Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek 1980 programista

A ja mam 27 lat i uprawiam seks tylko z prostytutkami

Polecane posty

Gość Tomek 1980 programista

Jestem nieatrakcyjny i niesmialy, ale za to mam pieniadze (programista). Dlatego tez chodze na mieszkania prostytutek srednio raz na tydzien. Wybieram tylko mlode, atrakcyjne kobiety, takie jak Asia Lux 20 czy Monia Priv 19, srednio okolo 200-350 zlotych za godzine. I chyba tak bede juz zyl wiecznie.

Gość jaa...
chłopie mozna Ci tylko wspolczuc ze musisz placic za sex i ze robisz to zegarkiem wreku.Wez sie rozejrzyj dookola jest mnostwo fajnych dziewczyn a jest takie powiedzenie ze kada potwora znajdzie sewgo amatora wiec otworz oczy a nie wydawaj tyle kasy na udawany orgazm

Gość jaa...
chłopie mozna Ci tylko wspolczuc ze musisz placic za sex i ze robisz to zegarkiem wreku.Wez sie rozejrzyj dookola jest mnostwo fajnych dziewczyn a jest takie powiedzenie ze kada potwora znajdzie sewgo amatora wiec otworz oczy a nie wydawaj tyle kasy na udawany orgazm

Gość jaa...

Gość jaa...

Ja ma 30 i jeszcze zadna mnie nie chciała oprocz prostytutek, dobrze że dużo zarabiam.Ale jak sie ma mniej niż 170 to można tylko grubaskę poderwać

Ja ma 30 i jeszcze zadna mnie nie chciała oprocz prostytutek, dobrze że dużo zarabiam.Ale jak sie ma mniej niż 170 to można tylko grubaskę poderwać

Gość jaa...
czego 170?kilogramow czy centymetrow?

170 centymetrów wzrostu to nawet jak na mężczyznę wcale nie tak tragicznie. Są niższe dziewczyny. Ja osobiście mam 183 centymetry.

Gość kalina 24l
smutne

Gość Zle z toba chlopie jak
za seks musisz placic

Gość timeforcoffee
jesteś zerem.

Gość Mikaczek
bzdury piszesz kolego ! moj facet ma 172 cm jest szczuply i wysportowany i czy przy tym wzroscie mu czegos brakuje ? apsolutnie nie ! jest wspanialym facetem ,zadny z niego Brad Pitt,ale ma cos w sobie ,dla mnie jest przystojny i z kazdym rokiem zyskuje . Ja go kocham ,uwielbiam ,pozadam ...choc kiedy sie poznalismy nigdy bym nie powiedziala ,ze bedzie moim mezem .Dodam jeszcze,ze zadnym majatkiem tez mi nie zaimponowal ,bo go nie mial .poprostu zwykly chlopak ,ale z czasem tak mi zawrocil w glowie ,ze zyc bez niego nie moge ...a i sex z nim jest cudowny ! wiec rozejzyj sie wokol ,napewno chodzi po tej ziemi osoba stworzona dla ciebie ,moze jest tuz tuz ,na wyciagniecie reki ...tylko musisz ja zauwazyc ...powodzenia

Nie ma się, co łamać Musisz być troszkę ładniejszy od diabła i będzie ok. Nie poddawaj się-grunt abyś miał ten błysk w oku;)

Gość lora28
Spoko masz,jeśli Cię na to stać i jeśli jest Ci z tym dobrze,to ok,przynajmniej nie musisz się martwic o niechciana ciążę itd.Odpadają także PMSy,różnego rodzaju humory i zachcianki,drobne,oraz większe prezenty,wyjścia do kina,knajpy i na zakupy....Radzisz sobie,czyli nie jesteś taki do niczego.A jeśli Ci to pasuje to dlaczego nie miałbyś tego wiecznie robić jeśli masz taka możliwość???:)