Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaale_bardzooo

Stroj kapielowy - DLA DESKI

Polecane posty

Gość Maaaaaaale_bardzooo

Moze ktos doradzi???? :( Mam male A (78cm w biuscie) nawet niektore staniki rozm A sa za duze. Szukam jakiegos stroju w ktorym bede wygladac dobrze, ktory albo optycznie powiekszy moj biust, albo poprostu bedzie ladnie lezal nawet na desce

Gość unijny liberał
może bejca ochronna...

Gość Maaaaaaale_bardzooo
co????????!!!!

Gość Maaaaaaale_bardzooo
Ja mam tylko 10cm roznicy Przerwa napisz tutaj :)

Gość utjhg
wyeksponuj posladki , to nikt nie zwroci uwagi ze nie masz biustu

Gość Maaaaaaale_bardzooo
nie mam tyle odwagi zeby wyskoczyc w stringach na basen ;)

Gość Mała25-1
Ja akurat nie polecam wiązanych na szyi trójkątów, o których wszędzie się rozpisują, że są na mały biust. Nie są - biustu w nich nie ma i nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Ja kupiłam dwuczęsciowy z górą o kroju zwykłego stanika - na ramiączkach na ramionach a nie na szyi. Z wkładkami (moje akurat można wyjąć). Jak mnie siostra zobaczyła ,to stwierdziła, ze w tym bikini to mam wielkie cycki ;O

Gość zakazac wstepu na plaze
tlusciochom oraz deskom. by mezczyznom wakacji nie psuły.

Gość Maaaaaaale_bardzooo
tez mialam zawsze te trojkaty i masz racje ze wcale nie powiekszaja, czuje sie jakbym miala z przodu i z tylu plecy :( A masz jakis link do Twojego stroju?

Gość Mała25-1
Niestety nie. Kupowałam go w Gdańsku na Gildii. Jeśli gdzieś tam mieszkasz, to mogę powiedzieć dokładnie gdzie. Góra to krój ma zwykłego stanika push-up po prostu, tyle, że kolorowy, z materiału na stroje kąpielowe :) A majtki mam biodrówki, super wyglądają ;) I wcale nie stringi. A na basen mam jednoczęściowy, też z poduszkami, kupiony 100 lat temu :)

Gość Maaaaaaale_bardzooo
aaa no niestety ja jestem ze slaska, wiec do gdanska troche daleko, ale mysle ze wszedzie sa podobne stroje Moze ktos ma jeszcze jakies propozycje?

Gość Mała25-1
http://www.gildia.com.pl/ To są takie sklepiki bazarkowe bardziej. W sklepach firmowych NIC nie znalazłam (5 galerii w Warszawie + 2 w Gdańsku + 1 w Gdyni) :)

Gość Mała25-1
A tam kupiłam od razu dwa, tak w ogóle ;)

Gość Maaaaaaale_bardzooo
u nas niestety takich bazarkow brak :/ ehh ciezkie zycie deski

Gość elisia84
a moze taki nadmuchiwany niczym materac by uwypuklal kształty?

ten nadaje się na idealny biust, czyli sredni :P mały w nim zniknie, a duzy wypłynie :P

Gość Maaaaaaale_bardzooo
Jednak taki stroj to bardzo zly pomysl dla deski, juz sama nie wiem POMOCY

Gość Maaaaaaale_bardzooo
13758167 to pisz bardzo mi zalezy, B raczej nie kupie bo sie w nim utopie

Gość staniczek---
Mała25-1 - ja tez mam bardzo maly biust i zgadzam sie z wami, ze te wiazane na szyi staniczki nie sa dla nas. Dlugo szukalam odpowiedniego stroju, az w koncu trafilam. Ma ramiaczka jak normalny stanik, czyli na ramionach, w dodatku regulowane, no i jest typu push up. Stroj jest w kolrze czarnym, ale z druzymi zlotymi dodatkami. Takimi jakby wyhawtowanymi. Kupilam go w sklepie Esotiq w Bydgoszczy. Poszukaj takiego sklepu w swoich okolicach, na pewno znajdziesz, bo ta siec jest w kazdym miescie zapewne. Za stroj dalam troche duzo, bo az 99zl. No ale bylo warto, w koncu widac,ze mam biust:D

Gość Mała25-1
Ja za moje też tyle zapłaciłam. To wcale nie jest dużo (widziałam kostiumy po 300-600zł). No i mam cycki ;P

Gość staniczek---
Mala - to dobrze, ze dla Ciebie to nie jest duzo, wiec moze wybierz sie do tego sklepu. Tu jest link http://www.esotiq.pl/

Gość staniczek---
Ta babka co lezy na plazy, zaraz jak sie wlaczy link nie jest w takim stroju jak ja mam:P Moj jest dalej, jak sie wejdzie w kolekcje. Czarny, ze zlotymi dodatkami, stanik push up. Szkoda,ze zdjecie jest zrobione troche z daleka i tych zlotych dodatkow nie widac za dobrze. Ale w rzeczywistosci sa bardzo duze, skupiaja na sobie uwage.

Gość Mała25-1
Ja to już kupiłam i to dwa:) Na razie mi wystarczy, ale dziękuję za informację. To Maaaaaaale_bardzooo szukała porady, co i gdzie kupić. :) Co do ceny, to ogólnie rzecz biorąc, to tanio nie jest - 100zł za dwa skrawki materiału. Ale kostiumów dużo tańszych to chyba nie dostaniesz, albo ciężko będzie.

Gość Mała25-1
Jak to ten z kwiatami(?) zlotymi na miseczkach stanika i po prawej stronie majtek, to super :) Autorce topiku tez bym go polecila.

Gość staniczek---
Aaa, rzeczywiscie:D:D Zle przeczytalam:D Myslalam,ze rozmawiam z autorka topiku:P Sorrki, juz widze Twoj wczesniejszy wpis, ze kupilas juz 2 stroje:D Ale jestem zakrecona:P:P No ale oczywiscie moja rada jest nadal aktualna, moze przyda sie Maaaaaaale_bardzooo lub innym kobietom z malym biustem:)

Gość staniczek---
Jak klikniesz w ten link to dalej wejdz w kolekcje/women i moj stroj to ten jedenasty od lewej strony. Mysle,ze chyba mowimy o tym samym, ale tak dla pewnosci podaje dokladniej. Tutaj na zdjeciu te zlote dodatki wydaja sie male, ale w rzeczywistosci sa bardzo duze, polyskujace, w niektorych miejscach sa tez cekiny. Wiec te dodatki bardzo rzucaja sie w oczy. A dzieki temu,ze staniczek jest push up to ladnie podniosl i zebral mi biust, dzieki czemu wydaje sie wiekszy:) A Ty Mala masz moze fotki Twojego stroju??:>

Gość staniczek---
Co sie stalo??? Gdzie jest reszta wpisow??? Dlaczego zniknely?????