Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wczasowiczzzzzzzzz

kobieta powinna sie dolozyc do wyjazdu wakacyjnego a nie liczyc ze ja facet

Polecane posty

Gość wczasowiczzzzzzzzz

bedzie sponsorowac

amerykę odkrywamy? ;) nigdy mi by do głowy nie przyszło, że ktokolwiek mógłby mi sponsorować wyjazd :) postawić obiad, czy coś tam na wakacjach - ok, ale koszta wyjazdu każdy ponosi po równo ;)

ale głupota a jak kasy laska nie ma to co samemu jechać to już wolał bym nigdzie nie wyjeżdżać albo jak mam to jej dołożyć i miło spędzić wakacje we dwoje

Gość wczasowiczzzzzzzzz
jak nie ma kasy to siedzi w domu o zdanym dołożeniu nie ma mowy

Gość john finns wife
No jasne że tak. Kogo chcesz tą "nowiną" zszokować?

ja bym się źle czuła gdyby facet za wszystko płacić miał.

to już kwestia klasy faceta ;) co innego wykorzystywanie mężczyzny, a co innego jego dobra wola w sytuacji wspomnianej powyżej. Mnie stać na wakacje, więc dla mnie płacić za siebie to nie problem. Jeśli dziewczyny nie stać, to zasponsorowanie jej byłoby miłym gestem ze strony mężczyzny

Gość wczasowiczzzzzzzzz
sponsorowac to mozna dziwke

Gość wczasowiczzzzzzzzz
z reszta z kazdej kobiety wyjdzie kiedys utrzymanka ktora bedzie liczyc na darmowe wczasy

Gość jestem męzatką
nie pracuję, więc nie mam swoich pieniędzy dobrze ze mąż zabiera mnie na wakacje i nie kaze się dokładać ;-)

Gość zgadzam sie z autorem
mnie przeraziła postawa mojej dziewczyny mielismy jechac na 2 tygodnie nad morze ona nie miala kasy to powiedzialem jej zzeby wziela od rodzicow to mi powiedziala ze jej rodzice sa biedni i ze to ja mam za nia zaplacic bo taka jest rola mezczyzny oczywiscie tego samego dnia przestala byc moja dziewczyna a na wczasy pojechalem sam

bo jestes typowym pasozytem

Gość Anabellitka84
O mamo a czy jeśli się ludzie kochają to pieniądze są takie ważne i trzeba się ze wszystkiego rozliczac co do złotówki ? Bez przesady, nie mowimy o wykorzystywaniu finansowym faceta. Ale jeśli się kochamy, chcemy spędzić razem na wakacjach kilka dni a np. ja akurat nie mam pieniędzy to mam sie w tyłek pocałować a moj facet pojedzie sam? Ludzie, nie popadajmy w paranoję ! Może się zdarzyć taka sytuacja. Taksamo jakby mój facet nie miał to bym dołożyła za niego. Dla mnie to normalne jak się ludzie kochają.

Gość Anabellitka84
i dobrze że ją rzuciłes , przynajmniej nie musi się męczyć z pieprzonymmaterialistą. Jakbym miała być z facetem który by mi wypominał że kawe mi kupił czy bilet do kina (bo wg was to tez sponsoring tak?) to bym go w tyłek kopnęła.

nie ona liczyla na darmowe wakacje dziwka jedna

Gość amelia 19844
moj mi do tej pory wypomina ze pojechalam za jego kase

jak nie masz kasy to siedzisz w domu logiczne :)

Gość Anabellitka84
siedze w domu a facet jedzie tak ?? I na tym polega związek ? To gratuluję. Nie chodzi o celowe i nagmine wyciąganie pieniędzy od faceta. Ale różne sa w życiu sytuacje przecież. Moim zdaniem związek polega na tym, że ludzie sobie wspólnie radzą z problemami (np. mój problem brak pieniędzy na te wczasy) jak facet kocha to dołoży, następne wczasy może np. opłacić kobieta...no zawsze jest jakieś wyjście, można się dogadać.

no jezeli nie bedzie go stac na dołożenie do ciebie to siedzisz w domu

Gość Anabellitka84
No jasne :P Jak nie ma kasy na dołożenie do mnie to on zostaje i jedziemy wtedy kiedy będe miała kasę :] Proste :P Tylko egoista pojechałby sam bez ukochanej kobiety. Mój facet jestem pewna, że by tak w życiu nie zrobił.

nie, jade bo to ja mam kaske

Gość Anabellitka84
No i zostawiasz ukochana dziewczynę ??? A Ty jedziesz sie na wczasy bawić :o Dzięki PAnie Boże że na takiego faceta nie trafiłam

Gość sarenka h
wszystko zależy od relacji między osobami i od tego jak długo są razem. Mój chłopak zarabia kilkakrotnie więcej niż ja i proporcjonalnie więcej dokłada do wakacji, wspólnego mieszkania itp. Ps. Na wakacje lecimy do Ameryki Południowej - ja płacę za swoje wydatki (ubrania, pamiątki, biżuteria) resztę on pokrywa... układ do pozazdroszczenia

ja się zgadzam w 100% z sarenką i owszem zazdroszczę. My zarabiamy mniej więcej tyle samo i mniej więcej rozliczamy się po równo, oczywiście nie co do złotówki.