Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lauraaaaaa

JAKIE ZNACIE EGZOTYCZNE IMIONA ??

Polecane posty

Gość tenTaki
nikola i samira ;P

Gość olivier jajniak
coco, kashmir, paryż, jabko...to niektóre debline imiona dla dzieci nadane przez gwiazdy i gwiazdeczki...ale uznajmy, że niech im będzie. po co chcesz dawac dzieciom egzotyczne imiona? przeciez moze to im w przyszłości utrudnić życie. jest tyle pięknych i oryginalnych imion polskich. nie musi to być przecież jacek i agatka...ale żeby krzywdzić dzieci jakimiś głupkowatymi imionami typu marika, brian (brajan?), fabienne to lekka przesada. anastazja i antoni...oryginalnie i przystępnie

Gość Anka..
Ja uważam że egzotyczne imiona są super-przynajmniej dziecko sie czyms wyróznia.A nie jakies pospolite-na które jak zawołasz swoje dziecko reaguje pól piskownicy-żenada.Cos o tym wiem bo mam na imie Anka i bylo nas w klasie 7-porażka,Wszyscy mówili do nas po nazwiskach bo inaczej sie nie dało.I jaki sens ma dawanie takiego oklepanego imienia??POpieram oryginalnych rodziców w 100%%%

Gość dobre imie egzotyczne
iwan

Gość lmkjhn
Moje imie specjalnie oryginalne nie jest,ale jak bylam mala to nigdy nie poznalam drugiej Izy :) teraz sie czesciej spotyka ale i tak mniej niz Anka czy Agnieszka :D takze Izabela :)

Gość Irissek
Egzotyczne i orginalne imona wcale nie utrudniają życia! Ines to naprawdę ładne imię :) A ja sama mam dosc nietypowe imię, bo Jowita i wcale nie jest mi z tym źle :P

Gość imiona
Weridiana, Gemma, Fabian, Jovita, Igor, Seweryn, Sajmon

Ktos wymienil Buraka ale jest tez Baran - egzotyczne i tureckie :D No niby czym sie rozni taki Brajan, Kewin czy Dzesika od Buraka czy Barana? Sajmon to po polsku Szymon a Polacy nie gesi... Poczytajcie troche literatury polskiej, klasyki - a nie tylko telenowele, Bravo Girl czy Fakt.

Gość o zesz w morde.......
Jonasz, Eremias

Gość o zesz w morde.......
Jovita, to polska Jowita

Gość a może hmm
Tamara Iwo Anika

Gość kkkkkkkkkkh
Olgierd i Grażyna. O co zakład, że to będzie jedyna Graża w całym przeszkolu?

Gość Elektryka Salomea
lub Tybieriusz może być??

Gość Klauduss
Candice, Felicia lub Daryl mam takie kolezanki bardzo mi sie podobaja te imiona ;)

Gość madziaa184
Ludziom nie podobają się podobno egzotyczne imiona. Pewnego razy siedziałam w klasie z koleżankami na lekcji i przyszły dziewczyny z innej klasy, było ich kilka. Nauczycielka przeczytała ich imiona i nazwiska i oceny jakie otrzymały z kartkówek. Na imię Dżesika.... wszyscy z mojej klasy spojrzeli na tą właśnie dziewczynę. I tak widać, że imię bardzo pomaga w życiu, bo przyciąga uwagę innych. Dlatego podobaja mi się egzotyczne imiona, a nie takie zwykłe, ktore oszpecają dziecko, np. Zofia, czy Stanisław. Normalnie prehistoria. A póżniej wołają w szkole do takiego dzieciaka Zośka, Zośka, albo Staszek Staszek. Rodzice zastanówcie się 2 razy zanim wybierzecie takie imię dla waszego dziecka, nie ważne, że tak miała na imię wasza babcia, czy pradziadek. Imię powinno być jednak bardziej nowoczesne.

Gość Felicity......
Wioska bzdurzy.

Gość Tyllko zauważcie
że ogólnie istnieje nakaz zapisu imienia w polskiej wersji zapisu czy polskim odpowiedniku jeśli nie ma się pochodzenia zagranicznego, chodów, nie jest się gwiazdą :-P no chyba że trafi się na niezbyt kompetentnego urzędnika... czyli ponoć powinno być Ineza a nie Ines, dlatego piszemy Dźessika a nie Jessica, ble...

Gość Misrotka
Damaris ( dziewczynka), Debora, Tiego (chłopiec). Takie znam. Nie nazywaj dzieci egzotycznie. Znajdź imiona wyszukane, z klasą, niebanalne, ale nie do cholery egzotyczne!

Gość Mirjam
Witam! Ja mam bardzo egzotyczne imię- Mirjam. Wcale się z tym nie czuję pokrzywdzona- wręcz przeciwnie. Podoba mi się imię Mercedes. Chcę zmienić pisownię mojego imienia na "Miryam". Tak jest bardziej egzotycznie. A dla chłopca: Tamani. Super imionko :) Pozdrawiam

Gość a ja znam
Nikandrę, Kesję i Marizę :D

Gość ja znam kurffa
Tamari - ukochana Jaroslawe84 vel kamechy :D Noxelia - durna lachon co ja latwo wychaczyc :D Jaroslawe :D Offerma :D Darker :D Zuzanna Amelia :O Aneta90210 vel rozy :D Letycja zaba zelek :D Kokoszanel :O Xymena :D Felicja :D Haadia :D Ester Goldbaum :O Nadzieja :D Jacek :O Grzeslaw :O i inne wynalzaki z doopy traby :D Zuzanna Amelia :O

Gość Cimoko
Dobiegniewa Hiacynty

Gość kajaaaa
Nazar i Ranja

Gość jak bliźniaki to
Sobieski i Wyborowa. Ale jak ma być egzotycznie to Finlandia i Smirnoff :D :D :D

Gość Zawsze chętnie odpowiadam
Mi na przykład podoba się imię Anastazja.A no i jeszcze chcę powiedzieć że ja swojego imienia nie słysze zbyt często (a jak już coś to żadko)mam na imię Angelika. Mam nadzieje że pomogłam :)

Gość pedro21lbn
Powiedz jak ma na imię twoje dziecko to powiem ci jakim nowobogackim burakiem jesteś. Co my kuźwa Arabia Saudyjska jesteśmy? Trochę wam bije na głowę.

Gość Mam to gdzies
Kathleen, Keara, Keira, Seara

Gość gość
MejbelNegar,Negin,Somaje,Samiira, ejdel Ewangelis, Apostolis.Arash,

Gość gość
Romeo i Julia :-)

Gość gość
My mamy Julie,pora pomyslec o Romeo ;-)