Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 530

Z kim ja się związałam ? Czy tak postępuje normalny, dorosły facet ?

Polecane posty

Gość Himmmel
To jakich wy macie rodziców :o Boże człowiek 24 letni i ma iśc spać o 20.00 bo rodzice mukaża ? Może jeszcze po dobranocce. Z wiekiem u człowieka wzrasta potrzeba większejswobody ikażdy rodzic powinien o tym wiedzieć. Ja mam wspaniały kontakt z rodzicami i nie uważam, że to że sie nie zgodze z mama i zrobie po swojemu jest przejawem braku szacunku.

Gość ooollllllllaaaaaaaaaa
z jakiej wy sie choinki urwaliscie?? jak mozna mowic 24 letniej osobie zeby kladla sie spac?? jak ja sie cieszcze ze urodzilam sie w normalnej rodzinie. a co do autorki, to pogadaj powaznie z chlopakiem, powiedz ze ci to nie odpowiada ze rodzice tak nim sterują. zobaczysz, jesli cos sie zmieni, to chlopak ma jednak swoje zdanie, jesli to oleje - uciekaj od niego bo sobie zycie z takim mamisynkiem zmarnujesz. poza tym jak czujesz ze jego rodzice cie nie lubią, to tez niie wrozy najlepiej .... jest tylu innych chlopakow, zakochasz sie w innym;)

Gość oolllllllllllaaaaaaaaaaaa
ale tu nie chodzi o podburzanie, tylko zeby w koncu dorosnął, zrozumiał ze pewne zachowania jego rodziców nie są normalne

Gość wykladowca
Nie jest to typowe ale co zrobic? Moze zaprzyjaznic sie z rodzicami?

Gość fluid mechanics
wykładowca: świetny tekst. Na pewno rodzice tego gościa o tym marzą i dlatego traktują go jak dziecko, a nie dorosłego ;-)

Gość Adam4416
530: powiem krotko: UCIEKAJ. I zrob to jak najszybciej. Moj ojciec tak zmarnowal mojej matce zycie, wiec cos o tym wiem. Prosze, nie daj sie nabrac. Jaki by nie byl slodki i przytulny, z tego co piszesz matka _nigdy_ go Ci nie odda. Wiem, ciezko to zrozumiec, i mam nadzieje, ze nie bedziesz sie musiala przekonac na wlasnej skorze, czego Ci z calego serca zycze.