Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............................

Co byście zrobili, gdybyście się dowiedzieli, że Wasze dziecko jest homosiem?

Polecane posty

Gość forum zycie uczuciowe
Z drugiej strony akceptacja działań homoseksualnych to zgorszenie, deprawacja i niemoralność :O. i jak tu wybrnąć ?

odp na pytanie z tematu: nic bym nie zrobila, a co bym miala zrobic:P

" pozwól, ze nie pochwalę pomysłu z samochodem" ale fure Twojej siostry złoje spod świateł :P

"Myślę ponadto, że większość z nas osiągnęłaby orgazm poprzez stosunek z atrakcyjnym osobnikiem płci tej samej. Czy to oznacza, że wskazane są tekie praktyki? A jeśli nie, to dlaczego?" wątpie

"Wy byście od razu przeszli z tym do porządku dziennego. O.K. " ale takimi zdaniami udowadniasz tylko ciasnotę swoich horyzontów (bez obrazy) - osoby, które podchodzą do tematu realnie pisały wyraźnie, że mimo, że starałyby sie zaakceptowac, to byłoby im ciężko, nie chciałyby tego doświadczyć itp. (na przykład ja). A ty wjeżdżasz z nadinterpretację, że "przeszlibysmy do tego na porządku dziennym" (czy jakoś tak ) nie rozumiesz, że mozna czegoś nie pochwalać, coś się nam może nie podobać, ale mozna się starać to jakoś zaakceptowac, spojrzec na to z innej perspwktywy???? To się nazywa tolerancja (w stosunku do dzieci ten termin tez obowiązuje, wiesz???)

Gość buhahahahaha
Ju znowu popisała się średniowiecznymi pogladami

Lepiej mieć zdrowe średniowieczne poglądy niż chore XXI-wieczne :O .

Gość krytykowana krytykantka
pola :)

Gość całkowicie czarny kot
"Wy byście od razu przeszli z tym do porządku dziennego. O.K. " ja bym przeszła wolę szczęśliwego syna w związku z narzeczonym, niż nieszczęśliwego i sfrustrowanego syna żyjącego w samotności lub z kimś z kim jest 'bo wypada'

Gość
no co ty klaudka - homoseksualne dziecko trzeba mieć ciągle na oku, przyczepić jakieś pluskwy aby mieć non stop na podsłuchu, najlepiej zmienić zamki w drzwiach aby nie wychodziło na zewnątrz, odwozić do szkoły i z powrotem :P

Gość
wyczuwam w tym temacie powiew Wattchera ;)

"Klaudko, przyrównuję. A dlaczego by nie? Przecież np. pedofila naturą też jest pociąg do dzieci. A z pociągiem nie wygrasz, jak sama zresztą stwierdziałaś." wiesz, Ju, teraz to utwierdziłas mnie w przekonaniu, że nie mamy o czym dyskutowac, skoro nie widzisz tak ewidentnych różnic między pedofilem, a gejem. Gej może być normlanym dobrym człowiekiem, pedofil krzywdzi, i to bardzo mocno, osoby bezbronne, nieświadome, niewinne, wytarguje je żywcem ze świata dzieci i "po żyletach" wpycha w świat dorosłych, gwacąc - to ierwsza podstawowa różnice :O Żenujące, że ludzie nie zdają sobie sprawy z takich rzeczy :O

Kocie, edukacja swoją drogą, przecież naukowcy pewni swoich teorii też nie są. Kuraiko Nie zrobiłabym tego, o czym piszesz. Na pewno bym z nim porozmawiała - to przede wszystkim. Postarała się dociec rzeczywistych przyczyn takich skłonności. Jak pisałam, podsunęłabym mu jakieś fajne kobietki. Raczej nieco ograniczyła swobodę - np. nie pozwoliłabym ich do domu sprowadzać. A na pewno doedukowałabym się w tej dziedzinie. I sięgnęła po większość dostępnych zdroworozsądkowych środków zaradczych. Chyba więcej zrobić nie można, a przynajmniej się nie powinno.

każdy chciałby mieć idealne dziecko i jaknajmniej rozczarowań...ależycie płata figle.. nic bym nie zrobiła...jedyne czego się pragnie dla dziecko to to żeby było szczęśliwe..

