Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta28lat

Szukam faceta na meza. Oto moje wymagania.

Polecane posty

Gość Marta28lat

1. Minimum 183 wzrostu. Ja mam 178 wiec szukam wyzszego! 2. Wyksztalcenie wyzsze , ewentualnie stopien licencjata. Nie interesuje mnie nikt po maturze lub jakiejs zawodowce. Niewazne, ze ma fach w reku bo szybko wyjda roznice w wyksztalceniu. 3. Powinien zarabic minimum 2-3 tys. Ja zarabiam 2 tys wiec takze stawiam wymagania. 4. Musi lubic kino, taniec, wycieczki- nie znosze nudnych facetow, ktorzy nie wiedza co leci w kinie tylko gadaja o interesach i piwsku. 5. Musi posiadac samochod, zadnego poloneza lub malucha. Porzadny samochod klasy sredniej wystarczy. Facet jezdzacy autobusem mnie odrzuca. Chyba, ze to jest stan przejsciowy ale nie przez cale zycie... 6. Musi interesowac sie polityka, wydarzeniami ze swiata i Polski. Nic nie wnerwia mnie bardziej niz osoba, ktora nie oglada tv, nie slucha radia i nie ma bladego pojecia o tym co sie dzieje dookola. 7. Styl ubierania preferuje sportowa elagancja. Owszem sa sytuacje, ze trzeba wlozyc garnitur ale nie znosze typow z laptopem w reku, z 2 komorkami w kieszeniach, wyprasowanym gajerku i zelem na wlosach . Typ pseudo biznesmen -odpada. 8. Najlepiej gdyby uprawial jakis sport. Ja jezdze na nartach, plywam 2 razy w tygodniu a latem gram w siatke. Typ z piwnym brzuszkiem calkowicie odpada. 9.Musi byc szczery, romantyczny, oddany, zaradny, meski. Gdyby zaskoczyl mnie chociaz raz super kolacja-bylabym zauroczona pewnie.Zadne mrozonki z biedronki i gotowe salatki, liczy sie pomysl i chociaz minimum talentu. 10. Jego znajomi tez musza byc na poziomie. Nie wejde w towarzystwo smiejace sie z byle czego, opowiadajace sprosne kawaly. Nie chce miec kolezanek tipsiar, ktore tylko gledza o lakierze do paznokci i kieckach. Dziekuje z auwage czekam na oferty

Gość to stara panna juz jestes
i zostaniesz przykro mkii

Gość a czy to ma być smieszne
czy zalosne bo nie rozumiem?

Gość zostań lesbą
będzie łatwiej ..

Gość polka_26
ochujałaś

Gość Marta28lat
Jakie smieszne? Jakie zalosne? To nawet nie sa jakies wygorowane wymagania. Bez przesady!

Gość Marta28lat
jako bonus wyznam ze mam sutki jak zakręcone frytki z makdonaldsa :classic_cool:

Gość Marta28lat
Nie traktuje nikogo z gory:) Sama wzyciu duzo osiagnelam bez pomocy to chyba mam prawo wymagac od 2 osoby tego samego:) Nie bede miala meza pijaka, prostaka

Gość przeciez wiesz ze na tym
damskim forum takiego nie znajdziesz, po co tyle pisac?

Gość moniquee
mysle ze gosc z wyksztalceniem wyzszym nie odpowie na ten anons bo sie wystraszy co to za chora baba ma tylko jaki ja musze byc . Tak sie kobieto nie tworzy anonsu . Szukasz faceta przedstaw siebie by mogl cie poznac , a nie jaki on ma byc . PRzeciez to jest zalosne.

Gość polka_26
nawet jak znajdziesz takiego typa jak w opisie, to po poznaniu ciebie bedzie spieprzal gdzie popadnie :-O

Gość Marta28lat
Wyksztalcenie wyzsze musi byc. Mialam juz partnera po zawodowce. Co z tego, ze byl zaradny jak po pol roku skonczyly nam sie tematy do rozmow i nie wiedzial nic o swiecie. A jego towarzystwo tez bylo proste.

