Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaale_bardzooo

Stroj kapielowy - DLA DESKI

Polecane posty

Gość staniczek---
Ufff, juz wskoczylo,ze jestem na drugiej stronie. Bo caly czas pokazywalo,ze jest tylko 1 strona i tylko moj wpis, az sie zleklam,ze reszta sie skasowala:P

Gość Mała25-1
Jesteśmy na drugiej stronie ;) Ja niestety zdjęć mojego nie mam. Ale jest w takim kroju właśnie. Jeden fioletowy błyszczący, tak jakby ze złotymi drobinkami. A drugi różowo - fioletowo - biały, taki pozytywny. Nie chciałam różowego, ale ten był taki ładny... :)

Gość Mała25-1
Co do stroju, to ten sam oglądałam. Też bomba, ale ja nie chciałam czarnego :) Miał być czerwony albo brązowy, po prostu kolorowy. No i wyszło co wyszło :) Ale oba moje są boskie :P No i ten biust... ;)

Gość mosz
ja tez mam male kupilam stroj powiekszajacy na allegro jest tego pelno:)

Gość staniczek---
Ja lubie czarne stroje, bo fajnie taki kolor wyglada przy opalonej skorze. Ale wlasnie dobrze jest,zeby byl jeszcze jakis dodatek, jak tutaj to zlote, bo sama czern by za bardzo wyszczuplala:P Ale Twoje tez wydaja sie ciekawe, szkoda,ze fotek nie masz.

Gość Mała25-1
Też prawda :) Ale ja lubię kolorowe, więc mam kolorowe :))

Gość kie ka
Ja też mam bardzo małe piersi i jednak narazie pozostaje przy trójkątach:D Fakt że biustu w tym nie mam w ogole no ale po co oszukiwać siebie i innych:P Dwa lata temu kupiłam sobie taki jaki normalny stanik ,z wkładkami ,był bardzo fajny ale nie mogłam sie w nim nawet schylić bo miseczki odstawały i te moje mikro piersi mogl kazdy zobaczyć .W tym roku nie bardzo mam kase na nowy stroj wiec muszą wystarczyć mi trójkąty:P

Gość Maaaaaaale_bardzooo
kie ka bardzo ladny, to w nim wszystko bylo widac?

Gość staniczek----
Kie ka, push up wcale nie musi byc odstajacy. Moj jest bardzo mieciutki, ladnie przylega, jak sie nachyle to nic mi nie odstaje. Trzeba sobie po prostu dobrze dobrac. Poszukaj sobie odpowiedniego, bo warto miec taki push upik:) W trojkatach z malym biutem naprawde zle sie wyglada. Wiem, co mowie, bo sama nie naleze do biusciastych. Mala, jakbys miala moze okazje to pstryknij fotki stroju, chetnie zobacze:) Polaczenie fioletu, rozu i bieli wydaje sie ciekawe:D:)

Gość staniczek----
Maaaaaaale_bardzooo - a czytalas moje poprzednie wpisy?? Na pierwszej i drugiej str....

Ja ostatnio kupiłam sobie push-up, chciałam czarny, ale nie było mojego rozmiaru majteczek :O. Dlatego kupiłam... brazowy w różową panterkę... Brzmi to makabrycznie, ale wcale tak nie wyglada :D ;). Sama gustuję w prostych fasonach, ale ten strój jakoś przykuł moją uwage od samego początku, mimo, że bardzo nie lubię panterki (to jaki wyjątek) :). Drugi to usztywniane trójkąty, w których mam biust taki, jak i w tym brazowym, wiec nie ma reguły :P.

Gość staniczek----
Bardzo ladny, szkoda tylko,ze nie dla nas:( A ile masz lat??? Ja mam 20, jestem bardzo szczupla, ale mam nadzieje, ze moze jak prztyje albo jak bede w ciazy to moze piersi mi sie powieksza i potem juz takie zostana.... Chociaz wiadomo,ze to nic pewnego.

Gość staniczek----
aramanda - chyba wiem o jakim stroju mowisz... Zdaje mi sie,ze widzialam taki w sklepie. Ale nie jestem teraz pewna w jakim w H&M albo jakims innym w Galerii. Bardzo ladny, tylko,ze on nie byl push up, byl po prostu usztywniany. A samo usztywnienie nie wystarczy, przynajmniej w moim przypadku:(

Gość staniczek----
aramanda - ooo wlasnie o takie cos mi chodzi, ten stroj do ktorego wyslalas link nie jest typu push up. On jest po prostu usztywniany, ale jak sie go ubierze to wcale nie powieksza biustu. Nie ma w srodku tych wkladek, jest miekki, tyle ,ze ma drucik na dole. Podobnie jak ten w panterke, ktorego widzialam.

