Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............................

Co byście zrobili, gdybyście się dowiedzieli, że Wasze dziecko jest homosiem?

Polecane posty

acha, czyli schizofrenia, depresja maniakalna i homoseksualizm hmmm bomba :P

Lubie homoseksualistów,bo mój przyjaciel jest gejem.Jestem do tego przyzwyczajona i mnie to nie szokuje. Homoseksualiści są dobrymi przyjaciółmi,hehehe tylko z nim chodze kupować bielizne[oczywiście dla siebie] Nie wiem czy to choroba,trudno to okreslic.

Gość ja bym nic nie zrobiła
ale było by mi przykro-bo moje dziecko wiele by wycierpiało od społeczeństwa z tego powodu:( a wolałabym by nie cierpiało

Klaudko, nie zawsze to jest natura. Płeć człowieka kształtuje się praktycznie przez całe życie, a przynajmniej przez jego sporą część - i wiele ma na nia wpływ. To, że np. mojego syna pociągają mężczyzźni nie znaczy, że nie może poczuć się spełniony z kobietą. Może pojawić się taka, która go rozbudzi, obudzi prawdziwą naturę... W końcu, przecież zdarza się i tak, że faceci hetero delkarują się homosiami dopiero po czasie, np. po kilku udanych związkach z kobietami. I gdzie jest ta prawdziwa natura, co?

Gość xyz.....
Ju..... jesteś rozumiem hetero. To teraz zamknij oczka i wyobraź sobie że normą w społeczeństwie jest bycie homo (wyobraź sobie). Masz faceta? Jak tak to będzie łatwiej. To teraz wyobraź sobie że Twoi rodzice wyśmiewają to że jesteś z tym facetem i nie akceptują tego ze jesteś hetero i chcą żebyś była les i nie chcą widziec nawet w domu Twojego faceta. Jak się czujesz? Ehhh... Banda okrutników :O

Gość noicoztego
Moj brat okazał się gejem i jakoś zyje. Nie mam prolemów z akceptacją, bo nikt o tym nie wie oprócz nas (rodziny) wiec i nikt nie robi ani jemu, ani nam nieprzyjemności z tego powodu.

"a np zdarza mu sie oceniac urode kobiet i sie na nie patrzy" jestes les? a urode kobiet oceniasz

"W końcu, przecież zdarza się i tak, że faceci hetero delkarują się homosiami dopiero po czasie, np. po kilku udanych związkach z kobietami. I gdzie jest ta prawdziwa natura, co?" eeee error jeśli facet ma kontakty homoseksualne, a potem heteroseksualne, czy odwrotnie, to jest raczej BI, nie hetero. i owszem, zdarza sie, że faceci żenią się, mają dzieci, a potem... przyjaciół na boku :P często jest tak, że dopiero w wieku dojrzałym odnajduje się swoją prawdziwą orientację, z tego prostego powodu, że wcześniej nie było okazji, nie dopuszczało się do siebie takiej opcji, itd. znam kilka kobiet, które określiły się jako less ok. 40-stki, mając mężów i dzieci.

Gość martkaZa
moj 7miesieczny synek ciagle bawi sie lalkami i ssie kciuka. Zastanawiam sie, czy nie wziac go na wizyte do jakiejs specjalistycznej poradni bo znajomi mowia mi ze to moze byc objaw uposledzenia seksualnego. Szukalam w internecie i na niektorych stronach pisza to samo. :( :( :(

Nie-ja, to po cholerę się pedalili? I to jeszcze na boku.:o Rozwalili życie sobie, "kochanek" kobiecie, dzieciom... No tak, jak ktoś myśli wyłącznie przyrodzeniem, to całe życie temu podporządkowuje. Sa chyba wyąsze wartości niż popęd seksualny. Czy nie? XYZ, no dobrze, wyobraziłam sobie. I co? Czułabym się na pewno niezbyt komfortowo, jednak gdybym była pewna swojego, to bym przy swoim obstawała - momo przeszkód. Najważniejsze, to żyć w zgodzie z sobą, myślę. Ale całościowo, a nie tylko iść za głosem waginy czy penisa. Czy homoseksualizm jest uleczalny? No niejedna choroba zdawała się niebyć przez wiele, wiele lat - a teraz można je leczyć.:)

Gość czarna woda
ja mam nadzieje ze bede miec corke. w razie jakby zostala lesbijka byloby to latwiejsze do zaakceptowania.

