Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miaina napisał: To rodzaj uczestnictwa poznawczego ; ) Możliwa jest tylko obserwacja uczestniczaca, jako metoda badawcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie lubimy podglądaczy Nic z tych rzeczy. Jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Nic z tych rzeczy. Jestem. Czyli uczestniczysz? To lubię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Możliwa jest tylko obserwacja uczestniczaca, jako metoda badawcza. Badam, notuję a później wyciągnę wnioski ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Możliwa jest tylko obserwacja uczestniczaca, jako metoda badawcza. Jest i Ogór na temacie. Jego też bierzemy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: I co Ci to skupienie mówi? Że pozostaje bez związku z literówkami które robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Badam, notuję a później wyciągnę wnioski ; ) Później to Ty będziesz tydzień do siebie dochodziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: literówkami które robię. A to moja ulubiona dziedzina 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Że pozostaje bez związku z literówkami które robię. Podekscytowanie wskazane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Jest i Ogór na temacie. Jego też bierzemy? Nie, nie jestem masochistką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Miaina napisał: A to moja ulubiona dziedzina Jeszcze nie znasz swojej ulubionej dziedziny, ale jesteś blisko Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Później to Ty będziesz tydzień do siebie dochodziła Psychicznie czy fizycznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Podekscytowanie wskazane A że w tym sensie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Nie, nie jestem masochistką. On nie odpuści! Jesteś jego oczkiem w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Psychicznie czy fizycznie? Jedno i drugie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Jedno i drugie. Na ero trzeba przenieść ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Miecz napisał: On nie odpuści! Jesteś jego oczkiem w głowie Cieszę się, że wzbudzam tyle emocji. W końcu stare baby przecież cierpią z braku atencji a tu proszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Na ero trzeba przenieść ; ) Tutaj jest bardziej ekscytująco. Wiesz, te niedomówienia, powłóczyste spojrzenia, niby przypadkowy dotyk dłoni ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Cieszę się, że wzbudzam tyle emocji. W końcu stare baby przecież cierpią z braku atencji a tu proszę. Czy już czujesz ten ślinotok Ogóra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Tutaj jest bardziej ekscytująco. Wiesz, te niedomówienia, powłóczyste spojrzenia, niby przypadkowy dotyk dłoni ... Podryw na całego ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Miaina? Chyba domyślasz się skąd wzięły Co się dzieci, prawda? Edytowano 4 godziny temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miecz napisał: Czy już czujesz ten ślinotok Ogóra? Wiesz we mnie on nie wzbudza amocji, jeśli chcesz by dostawał szału i toczyl pianę, to będę wdzięczna za robienie tego bez posługiwania się moją osobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Cieszę się, że wzbudzam tyle emocji. W końcu stare baby przecież cierpią z braku atencji a tu proszę. Tylko pozazdrościć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Podryw na całego ; ) Nie przesadzaj. Nie znasz moich możliwości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Miaina? Chyba domyślasz się skąd wzięły Co się dzieci, prawda? Pewnie przez jedzenie mizerii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pokraka napisał: Wiesz we mnie on nie wzbudza amocji, jeśli chcesz by dostawał szału i toczyl pianę, to będę wdzięczna za robienie tego bez posługiwania się moją osobą. Bez względu co napiszę on i tak odezwie się. Zmiękczam tylko siłę jego "uderzenia". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1376 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miaina napisał: Tylko pozazdrościć Ano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: Pewnie przez jedzenie mizerii. Tak też myślałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miaina 263 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie przesadzaj. Nie znasz moich możliwości A to pardon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 850 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Miaina napisał: A to pardon To tylko taka wyprzedzająca myśl z mojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach