Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tojajajajatylko jaa

Czy w czasie przerwy 7dniowej brania tabletek anty dalej one dzialaja?

Polecane posty

Gość tojajajajatylko jaa

bo w czasie tej przerwy kochalam sie z chlopakiem bez gumki i troche sie boje czy te tabletki dzialaja w przerwie rowniez

Gość w czasie 7 dniowej przerwy
tabletki anty.też działają.

Gość tojajajajatylko jaa
dzieki wielkie:* uspokoilas mnie

Gość oczywiscie ze tak zadaniem
tabletek jest nasladowanie naturalnego cyklu kobiety.

Gość oczywiscie ze
chyba ze sama sobie zrobilas ta przerwe i nie ma ona nic wspolnego z przerwa w ktorej wystapic ma okres to wtedy nie:) Nie rozumiem twojego pytania, bo osoba ktora bierze pigulki takie podstawowe informacje powinna wiedziec ze robi sie przerwe i w tym czasie kobieta rowniez jest chroniona.

Gość tojajajajatylko jaa
wzielam jedno opakowanie 21tabletek i mam przerwe 7dni i pozniej drugie opakowanie w tym czasie ma byc okres podobno ale ja mam pozniej i dlatego pytam czy w czasie tej przerwy dalej ejst ochrona

Gość jak mozna miec okres pozniej
?? to znaczy ze okres nie pojawia sie w tej przerwie? jesli nie pojawia sie w rpzerwie to cos est nie tak, owszem moze trwac jeszcze gdy przyjmuje sie kolejne opakowanie, ale musi pojawic sie w przerwie swoja droga drazni mnie brak konsekwencji i odpowiedzialnosci, ja zanim przyjelam tabletki dokaldnie dowiedzialam sie o ewentualnych powiklaniach , zaletach , wadach i przeczytalam ulotke coz robic gdy... wam sie nawet tego nie chce, a pozniej jest placz

Gość tojajajajatylko jaa
no boze okres mam co 28dni i osttanio mialam 31to wypada mi 28 a ze tabletki zaczelam brac od 31 to skonczyly mi sie 21 ;/ wiec jak zle