Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania1970..

Dziś przyłapałam moją 16 letnia córkę na obściskiwaniu sie ze swoim chłopakiem.

Polecane posty

Gość Ania1970..

naszczęscie mnie nie zauważyli.. Było tak : Dziś pracę miałam skonczyc o 15;30, jednak szef mial dobry humor i zwolnil mnie o 14;00.. Ja wchodze do domu , wołam Ewelinko Ewelinko.. nie dostajęzadnej odpowiedzi więc idę do córki na górę.. drzwi były uchylone ja patrzęi nie moge uwierzyc ! Moja córka siedzi na łóżku z e swoim chłpakiem w samYm biustonoszu! on bez podoszulki i się namiętnie całują.!!! Zamurowało mnie totalnie!! ! nic im przecież nie powiedziałam... bo nie wiedziałam co powiedziec.! uhh dobrze że mnie nie widzieli I powiedzcie mi teraz czy mam jej coś powiedzec czy tez nie??!! No bo w koncu ona ma juz swój wiek, wolno jej się spotykac z chłopakami Ale nie moge dopuścic do tego zeby zaczeła z nim współzyc i nie daj Bolże zaszła w ciążę!! chociaż Mariusz (tak ma na imię chłopak mojej córki) jest bardzo miły mądry i sa ze soba juz jakieś 1,5 roku i nie sądzę że Ewelina zrobiłaby coś pod jego przymusem...w dodatku bez rozmowy ze mną. mam taki mętlik w głowie że szok!! co mam robic!?? doradzcie! Tylko mądrze Proszę!

Wie Pani co.. hmm.. może nie jestem matką bo mam tylko 18 lat.. ale sama jestem z chłopakiem 1,5 roku i nigdy tego nie robiłam. Myślę że trzeba zaufać córce, a w razie jakiś wątpliwości na pewno sama się zapyta Pani czy popsosi o rade :) oczywiście jestem też za tym żeby podeszła jednak Pani do rozmy :) moja mama rozmawiała o tym ze mną bez krempacji i nie przeszkadzało mi to :) tylko do sprawy trzeba podejśc delikatnie i lepiej nie mówić ze się ich widziało bo córka może wybuchnąć gniewiem z powodu zdezorientowania tej sytuacji. :) Ja zapewniłam moją mame ze nic nie było i nie będzie napewno póki nie skończę szkoły, ogóle to chciałabym wytrzymac do tego dnia gdy stracę tzw. \"wolność\". Zaufanie do chłopaka też się przyda :) mój np. potrafi wprost obiecac mojej mamie przed jkimś wyjazdem czy imprezą ze do niczego nie dojdzie :) i tak też jest :) więc raczej nie trzeba zbytnio panikować :)

Gość Ania1970..
jaka prowokacja????

Gość 38 lat i 16- letnia córka - no
no widać ty się też nie hamowałaś ........ w jej wieku

Gość Dziewietnastolatka
Mysle ze powinna Pani poromawiac z corka....ale nie czynic jej wyrzuty ze w swoim wieku posuwa sie za daleko...jesli nie przyznala sie pani ze ich widziala lepiej chyba sie juz nie przyznawac...ja uwazam ze najlepszym rozwiazaniem byloby znalezienie odpowiedniego momentu....kiedy bedzie Pani sama z corka, obie bedziecie mialy chwile czasu i spokojnie pogadac, raczej ogolnie o tym ze ufa jej Pani, ze jest przekonana ze nie zrobi nic glupiego...moze warto tez wspomniec o zabezpieczeniach itp....z wlasnego doswiadczenia wiem ze wlasnie takie rozmowy dzialaja najlepiej i corka byc moze nie bedzie chciala zawiesc Pani zaufania bo traktuje ja Pani jak dorosla rozwazna kobiete....poza tym jesli bedzie chciala posunac sie dalej i tak zapewne to zrobi....wiec chyba lepiej zeby sie zabezpieczyla i byla swiadoma konsekwencji swojego postepowania....Pozdrawiam

Gość ania1970..
dziękuję za rady. Pozdrawiam

Gość pewnie już jesteś babcią
tylko jeszcze o tym nie wiesz. Wkoorwiają mnie takie podchody, zamiast porozmawiać z córką, to sie bawisz w jakieś tajemnice. Skoro córka jest już na tyle dorosła, żeby obściskiwać sie z facetami, to pewnie mogłaby też wysłuchać co masz do powiedzenia na temat sexu, że dzieci nie znajduje sie w kapuście itd. Powiedzieć musisz i tak swoje, a córka zrobi z tym i tak co zechce. Swoją drogą to dziwne, że tyle ludzi szuka porad w necie, zamiast najzwyczajniej w świecie otworzyć gębe do osób, których dotyczy problem. Do rozmowy zaproś też tego kochasia- będzie sie wił jak piskorz, ale wyjdzie mu to na zdrowie. Lepiej tak, niż któregoś dnia usłyszeć od córki: "- Jestem w ciąży, mamo. Co teraz?"

