Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............................

Co byście zrobili, gdybyście się dowiedzieli, że Wasze dziecko jest homosiem?

Polecane posty

Gość krytykowana krytykantka
nie mialabym nic przeciwko temu gdyby moje dziecko okazalo sie HOMOSEKSUALISTA

"komiczny, to mądre, co teraz napisałeś" a spodziewalas sie po mnie czegos innego? :P

ja podchodze do tego zjawiska dosc obojętnie, o ile ktoś, np ksiądz nie kieruje się taka a nie inną swoja naturą w wyborze "profesji" ogólnie nie wnikam i nie wyobrażam sobie niczego z ich sypialni mozliwe, że to dlatego iż homoseksualistów widywałam tylko w miejscach publicznych, a prywatnie nie znam lub po prostu dobrze sie kamuflują tacy też są - moja koleżanka chyba ze trzy razy podkochiwała się w homo, nie wiedząc o tym fakcie przy czym w chwili, kiedy dwóch z nich przedstawiła sobie nawzajem oni poznali się na sobie (czyli wspólnej naturze/orientacji) bez słów tzn. jeden z nich ostrzegał potem koleżankę, ze ten gość, który wpadł wcześniej to jest gej, wiec żeby wiedziała (ona juz wtedy wiedziała :-) )

"nie mialabym nic przeciwko temu gdyby moje dziecko okazalo sie HOMOSEKSUALISTA" a homofobem? albo homeopatą? :P

"a spodziewalas sie po mnie czegos innego?" czasem po prostu bywasz bardziej wyjątkowy i zdumiewający niż zwykle ;)

Nooo, a najlepiej kształtowac wvześniej, żeby takich skłonności nie miało.:D Jak się nie spróbuje, to się nie polubi. A nie wszystkiego trzeba próbować, nie wszystkiego nawet trzeba chcieć próbować.

"czasem po prostu bywasz bardziej wyjątkowy i zdumiewający niż zwykle" gdy spojrzałem w niebo, dostrzegłem gdzieś hen wysoko coś srebrzystego, ulotnego acz silnego i monumentalnego zarazem... to moje ego właśnie bylo :)

"Nooo, a najlepiej kształtowac wvześniej, żeby takich skłonności nie miało." ale czy Ty nie rozumiesz, że jak ktoś jest 100 % gejem, to żadna siła tego nie zmieni - co najwyżej odciągniesz w czasie moment, w którym sobie to cakowicie i nieodwołalnie uświadomi, co najwyżej będzie przez jakiś tam czas ze sobą walczył, ale i tak wszystko będzie zmierzac ku jednemu. Przypadki, w których ktoś tam nie wiedział, próbował z kobietami i było mu tez dobrze (które wczesniej przywoływałaś), to nie są geje

Hahahaha, Komiczne.:D:D:D:D:D:D

Komiczne, co za dzień, nie? rób przetwory , jak będą gorsze to jak znalazł zapas do dokarmiania ego będzie :-D

"co za dzień, nie? rób przetwory , jak będą gorsze to jak znalazł zapas do dokarmiania ego będzie" 16 kg truskawek lezy u mnie w bagażniku...:P

Gość krytykowana krytykantka
pola ktos oczywiscie zastrzegl mi nicka, czego mozna sie bylo spodziewac :)

Jak się nie będzie pedalił z facetem, to nie pozna, jakie to przyjemne.:) No tak, zoofile też postępują zgodnie ze swoją naturą. Brawa dla nich za umiejętność bycia sobą. Powinni być dla innych przykładem.:classic_cool:

Gość forum zycie uczuciowe
Klaudka, widzę że ty za wszelką cenę chcesz tu wmówić, że jak ktoś ma niezdrowe skłonności to nic na to nie poradzi i niech się w nich nie ogranicza tylko działa jak mu instynkt nakazuje. Płacą ci za to czy jesteś działaczką jakiejś "mniejszości" :O ?

