Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ju............................

Co byście zrobili, gdybyście się dowiedzieli, że Wasze dziecko jest homosiem?

Polecane posty

"14tolatka potrafi już świecić tyłkiem w galerii handlowej , łapiąc " uprawiajacy sex ze "zrobioną" 14 latką to nie pedofil

Gość jestem na takkkkkkkkkkk
nnic bym nie zrobila, zaakceptowala i nie robila problemu zebu moje dziecko sie ode mnie nie odsunelo i wiedzialo ze ma we mnie poparcie. nie mam nic do homo:) wiadomo-wolalabym zeby bylo hetero, zawsze to latwiej w zyciu. a gdybym miala powiedziec czy wolalabym homo corke czy syna, to zdecydowanie syna :) molgby sobie kolegow sprowadzac do domu, nie weim w czym to dla was problem :O

Gość teras prowokacja
Napiscie lepiej cobyscie zrobili jakby syn albo curka chcieli isc do zakonu ? :D

a ja wam powiem tak - mając bardzo niefajną jędzowaną była teściową - zawsze uważałam, że ja to będę ta dobra, wspaniała życzliwa przyszłej synowej- aż do momentu jak w zerówce jedna mała 6letnia łachudra złamała serce mojego syna- od tej pory przestałam zarzekać się jaka bedę

"Napiscie lepiej cobyscie zrobili jakby syn albo curka chcieli isc do zakonu" ja bym hyba spżeciwił siem temó bo wedłóg mniem zmarnowałby sobie rzycie

Gość nie oszukujmy się
komiczne (komicznie@o2.pl) "14tolatka potrafi już świecić tyłkiem w galerii handlowej , łapiąc " uprawiajacy sex ze "zrobioną" 14 latką to nie pedofil nie? a kto?

"No właśnie, należy w porę wytłumaczyć dziecku, że nie powinno się pedalić" to jest tak, jakbys tłumaczyła dziecku choremu na grypę, że nie powinno byc chore, że natychmiast powinno być zdrowe, bo grypa jest be powodzenia Ci tylko życzyć

"Nie masz kobieto zielnoego pojęcia, jak należy ugryźć taki problem w rodzinie." Cieszę się bardzo, że Ty masz pojęcie. "To są bardzo złożone i trudne przejścia" No nie przeczę. "ale Ty jestes jedną z tych osób, byc może potencjalnych rodziców, które narobiłyby dziecku i sobie w życiu totalnego gnoju (dosłownie), i tak w konsekwencji skazując sie na to, co na początku. To jest po prostu smutne" A skąd takie wnioski? Przeciez opisałabym mniej więcej, co bym robiła. Jakbyś czytała, to byś wiedziała, że wcale bym gnoju nie narobiła. I, wyobraź sobie, każdy przypadek jest inny, skąd wiesz, może udałoby się mi uratować dziecko od spedalenia? Tobie na pewno nie, w końcu z góry skazujesz wszelkie sposoby walki z tym na porażkę. Zresztą, doświadczona matko wielu homoseksualistów - Twoje wypowiedzi uważam za cenne. Kto wie, może kiedyś skorzystam z Twoich porad, w końcu pisze to osoba, która przez to przeszła.:P

Gość krytykowana krytykantka
homoseksualisci powinni miec IDENTYCZNE prawa w spoleczenstwie jak inni ludzie kazdego obrzydza co innego i nie jest to powod, by wykluczac te osoby z praw mnie na przyklad obrzydza to, gdy ludzie maja tluste wlosy, sa brudni (i to nie u siebie w domu tylko publicznie) a nie uwazam, ze dlatego powinni miec mniejsze p[rawa niz ja. rownosc wobec prawa to zasada demokracji i nie ma nic do tego co sie komu podoba

uprawiający sex ze ZROBIONĄ 14-latką, czyli taką, która NIE wygląda na swój wiek, ale na kilka lat więcej, nie jest pedofilem. pedofilem jest osobą, którą podniecają dzieci właśnie dlatego, że WYGLĄDAJĄ jak dzieci.

