Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taxra

co z ta moja łechtaczka?

Polecane posty

Gość taxra

temat intymny ale dla mnie wazny otoz chodzi o lechtaczke a konkretnie o jej wargi . ostatnio zauwazylam ze jedna warga jest 2 razy wieksza od drugiej..dlaczego tak mam? jest ktos jeszcze kto posiada ten sam problem co ja? cos cvzuje ze zostane dziewica do koncva zycia bo bede sie wstydzila tego..:(

Gość taxra
czyli jestem ewenementem w tej sprawie? dlaczego wlasnie ja...:(

kurcze.. w sumie moim zdaniem to jest normalne. Tak jak czasem bywa u facetow, ze penis jest tak troche skrzywiony w czasie erekcji ^^ czy jak to sie tam nazywa xD w kazdym badz razie jak stoi :) nie powinnas sie wg mnie martwic ale niech sie ktos jeszcze wypowie ;))

Gość hihi hu hu
nie martw sie kazdy tak ma jedni mniej widocze drugie iwecej ale podobno im wieksze tym lepsza przyjemnosc :p ja tez tak mam tak tez jest z odbytem czy czyms tam cycami jADRAMI U FACETOW OCZAMI REKA CZY NOGA :d

Gość taxra
jestescie pewni ze to jest normalne? nie jest to zadna choroba albo cos?

Gość może miałaś być chłopakiem

Gość ona826372564324
ja mam tak samo i jakos mi to nie przeszkadza :) czym ty sie przjmujesz to przeciez tylko cipa>.mam chlopaka od 3 lat i kochamy sie przy swietle dziennym,juz miliony razy widzial moja cipke i bardzo mu sie podoba......sa wieksze problemy niz wyglad cipki. pozdrawiam :)

Gość tak mają obojniaki

Gość taxra
ale mnie ktos tu pocieszyl....:(

Gość zdrowie i uroda
nie przejmuj sie, ja tez mam jedną wieksza drugą mniejszą, ale jakoś mi to nie przeszkadza. tzn nie zwracam w ogóle na to uwagi :)

Gość taxra
zaczelam sie bac bo ludzie zaczeli pisac ze niby to ja facet, obojniak... ale skoro ma to samo wiecej dziewczyn i nic z tego nie robi to moze faktycznie to nic takiego:)