Gość buhahahahaha
klaudka bo średniowiecze i retoryka ojca rydzyka rządzi

tzn tak na serio to ja pewnie mając takie dziecko zainicjowałbym jakis wypadek, albo moze sugerował mu naduzywanie narkotyków, wzglednie jakies sporty extremalne, by sie pozbyć chwasta

Według mnie to według nowoczesnych definicji zarówno pedofil jak i homoseksualista są "normalnymi", "dobrymi" ludźmi.

Gość
rzeczywistych przyczyn? :/ ostatnio naukowcy badali pewne obszary mózgów lesbijek i mężczyzn hetero, gejów i kobiet hetero. wnioski z ich badań są takie, że orientacja seksualna to kwestia biologii, a nie wyboru :/

"A z pociągiem nie wygrasz, jak sama zresztą stwierdziałaś" to zalezy jaki to jest pociąg... jesli towarowy, to faktycznie - masa ogromna :D ale osobowy mozna wykosic spokojnie

ja rozumiem zatem, że dla Ju jest w zasadzie obojętne, czy syn byłby pedofilem, cz gejem, bo i to odmienność, i to ... - stawiając ich w jedym szeregu, to waśnie chyba starała się "powiedzieć"? Ju, jesli tak nie jest, to zaprzecz i może wtedy zrozumiesz, że są różnice, międzi "odmiennościami"

Komi, no dziś cię lubię. a co do pedofilii, taka mała uwaga - tak się składa, ze znakomita większość pedofilów jest... heteroseksualna :P

>> ... dla Ju jest w zasadzie obojętne, czy syn byłby pedofilem, cz gejem, bo i to odmienność... Dla mnie tak jest, z tym że nie "odmienność" tylko zboczenie.

pedofil wykorzystuje dzieci, homo nikogo do niczego nie zmusza,to wybór dwojga dorosłych ludzi to chyba różnica zasadnicza!

Gość
"Neurobiologist Ivanka Savic, who led the Swedish study, said more research would be needed on the brain symmetry of newborn babies to determine whether homosexuality can be determined at birth. She said: 'These differences might be laid down during brain development in the womb, or they could happen after birth, though it could very likely be a combination of the two. 'The observations cannot be easily attributed to perception or behaviour. Whether they relate to processes laid down during the foetal or postnatal development is an open question.' "

"Komi, no dziś cię lubię." a wczesniej mnie nie lubiłaś to czemu dzisiaj zaszla taka zmiana

Gość
hmmm dalej czuję tu powiew Wattchera ;)

Klaudko, skoro uważasz, że nie mamy o czym rozmawiać, to nie rozmawiajmy. Bo ja pisze o jednym, a ty kontrargumentujesz - jednak tyczy się to innego argumentu niż tego, który ja wysuwam. No ale odpowiem. 1. Gej też może gwałcić biednych bezbronnych facetów, wykorzystywać, rozdziewiczać analnie, sprowadzać na manowce. 2. A mało to dzieci teraz jest już po inicjacji seksualnej? 15-letnia nie-dziewica już przecież mało kogo dziwi... Nie każdy pedofil gwałci dzieci, niektóre oddają mu się z własnej woli.:) Ale przecież, jak napisałam, homo i pedo to pociąg seksualny. Czyli, jak napisałaś, natura ludzka - trzeba akceptować.:)

Gość krytykowana krytykantka
ju jedno z drugim nie ma nic wspolnego troche przeczytaj zanim cos napiszesz

>> ..masakra teksańska ... piłą mechaniczną :P albo normalne podejście