Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta28lat

Szukam faceta na meza. Oto moje wymagania.

Polecane posty

Gość Marta28lat
no dobra jestem zdespoerowana . ?NIkt mnie nie chce nawet moj pies zeby sie ze mna bawil to przywizuje sobie do dupy kielbase by go zwabic .

Gość Marta28lat
i koniecznie musi znac ta piosenke... PRZEPIÓRECZKA Służyłem u pana przez 1 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi przepiórkę za to 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 2 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał kurę za to A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 3 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi koguta za to A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 4 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał kaczkę za to A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 5 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi gąsiątko za to A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 6 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał prosię za to A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 7 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał cielę za to A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 8 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi jamnika za to A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 9 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał wołu za to A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 10 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał pole za to A to pole ja pierrdole A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 11 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał córkę za to A ta córka jak to córka z przodu dziurka z tyłu dziurka A to pole ja pierrdole A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała Służyłem u pana przez 12 lato 2x Dał cimi cimi dał cimi cimi dał żonę za to A ta żona zarażona A ta córka jak to córka z przodu dziurka z tyłu dziurka A to pole ja pierrdole A ten wół nasrał w dół A ten jamnik cierpi srodze włóczy jaja po podłodze A to ciele dupą miele A to prosie zeszczało się A ta gęś dupą trzęś A ta kaczka robi kwak sypie jej się z dupy mak A ten kogut złotopióry lata po wsi gwałci kury A ta kura dupą szura 2x A ta przepióreczka latała, skakała aż się zesrała _________________

Gość Marta28lat
dobry remake, hehe:classic_cool:

Gość Marta28lat
Mihau 2 Calkiem fajny opis.

Gość Marta28lat
udaję, że znam angielski, heheh:classic_cool:

Gość Marta28lat
szukam sponsora tak naprawde . Bede ci codziennie obciagac z polyczkiem :classic_cool:

Gość Marta28lat
Punkt 6 -owszem nasze zycie jest najwazniejsze ale kazda inteligentna oosba powinna troszeczke orientowac sie co sie dzieje na swiecie punkt 10-zalezy jakie kawaly, jak ktos przy nich beka, zapluwa sie piwem i sa to oblesne zarty , to nie dla mnie

Gość szczerze mówiąc
nie wiem, czemu takie oburzenie. Ja stawiałam te same wymagania - moze w mysli, nie glosno (nie sa wygorowane, bo meza znalazlam, wiec wiem) Dziwi mnie tylko ten wstręt do autobusow - czasem jest o wiele szybciej i wygodniej, niz parkowac. Z drugiej strony facet jezdzacy c a l e z y c i e maluchem jest albo dziwakiem, albo ciamajdą . Ale autorka zaznaczyla, ze jako stan przejsciowy moze byc . No i mrozonki są naprawde zdrowe ( w odróznieniu od gotowych salatek), nie wiem, co do niech ma. Czasem mozna zjesc. Wzrost taki, bo dziewczyna pewnie chce nosic obcasy, ale moglaby z centymetr ustapic. Poza tym co wam konkretnie nie pasuje? Jak pisalam, mam takiego brata i nie uwazam go za wyjątkowe cudo.

Gość Marta28lat
jak to nic z siebie nie daje ? OBciagam z polykiem to nie wystarcza ?

Gość Marta28lat
ale sie wygłupilam z tym postem chyba po prosze o usunięcie !!!!!!!!!!!!!

Gość Marta28lat
A kiedy slub?

Gość michalina sz
mihau2 ----> współczuje przyszlej zonce meza ktory siedzi na kafe :-O

Gość Marta28lat
Na ślubie koniecznie musi zagrać zawodowy kwartet smyczkowy, który odegra wachlarz romantycznych przebojów Dr Hackenbusha :classic_cool:

Gość mihau2
Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja, serce moje, nie ma takich jak my dwoje Bo ja kocham oczy twoje do szalenstwa, do wieczora... Żono moja....

Gość mihau2
Nie zasne jednak bez solidnego omiecenia mojej sypiany miotłą z wikliny własnej roboty w celu przepędzenia złych duchów :o

Gość Marta28lat
Smialam sie, że wkręcaja, że Redtube jest płatny, a teraz muszę brać kredyt na 70 lat, żeby uregulować rachunek :o

Gość Kaśka__19
Kurde ja jestem nieźle poj...ana, ale przy tobie marta czy jak ci tam to wymiękam Szukaj sobie tego faceta całe zycie i nie znajdziesz. Ciekawe że nie masz zadnych wymagań co do seksu. Dla mnie facet musi byc wykształcony, kulturalny, czysty, ładnie ubrany i sprawny seksualnie. A resztę się da załatwić. Ale w twoim ptasim móżdżku nie ma widac takiej możliwości :P

Gość Shrek 129
Hej Marta, jesteś kimś komu chętnie dam sie poznać ....

Gość gość
oj to odpadam. Lubi se zjeść a potem pierdnąć.