"Postawiłam znak równości tylko pod względem popędu seksualnego. Przeciez o tym doskonale wiesz, zresztą, napisam to czarno na białym" ale ja Ci się staram uzmysłowic, że popęd seksualny pedofila i geja to dwie różne sprawy, mimo, że zwą sie podobnie. To trochę tak, jak np. z zamkiem - jest zmek jako budowla, i jest zamek jako zamykanie u drzwi. Albo "może" i "morze", które brzmią tak samo, ale znaczą zupenie co innego - jaśniej chociaz odrobinkę, jarzysz, czy nadal ciemna dzura????? :D

Gość forum zycie uczuciowe
>> ...homoseksualisci powinni miec IDENTYCZNE prawa w spoleczenstwie jak inni ludzie Chyba sobie żartujesz.

"należy w porę wytłumaczyć dziecku, że nie powinno się pedalić." A skąd porządny rodzic ma wiedzieć, co to znaczy "się pedalić?" "w porę" - to wg ciebie prawdopopodobnie zanim zacznie odczuwać pociąg seksualny? Niech zgadnę - w okolicach 8-10 lat? Ciekawy jestem JAK to zrobisz, JAKICH uzyjesz sformulowań i argumentów, aby przekonać DZIECKO, żeby "SIĘ NIE PEDALIŁO".

tak szczerze powiedziawszy jednego podniecają rózowe szpilki i tylko rózowe szpilki, drugiego ktos z tej samej płci, innego dzieci- więc zasadniczo każde takie zachowanie jest "odchyłem" od normy róznią się tylko tym, że jedni nie wyrzadzaja tym nikomu krzywdy, inni tak .

zartuje? zakladam ze mowimy o demokracji a nie monarchii koscielnej

Gość nie oszukujmy się
PEDOFILEM jest KAŻDY, kto osiąga satysfakcję z obcowania seksualnego z dzieckiem. 14latka w butach mamusi i w szmince mamusi to dziecko.

ike ---> ale to zasadnicza różnica, tak ewidentna, że stawia te "odmienności" w zupełnie innym świetle

Nie-ja "hasło na dziś Homofobia-to się leczy" To się leczcie, jak macie potrzebę.:P Ja się homo nie boję, ja po prostu uważam, że homowanie się jest złe i chciałabym (i starałabym się), żeby moje dziecko ten los ominął. Ciekawe, czy na wszystko macie tak wielką tolerancję... Nie zdziwiłabym się, w końcu znak czasów. Co do pełnoletności dziecka z tematu - a czy ja pisałam, że chodzi o dziecko pełnoletnie?

a znowu innych TYLKO osoby plci przeciwnej wychodzi wiec na to, ze tylko bi nie sa odchylem od normy :)

klaudka oczywiście- ale fakt jest faktem

a powiedzcie mi co zrobić z takim fantem: facet miał żonę, ale określił się jako gej. żona go zostawiła z dzieckiem, synem, 5 letnim. ów pan jest w stałym związku z innym panem (jakieś 4 lata) i wspólnie wychowują chłopca, teraz 9-letniego. do jednego mówi tato, do drugiego wujku. co teraz? powinno się odebrać im dziecko?

Gość forum zycie uczuciowe
>> ...zakladam ze mowimy o demokracji a nie monarchii koscielnej... I to są właśnie zagrożenia normalności które wnosi demokracja i liberalizm.

Gość nie oszukujmy się
NIE JA - wkładasz kij w mrowisko:-)

I to są właśnie zagrożenia normalności które wnosi demokracja i liberalizm. dobre ! jesli zartujesz , bo jesli nie to ....szanuje odmiennosc budowy twego mozgu

Klaudka popęd to popęd. Co innego to np. popędzanie kogoś, żeby się nie ociągał z robotą. jarzysz, czy nadal ciemna dzura?:P

Gość całkowicie czarny kot
Nie-ja a powiedzcie mi co zrobić z takim fantem: facet miał żonę, ale określił się jako gej. żona go zostawiła z dzieckiem, synem, 5 letnim. ów pan jest w stałym związku z innym panem (jakieś 4 lata) i wspólnie wychowują chłopca, teraz 9-letniego. do jednego mówi tato, do drugiego wujku. co teraz? powinno się odebrać im dziecko? dzieciaka chcesz oddac do domu dziecka? eeeeeee

Nie oszukujmy się, jasne, ale jeśli idziesz do łóżka z nastolatką przekonany, że jest pełnoletnia, to nie można o tobie powiedzieć, że jesteś pedofilem, bo nie podnieca cię jej dziecięcy, ale kobiecy wygląd.