienia okazywanego jej przez facetów...." pytanie istotne o długość, stałość i trwałosć tego uwielbienia :-)

"jej zaborczość i gwiazdorstwo,właśnie,wyrosło na bazie uwielbienia okazywanego jej przez facetów." jesli nie uznasz mej kolejnej odpowiedzi za przejaw niezdrowego i dla Ciebie uciążliwego zainteresownaia Tobą, to powiem Ci ze nigdy nie zrozumiem tych bawidamków, ktorzy lataja za atrakcyjnymi kobietami i wielbią je, adorują i psują... zachowanie ponizej krytyki a na dodatek zupelnie nieskuteczne ...

problem z tą osobą polega na tym,że jast głośna,dominująca,za dużo mówi ,generalnie wszystkiego-za dużo......ale nie powiem,z jakiś względów jest przez wiele osób lubiana....przez inne wręcz nietolerowana. Ja się przy niej czuję ,jakby miała mnie zaraz" pożreć".

"pytanie istotne o długość, stałość i trwałosć" długosc 14-16 cm, stałosc - pewnie z pol godziny po jej zniknięciu, trwałosc - do ujrzenia nastepnej atrakcyjnej :P

są ludzie ktorzy tak usilnie pragną zdominowac otoczenie swoją osobą, ze osoby niezalezne przebywające w ich towarzystwie czują sie osaczone i molestowane samym ich sposobem bycia... osobniki słabe lubia takie zachowanie, bo imponuje im kazda dominacja

Gość całkowicie czarny kot
zazdroszczę jej ja jestem dla towarzystwa transparentna :-)

Komi, naprawdę pomyśl o psychologii właśnie dzięki Tonbie odbyłąm darmową nini sesję psychoterapeutyczną, bo wnioski dla mnie są takie, ze nie jestem słabym osobnikiem :-D a przecież mozesz na tym zarabiać ;-)