Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołza__

Dlaczego faceci wolą idiotki ???

Polecane posty

Gość bliu bloo
bo one są kobietkami delikatnymi a nie wredneymi sukami te lalunie 'delikatne kobietki, potrafia w gruncie rzeczy byc wiekszymi Qrvvami od tych drugich :o jesli tylko czegos od ciebie chca to beda slodziutkie niczym miod, az sie porzygasz :o

Gość bliu bloo
jacus, a wiesz ze sa diamenty ktore sa nieoszlifowane? i doszlismy do konsensusu, faceci patrza na ten caly plastic i otoczke 'piekna' ktora proboja stworzyc te paszczaki z wyjaranym przez solarium mozg..... i nie kazda stac na to zeby w siebie tak inwestowac, sa rozne warstwy spoleczne...

a ty jacus myslisz, ze kobiety pracujace sa zapuszczone??? hahaha :D skad ty sie wyrwales czlowieku????

Gość raTaTaTaj raTaTaTaj
ja pierdziele, osobiscie jebnełabym w ten pusty mały łepek jacucia. on madrze gada? pierdoli jak potłuczony:) i to jego infantylne buehehe, przeciez to co pisze nie jest smieszne, wiec animuszu sobie dodaje? zapewne... zenada!

Gość Mężczyzna obyty
wiesz, ja wcale tak nie uważam, znam wiele pięknych dziewczyn, i mają o wiele wiecej klasy i szacunku , wiesz zauwazyłem tez pewna rzecz, otóż gdy jakis mężczyzna składa pewne propozycje (sex) tej nazwijmy brzydszej to ona predzej sie godzi na to, w iesz dlaczego, bo dobrze wie że następna taka okazja może sie już nie powtórzyć tak prędko, natomiast te łądne odrzucaja takie propozycję, dlaczego? bo dostaja je non stop. I kto tu sie bardziej szanuje??? wyciagnijcie wnioski same. Jest lato, piekna pogoda, super wieczorki, dlaczego siedzicie tutaj na forum zamiast się wybrać gdzies na starówke?

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
a dlaczego ty tu siedzisz?

Gość Mężczyzna obyty
tylko proszę, dziewczyny, nie klnijcie tak .

zadałam pytanie?

jacuś miałeś iśc spać

:)) bo pewnei jutro trano trzeba isc do pracy, no właśnie co ty tu robisz w takim razie??????

Gość bliu bloo
niestety do waszych pustych, tepych łbów jak sie nie naklnie to za cholere nie załapiecie o co chodzi.... aha, i nie uwazam tak jak mowi Mężczyzna obyty, to wlasnie puste lale daja dupy na lewo i prawo..... wiem ze wolalbys swoja 'prawde' ale skad tys to wytrzsnal?! 😭

jak widzisz takie jak my, to ci slina cieknie, ale mozesz tylko pomarzyc biedaku

Gość jacus dupo wolowa
idz juz spac, bo twoja infantylna gadka przenosi jak nic w poczatkowe lata podstawowki.

no tak jacuś ma wakacje,dorwał się do kompa i używa jak swinka w korytku:)

Gość bliu bloo
to ja wole siebie, bez dodatkow, niz byc -zjaraną na solarce -tleniona na platynowy "bląd" -na obcasach wyzszych niz wieza eiffla -ubrana jak swinka pigi c(czy jakos tak) na rozowiutko.. -smiac sie jak dodzia -i byc lachociągiem... :o

nie wiem skąd wziąłeś teorię, że te brzydkie się puszczają?? to chyba zależy od charakteru człowieka,a nie od wyglądu...

Gość Mężczyzna obyty
nie wiem czy wiesz, ale nie odpowiada sie pytaniem na pytanie, zadałem je pierwszy

Gość przeciez ten jacek
to jest jakis zryty wal i bezjajowa ciota.

Gość przeciez ten jacek
a mezczyzna obyty tez nie lepszy, poziom podobny jak jacka, moze tylko probuje sie obywac bez wulgaryzmow.

Gość Mężczyzna obyty
bliu bloo przeczytaj pare razy to co napisałem a pozniej sie wypowiedz, nie napisałem że puste lale dają du.... tylko że te nie za atrakcyjne to robią.

Mężczyzna obyty-ale nie gentelmen

Gość raTaTaTaj raTaTaTaj
buehehehehe buehehehehe buehehehehe buehehehehe to jakies uposledzenie nie sadzisz???

to brak mózgu:)

Gość bliu bloo
mezczyzno, a ja sie spytalam skad ty sie urwales?! czy widziales kiedys przeicetna czy nawet brzydką dziewczyne ktora daje tylka, robi loda czy cokolwiek facetowi w lazeince na imprezie? ja widzialam tylko te rozowe barbielle z glowa pelna spermyt co najwyzej :o

Gość Mężczyzna obyty
bliu bloo z jakiej wiochy sie urwałas?? nie wszytkie piękna laski chodza na różowo ubrane i tlenione na blond, ostatnio zauwazyłem ze blond to juz przeszlosc wiekszosc to brunetki i nie koniecznie ubrane w róż. tak to prawda, jak sie pokaże kobiecie ładniejsza od niej wtedy zaczyna się taka własnie rozmowa jak tutaj. jacek w prosty sposób przedstawił wam sytuacje jak jest realnie w życiu.

a teraz odpowiedź dla naszego "pouczacza"-siedzę na forum zamiast latać po mieście bo: 1. to jest BABSKIE forum(więc raczej twoja obecność jest tu zastanawiajaca) 2. nie chce mi sie szwędać po nocy Zadowolony? Teraz twoja kolej.

haha, czy ty mężczyzno myslisz, że wszystkie kobiety zazdroszczą sobie wyglądu??? to tak jakbyś twierdził, że każdy mężczyzna zazdrości drugiemu większego penisa

Gość bliu bloo
ale my mowimy o idiotkach... a idiotki widze glownie takie jak olpisalam powyzej. i mowie ci ze te rozowe 'lasencje' sa, brzydkie i glupie na dodatek.... te ladne, naprawde ladne, szanujace sie, i z wysoką inteligencją niegdy nie sa platynowymi blondynami, no niespotkalam sie z tym, wiec cos w tym jest... wg. mnie

Gość Mężczyzna obyty
tylko widzisz penis nie rzuca sie tak w oczy jak wyglad fizyczny który jest widoczny na pierwszym planie. Po nocach sie nie szwęda, chyba sie ty szwedasz, ja swoja dziewczyne woże autkiem. przyjezdzam po nia i odwoże, a na starówce mozna wstąpić do jakiejś knajpki zjesc kolacyjke po czym posiedziec porozmawiac napic sie czegoś, a jak sie ma ochote pobawić przy fajnej muzyce na parkiecie.