[Czy homoseksualizm jest uleczalny? No niejedna choroba zdawała się niebyć przez wiele, wiele lat - a teraz można je leczyć.] :O to nie jest choroba [brak emotki] :(

Ju............................ ---> ale przekonując mnie, przywołujesz sytuacje, w której jeszcze młody człowiek jest na rozdrożu. Wiadomo, że świadomośc seksualna kształtuje się do pewnego tam momentu, ale przychodzi chwila, że czlowiek dokładnie wie, kim jest, jaka jest jego orientacja. I choćby skały srały;), to żadna piękność tego nie zmieni. Mnie chodzi o okres, kiedy człowiek już nie szuka, ale po prostu wie, jaki jest. Wówczas nie ma co walczyć. Mżna oczywiście rozmawiać z dzieckiem, zgłebiać problem z różnych stron, ale natury się nie oszuka. Mozna ją na jakiś czas "stłumić", ale to i tak wróci, i to z większym natężeniem To, że facet jest gejem, a patrzy się na kobiety i uważa, że są piekne to zupenie naturalna rzecz - kwestia estatyki. Ja tez lubię patrzec na pięknie kobiety

"Mozna ją na jakiś czas "stłumić", ale to i tak wróci, i to z większym natężeniem" a w najlepszym wypadku z takim samym :P:P

Gość ejbisi
Na pewni bym sie nie ucieszyla, a jak ktos twierdzi, ze dla niego nie bylo by problemu, to jest po prostu mega hipokryta i klamcem.

Gość ejbisi
*klamca

patrzysz, komiczny, patrzysz, tylko inaczej niż ja na kobiety ;) To jest zupełnie inny sposób postrzegania. Chocby kulturystyczna sylwetka jakiegoś gościa przyciąga Twoją uwagę i oceniasz - to jest dobre i proporcjonalne, a więc wygląda fajnie, podoba Ci się, to złe ... itd.

Żaden facet nie przyzna się, że nieraz fantazjuje o innym mężczyźnie - bo to takie zniewieściałe, no nie, komiczne??? No cóż, przecież to polska...

Ju " jak ktoś myśli wyłącznie przyrodzeniem, to całe życie temu podporządkowuje. Sa chyba wyąsze wartości niż popęd seksualny. Czy nie?" Zapewne. Jedną z takich wartości jest szacunek dla drugiego człowieka. Niewazne w co lubi sobie wkładać cokolwiek. Drugą taką wartością jest akceptacja zjawiska zwanego singielką, która nie myśli tylko o znalezieniu faceta za wszelką cenę, bo nie mysli przecież narządami rodnymi. Są wyższe wartości. Np. posty na forum:p

jestem kłamcem :P:P a co do homoseksualizmu - tak piszecie, jakby w innych krajach nie tępiono gejow

Ju, po co się "pedalili" a ty po co się "heteroseksisz"? a czemu ludzie mają kochanki i kochanków ? a dlaczego ludzie wiążą się i rozstają? no dlaczego?

Nie ucieszyłabym się, ani nie zmartwiła, przyjęłabym to naturalnie... A czy cieszysz się, jak się okaże, że twoje dziecko jest hetero??? Nie! A czy się martwisz??? Nie! Więc gdyby się okazało, że moje dziecko jest homo, przyjęłabym to naturalnie i zaprosiła jego/jej partnera/partnerkę na kawę...

ale to, że sie lubi patrzeć na kobiety, nie znaczy, ze się o nich fantazjuje (i na odwrót) - ja nie fantazuje na przykład akurat o tym, ale sa rzeczy, które mi się w kobietach bardzo podobają i mam świadomośc, że są pociągające, ponętne w to, że komiczny nie fantazjuje o facetach jestem akurat w stanie uwierzyć :)

W wielu krajach homoseksualistów się nie tępi ... Dobrze powiedziane - w Polsce homo się nie tylko nie toleruje - ich się tępi, co świadczy o zacofaniu...

Gość xyz.....
Ja też, ja też jestem kłamcem 🖐️