Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaaaale_bardzooo

Stroj kapielowy - DLA DESKI

Polecane posty

Gość kie ka
w tym stroju push up mam wyciągnięte gąbki wiec dlatego nie ma takiego efektu :P gdyby były to i tak piersi były tylko zbliżone bardziej do siebie i może minimalnie większe. w tym stroju czarnym też miałam takie wkładki i biust faktycznie był wtedy większy ale je też wyciągłam i chodze na płasko :D

Gość Maaaaaaale_bardzooo
kurde chyba jestem wieksza decha niz wy :( w tym trojkaciku naprawde fajnie wygladaja

Gość Staniczek---
Aramanda faktycznie chudzinka z Ciebie. A odchudzasz sie, czy masz tak z natury?? I ile masz lat?? A co do stroju to jednak inny widzialam, ale w podobnych kolorach i tez w panterke.

Gość Staniczek---
Rozumiem Cie, ja jestem rok starsza od Ciebie, a mam podobnie. Tak jak pisalam wyzej, 163cm i 45kg. Nigdy sie nie odchudzalam, bardzo chcialabym przytyc. Coz pozostaje czekac az samo przyjdzie lub isc do dietetyczki.... Myslalyscie kiedys o tym?? ja od dluzszego czasu sie nad tym zastanawiam... Moze dietyetyczka by mi pomogla, ulozylaby diete dzieki ktorej moglabym przytyc, ale zdrowo. A nie,ze sam tluszcz bedzie wisial. Przy okazji odzywialabym sie lepiej, wiecej witamin itd.

drugi mam trochę podobny do tego błękitnego kie ka :D w tym czarnym ładnie wygladasz :), znaczy w drugim też :D

Ja prawdę mówiąc nie myslałam o tym, jem tyle, ile potrzebuję, lubię słodycze, czasem jakiś fast food. Cukier mam w normie. Geny i tyle, a na siłe nie zamierzam się faszerować, właściwie to dobrze czuje się ze swoim ciałem, może jestem trochę koścista, ale pocieszam się patrzac na brata, który jest duuuzo szczuplejszy, mimo, iż ma 10 lat i je jak dorosły facet :D

Gość Staniczek---
Jesli Ci to nie przeszkadza to ok. W moim przypadku jest to ogromny kompleks, graniczacy juz z obsesja;/ Ciagle mysle o swojej wadze, sprawdzam w jakim ciuchu wygladam grubiej, wypytuje ludzi czy jestem chuda, a jak tylko ktos powie,ze tak to mam dolek;/

Przecież tyle osób chciałoby być na twoim miejscu ;). Czemu tak ci to nie pasuje, ze jesteś szczupła?

Gość Staniczek---
Bo mi sie nie podoba taka figura. Wolalabym byc grubsza, troche potezniejsza, czulabym sie dzieki temu bardziej kobieco. A poza tym ludzie patrzyliby na mnie jak na osobe w moim wieku, a nie jak na jakas 16stke. Traktowaliby mnie powazniej, doroslej...

Gość Staniczek---
A poza tym nie wiem czy jest czego zazdroscic, nie znam osoby, ktora chcialaby wazyc tyle, co ja.

mi też dają mniej lat, niż mam. za kilkanascie lat ci się to spodoba :D ;) ja wolę wazyć tyle, ile ważę, cwicze sobie dla przyjemnosci, a nie katuje sie dietami, co prawda mam problemy z kupnem ubrań (i biustonosza :O bo mam mało cm pod biustem :O ), ale wole zyć bez trosk i nie odmawiac sobie lodów, jak mam ochotę je zjeść ;). Zauwaz też dobre strony :). Moze i nie mamy ponetnego, pełnego biustu w rozmiarze C, ale przecież nie mozna mieć wszytskiego :D

Gość Staniczek---
Ale moze wlasnie dietetyczka pomoglaby mi przytyc. Ustalila zdrowa, diete, dzieki ktorej przybralabym na wadze... Chcialabym miec grubsze nogi, ramiona, rece, no i wiekszy biust....

Skoro uwazasz, że to może być kluczem do wymarzonej sylwetki to popros o rade dietetyczkę :). Przynajmniej nie bedziesz żałowac, ze nie spróbowałaś :).

Gość idzie lato juz
ja mam 69 pod biustem a w biuscie 77, nawet w pushapie nie wygladam dobrze, moze mam jakis kiespkie stanik nei wiem, na tych fotkach naprawde macie ładne piersi i wcale nie male, w piatek ajde nad morze, mam andzieje ze nie bedzie az takl cieplo zebym musiaal sie opalac

Oj, ja mam zle dobraną górę, ale nie było mojego rozmiaru, wiec wziełam zblizony :O Moze 65A by na ciebie pasowało? :)

Gość idzie lato juz
w moim miescie ciezko cokolwiek dostac, wiec wzielam co bylo

Gość ja mam 86 w biuscie
a 74 pod biustem , tez mam małe piersi , kupiłam sobie trójkątny push up , moje piersi wyglądają w nim swietnie. Naprawde polecam usztywniane staniczki:)

Gość ponawiam
ponawiam temat

Ja lubię usztywniane z tego wzgledu, że w tych \"zwykłych\" odznaczają się sutki :P A z push-upów zazwyczaj wyjmuje gąbki, bo z nimi zwykle odstaje mi lekko u góry stanik, wszytsko przez to, że nie ma nigdzie mojego rozmiaru i muszę kupować "zbliżone" do mojego :O

Gość po co tyc
Hej, piszecie, ze chcialybyscie przytyc by miec wiekszy biust. Ja tez tak myslalam, bylam chuda i przy wzroscie 168 wazylam 46 kg, kosci mi sterczaly, biustu nie mialam;/ ale mialam plaski brzuch i szczuple nogi. nie odchudzalam sie, mialam tak z natury;/ chcialam przytyc, po to by nabrac kobiecych ksztaltow, ale nic ine pomagalo i ostatnio niestety pomoglo, pewnie i moj wiek sie przyczynil do tego, bo skonczylam 25 lat, owszem jak mialam malutkie A, teraz mam B/C, ale co z tego, jak czuje sie gruba, nie mam juz takiej nienagannej sylwetki, plaskiego brzucha, dalej jestem szczupla, bo nie przytylam az tak strasznie, mieszcze sie ciagle w te same ciuchy, ale teraz na sile probuje schudnac. Nie przejmujcie sie biustem, lepiej go nie miec, a miec ladna sylwetke, niz miec i sie martwic o wystajace faldki. Co do stroju zawsze preferowalam push upy, dobrze dobrane potrafia zdzialac cuda.

Gość szkolenie
rsjdfjtgjtgjtyytjyy

Gość iulf
iji';og

Gość gość
z pustego to nawet Salomon nie naleje...

Gość Anna Jankowska
Takie stroje są, trzeba tylko poszukac w markowych sklepach, tam Panie ekspedientki doradzą, ja kupowałam w centrum janki, najładniejsze są w Triumph i Etam i z pewnością da się wybrac odpowiedni.

Gość Patrycja19
Witaj! Popatrz w tym sklepie http://ekskluzywna.pl/kostiumy-kapielowe szukaj oczywiście kostiumy z wkładkami mam biust podobny i bez problemu można coś dopasować kwestia kolorystyki jaką lubisz.