Polcia - na gorsze dni mam dobry smaochod :P jak juz nie bedzie na co podrywać, on mi zostanie :P

Gość całkowicie czarny kot
co bym zrobiła? kazała przyprowadzić narzeczonego, zrobiła kawę i obgadała kto zacz i czego chce i jakie ma plany i w ogóle... :-)

krytykantka, nie wiem, czy wiesz juz, ze w oczach niejakiej rzeczywistość jestem Twoja kserówką, ale- I swear! to nie ja zastrzegłam! :-D

Ju............................ ----> ale po to mamy rozum i różnimy się od innych stworzeń, żeby odróżniać ewidentne wynaturzenia, od rzeczy odmiennnych, aczkolwiek ludzkich. Więc prosze Cie, nie pisz mi tu o żadnych zoofilach, pedofilach itp. i nie przyrównyj ich do gejów :O cholerka, teraz to wychodzi, że ja jakoś wyjatkowo za gejami jestem, ale nie - tez dostrzegam tę inność, minusy, też ciężko by mi było pewne sytuacje zaakceptować, po prostu staram się być obiektywna i racjonalna

Zresztą, niech się tam inni zabawiają jak chcą, ale ja swoim dzieciom na pewno tak łatwo na to bym nie pozwoliła. Wy byście od razu przeszli z tym do porządku dziennego. O.K.:)

Gość
"niezdrowe skłonności" ?? :/ a ja widzę, że tu niektórzy mają wielki problem z tym, że część mężczyzn lubi wkładać innym mężczyznom penisa do odbytu za obopólną zgodą, we własnym domu :/ a to jak facet robi to samo z kobietą, to już jest w porządku? czyżby syndrom wyparcia, hmmmmmmm?

"Klaudka, widzę że ty za wszelką cenę chcesz tu wmówić, że jak ktoś ma niezdrowe skłonności to nic na to nie poradzi i niech się w nich nie ogranicza tylko działa jak mu instynkt nakazuje." Ty jestes osobą, ktora lubi wymuszac na innych zachowanie, ktore w Twoim mniemaniu jest dla nich lepsze... Syndrom polityka ::P " Płacą ci za to czy jesteś działaczką jakiejś "mniejszości"" Ja jej płace - ktos musi mi to cos milego czasem napisac... Zwlaszcza, gdy sie z chłopakiem posprzeczam...:P

Komi, ponieważ dzisiaj mozesz się nie wyrobić z przetworami, wiec - dla Twojego dobra rzecz jasna - pozwól, ze nie pochwalę pomysłu z samochodem :-P

"Klaudka, widzę że ty za wszelką cenę chcesz tu wmówić, że jak ktoś ma niezdrowe skłonności to nic na to nie poradzi i niech się w nich nie ogranicza tylko działa jak mu instynkt nakazuje. Płacą ci za to czy jesteś działaczką jakiejś "mniejszości" ?" no właśnie sęk w tym, że nie :D Po prostu staram się na to patrzec realnie i zdroworozsądkowo - tyle :) wiedziałam, że ktoś mi tu zarzuci coś takiego ;)

Gość
Ju............................ -------> załóżmy że twój syn miałby 18 lat i powiedział, że jest gejem. to co? przysłałabyś do niego proboszcza? :/ zapisałabyś na elektrowstrząsy wbrew jego woli? zainstalowała w całym domu kamery, czy aby nie sprowadza kolegów do domu? :/ co to oznacza "nie zgodzić się" ??

Gość całkowicie czarny kot
edukacja na temat ludzkiej seksualności leży i kwiczy

Klaudko, przyrównuję. A dlaczego by nie? Przecież np. pedofila naturą też jest pociąg do dzieci. A z pociągiem nie wygrasz, jak sama zresztą stwierdziałaś. Myślę ponadto, że większość z nas osiągnęłaby orgazm poprzez stosunek z atrakcyjnym osobnikiem płci tej samej. Czy to oznacza, że wskazane są tekie praktyki? A jeśli nie, to dlaczego?