Gość Maaaaaaale_bardzooo
ja mam 19 tez myslalam ze po ciazy moze podrosnie i tak zostanie, ale mam kilka kolezanek po ciazy i nadal dechy, a dzis jedna osoba powiedziala mi o kwasie hialuronowym, nowej metodzie powiekszania piersi, wstrzykuje sie go i rozm jest 1 lub 2 wiekszy co prawda to nie duzo, ale mi by wystarczylo, aha i jest to dosc droga metoda kilkanascie tysiecy i do tego na 2 lata, ale za to bezpieczna

Gość Staniczek---
Maaaaaaale_bardzooo - o tym kwasie tez slyszalam. Ostnio w tv mowili. W "Miescie kobiet" na tvn style o tym rozmawiali. Podobno calkiem bezpieczne. Oczywiscie biust nie zrobi sie jak u Pameli, ale tak jak mowilas powiekszy sie o rozmiar lub dwa. Mi tez by tyle wystarczylo:)

Gość kie ka
Tak to ten strój mi odstawał ,widocznie w moim przypadku nie miał sie w ogole na czym trzymać :P Więcej na plaże go nie założe ,wystawie na allegro ,dołoże troche kasy i kupie może nowy elegancko dopasowany push up:D co do tych trójkątów ,mam czarny strój ,majtki wiązane bo bokach i całość nie wygląda źle ,nawet mimo braku biustu .Jestem bardzo szczupła ,żeby nie powiedzieć chuda i jak wyeksponuje pośladki jak już ktoś prędzej powiedział to na te piersi nie zwraca sie takiej uwagi ;)

Gość Maaaaaaale_bardzooo
A naprawde juz wole wydac tyle kasy na bezpieczna metode niz na chirurgiczne powiekszenie a feee zadnych silikonow, wlasnie takie bym chciala zeby sie dosc ladnie komponowaly w tym bialo zlotym stroju, ale troche lat minie zanim bedzie mnie stac na taka operacje

Gość Maaaaaaale_bardzooo
przepraszam nie operacje tylko zabieg :P

Oj, mój ma spore gąbki :D Ale u góry troszkę odstaje :O, dobrze, że tylko, jak się pochylę ;). Kupowałam w Donnie, osobno góra, osobno dół. Ja też się łudzę, że po ciąży bedę miała większe piersi, o jeden rozmiar. Teraz mam drobne :O. Wolałabym już wazyć te kilka kg więcej i mieć większy biust :D ;).

Gość staniczek----
Aramanda, masz moze fotke stroju??:> A moge wiedziec ile macie wzrostu i ile wazycie??? Ja mam 163cm i waze 45kg:(

Gość Maaaaaaale_bardzooo
ja mam 165 i waze 50, tez bym wolala byc grubsza i z wiekszym biustem

Wiem co czujecie;) ja np, w staniku 75 B (Push up) mam mega rowek;) biust wyglada jak C:D a co do strojow to kiepsko:( w tym roku chyba odpuszcze plażowanie.. ale w grudniu robie silikony :) wiec jeszcze tylko pare miesiecy;)

Gość Staniczek----
Maaaaaaale_bardzooo - wcale nie jestes za chuda, moim zdaniem ok. Ja chcialabym wazyc tyle co Ty.

Gość Maaaaaaale_bardzooo
no z wagi jestem zadowolona, ale jesli by mi to mialo powiekszyc biust to wolalabym byc grubsza

Gość kie ka
ja waze 48 kg przy 165 wzrostu.Biustu brak:D dla porównania wrzucam zdjecia w obu strojach http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f69db4d0b09af5a6.html w starym push-upie http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1f6e4dd85fedae26.html w normalnych trójkątach zdjęcia robilam na szybko ,wiec stoje krzywo i w ogole no ale mniej wiecej tak to wygląda :P aaa co do ładnych push upów to ostatnio duży wybór był w atlanticu ;)

Gość Staniczek---
Co do zdjecia w stroju typu push up to nie powieksza tak bardzo, widze po sobie,ze moj bardziej. Moze dlatego, ze stanik ma regulowane ramiaczka i moze ma wieksze gabki....Dlatego mam wiekszy biust niz ten na Twojej fotce. A jesli chodzi o fotke w normalnym stroju, w tym trojkacie to wcale nie wygladasz plasko. Ja wygladam gorzej:p U mnie w ogole nic nie widac:P A Ty wygladasz bardzo ladnie:) Ogolnie masz ladna figure, nie wygladasz chudo. A przynajmniej na tych fotkach tego nie widac:) Kurcze, ile moze zdzialac dobry stanik:D Ja w takim zwyklym wygladalabym jak decha, jedyne push up moze mnie uratowac.