Gość Marta28lat
dodam jeszcze ze w mym odbycie mozna zaklaskać a odległosc od sutka do sutka to 1,5 metra

Gość Martusiu napisze skromnie
a co cie sklonilo do szukania faceta na kafe :O bo tak sobie mysle przez net ok zdarza sie, ale na babskim forum to jakies ciele znajdziesz :O

Gość alebyaya
Dobrze ze masz wygania ale zle trafilas:P Tu siedza sami przegrancy:P Taka np polka_26 wezmie co popadnie byle miala faceta:P Tu 99% kobiet nie wymagan. One sa tak spragnione faceta, ze wezma prostka i pijaka:P

Gość Marta28lat
proste i bezposrednie jak dziesięciocentymetrowy, zimny korniszon w moim odbycie :classic_cool:

Gość Martusiu napisze skromnie
hahah nie wyrobie :D:D:D:D🖐️ ale ktos wymiata 🖐️

Gość kloert
ja mam wyzsze , ale oferty nie bedzie tym razem . NIe ta polka . Nikt nie bedzie mowil mi co ja musze a czego mi nie wolno , ale ma mnie kochac za to jaki jestem . Zdecydowanie nie kwalifikujesz sie na dziewczyne .

Gość polka_26
alebyaya - ze co?

Gość Marta28lat
To, ze masz wyzsze wyksztalcenie to nie wszystko. Nie musisz byc zainteresowany:) Czekam na propozycje:)

Gość szczerze mówiąc
twoje wymagania są normalne, tyle ze niezbyt miło sformułowane. Moj brat prawie podchodzi, tyle, ze ma 182, nie brzydzą go autobusy i mrozonki ( choc ma przyzwoity samochód i dobrze gotuje)

Gość kloert
Musi byc... niepodoba mi sie to .. Odnosze wrazenie ze ktos szuka zabawki a nie faceta . JEsli ona mi sie znudzi to kupie sobie nowa . Badz stara panna do konca zycia

Gość Marta28lat
Moze rzeczywiscie napisalam to sucho i moze odrzucac ale sama jak widze przyznajesz, ze wcale az tak wiele nie wymagam...

Gość milośniczka gór
e tam moj to musi jedynie lubic góry :D a razem będziemy dochodzic do mniej waznych rzeczy :D

Gość Marta28lat
Kolert nie jestes zainteresowany to mozesz zmienic temat i forum:) Nikt przeciez sila cie tu nie trzyma:)

Gość kloert
To, ze masz wyzsze wyksztalcenie to nie wszystko. oczywiscie ze nie wszystko , bo nie spelniasz jakichkolwiek norm na dziewczyne . Kobieta nie ma rzadzic i ustawiac faceta ty masz lubic plywanie i skakanie , a jak nie to ... lecznie proponuje .

Gość kloert
``musi byc`` kojarzy mi sie z jakas frustratką .

Gość Marta28lat
A ty nie spelniasz norm na faceta poniewaz jasno napisalam, ze czekam na oferty -ty nie jestes zainteresowany i nadal tu siedzisz. Problemy chyba ze zrozumieniem prostych komunikatow:)

Gość mietek_napletek
mam 186cm, wyzsze,zarabiam 5 kafli,lubie filmy muzyke ktora sciagne z neta oraz wycieczki i b(p)iwaki. Mam fure mazda 626, ogladam sejm i i slucham rmf maxxx. styl ubierania - na luzaka raczej ale gajer z komunii tez sie znajdzie, ze sportu to sex i pilka nozna, a jak ci nie beda odpowidac moi znajomi to bujaj sie mała.

Gość Marta28lat
A ty mi sie kojarzysz z psychopatyczna,monotematyczna jednostka. Jak juz sie czepisz jednego to nie puscisz.