Gość ania1970..
Przed sekunda zaobserwowalam u niej niepokojace zjawisko- ona uzywa podpasek! Czy to zle?

Gość ania1970..
Nie dość, że używa podpasek to jeszcze cycki jej rosną. Co robić ??

Gość ania1970..
Mam nadzieję, że się nie gniewacie na mnie o to ? Dostałam przepustkę z domu wypoczynkowego w Toszku i po raz pierwszy od 2 lat zasiadłam przed komputerem. Musiałam coś zrobić żeby poprawić sobie swoją zrytą psyche i wpadłam na taki oto kretyński pomysł. A teraz uciekam, bo już słyszę sygnał karetki... pewnie mnie szukają... buziaczki

Gość moze jakis dzieciak by sie
na to nabral ciekawe ze wolalas ja a ona nie uslyszala haha wymysl cos lepszego

Gość ania1970..
ten ktoś kto pisał wcześniej niech sie nie podszywa!!! hamy jedne!

Gość ania1970..
ja tych odpowiedzi wyżej umieszczonych nie pisatóssiepodszywa!! ja mam problem a ktos sobie stroi żarty!! ludzie!? wy nie macie co do roboty?!

\"Ale nie moge dopuścic do tego zeby zaczeła z nim współzyc i nie daj Bolże zaszła w ciążę!! \" na to czy będzie z nim sypiać czy nie nie masz żadnego wpływu. możesz jedynie zadbać o to, żeby wiedziała co zrobić, żeby w tę ciążę nie zajść. i nie tragizuj, współżycie z chłopakiem, którego kocha to nie katastrofa :)

Gość ania1970..
nie podszywajcie sie pod moją osobę!

Gość ania1970.
Widzę, że jednak nie macie nic do roboty... No w sumie ja też się nudzę chociaż powinnam jakiś obiad zrobić, bo stary wróci z roboty i znowu mi się wpierdol zbierze jak będzie musiał jeść chleb z konserwą, bo przecież obiadu ni ma. No ale posiedzę jeszcze z Wami i pogadam. Fajnie się dowiedzieć o sobie czegoś nowego chociaż człowiek jebnięty i tak tego do wiadomości nie przyjmie :). Proszę tylko peany pochwalne na moją cześć i porady jak się przespać z przyszłym zięciem żeby on nie bzykał mojej córki, bo przecież dziecko jej zrobi, aja jeszcze za młoda na babcię jestem, no nie ??

Ja bym zagroziłem Ewelince że jak zajdzie w ciążę to ją wyrzucę z domu. Niech lekcje odrabia a nie jej się seksu zachciewa. Chociaż jak pani Ania pozwala jej na takie rzeczy od 1,5 roku, to w sumie nie ma co się dziwić że dziecko tak się wcyhowało.

Gość ania1970..
brakuje ci jeszcze jednej kropki idjotko!!!

Gość ania1970..
O ja głupia cipa... sama podszywam się pod siebie i to jeszcze ze złym nickiem :). Już sobie dopisałam kropeczkę i mogę dalej rozmawiać ze swoimi wszystkimi 16-toma osobowościami :)

Gość Justynka 17
A ja mam już 17 lat i chyba się teraz w wakacje oddam mojemu chłopakowi chodzimy juz ze soba dwa tygodnie, ale bardzo sie kochamy :)

Gość Tomaszekk
Każda przykładna matka wyposaży swoją córkę w tabsy i przykaże jej jak to brać, oczywiście po wcześniejszej wizycie u gina :-)

Gość Karolinciaaa15
a mój Adaś dzis mi wsadził paldonka swojego w szparke:) byliśmy u Moniki w domu w kiblu noi tam posadził mnie na pralce i mi wcisnal palca, troche bolało ale poznj juz nie.:))

Gość masfdgf
krew nie woda...młodzi są, no ale jak będą chcieli, to i ta będą współżyć, to już nie dzieci...oby tylko się zabezpieczali...

Gość Karolinciaaa15
Pozdrawiam wszystkich z os.Jelonki Bye

Gość Karolinciaaa15
a robił jej juz palcófe?? bo jesli nie to znaczy ze jeszcze sie nie stukajom, przed dopieniem najpierf sie fkłada paldona:P

Gość Karolinciaaa15
ok spadam na małe co nie co, na fiku miku n na patyku do Adasia bo juz trąbi na dole:)

Gość Alicja_27
16 latka powinna się już dopić a nie sciskać