Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

zakładać rajstopy na wesele czy nie?

Polecane posty

czy moze lepiej gołe nogi? sukienke mam troche przed kolana mowcie, bo ja sie na tych sprawach nie znam 😭:O

Gość giniaminia
Elegancka kobieta zawsze ma na sobie rajstopy lub pończochy!!!

Miałam podobny problem do czasu, kiedy kupiłam buty z odkrytymi palcami :P Teraz już nie mam wyjścia-muszę iść bez rajstop. Napisz, jakie masz buty ;)

moja bezmajtkowość jest tak oczywista, że nie ma sensu o niej wspominać :classic_cool: sama kurde nie wiem co zrobic:O

Gość nie zakladaj
ja ostatnio mialam i strasznie sztucznmie i bambersko to na totach powychodziklo

tez mam buty z odkrytymi palcami, ale jak juz to sa przeciez rajstopy bezszwowe ;) i sama nie wiem bo girska mam blade i w rajstopach jakos bardziej elegancko..ale jak bedzie upal? co ja za problem mam dziwny :O

jest ciepło więc przypuszczam, że również założysz jakieś buciki z odkrytymi palcami lub piętami. wtedy musisz koniecznie zrezygnować z rajtek!

dobra, to teraz z innej beczki :P pomalowac paznockie u nog na ten sam kolor co u rak? czy moze nie trzeba wcale malowac? tych u stop? :P

Gość George W. Bush
Gino :classic_cool: 🖐️ Maluj, aż do utraty przytomności :D

Gość LadyD
Kochana tylko pończochy !!!!To strasznie dziala na facetów:)

Gość tak.....
pomaluj na ten sam kolorek.. :)))) udanek \"imprezy\"! P.S dobierz kolor do stroju :)

jak masz czerwone u rak to dawaj tez u stopek ;) bo by dziwnie jasno wygladaly, te u stop musza byc bardziej wyraziste nizeli u rak ;) wiec czerwien jak najbardziej:D

dżordż dabliju busz 🖐️ do nieprzytomnosci to bede pila :classic_cool: e moj facet mowi,ze im mniej na sobie tym lepiej :P

Gość Lenuuś
Ej, ale są specjalne rajstopy do butów bez palców :)) Ja mam takie. Wolę rajstopy założyć, bo ładniej nogi wyglądają :) A mam w sobotę wesele :P

ale czerowna kiecka i czerwone paznokcie wszedzie gdzie sie da, to bedzie to troche oczojebne? moze lepeij bezbarwnym ?

oj domyślałam się, że bezszwowe, ale nawet takie nie pasuję :P na blade nogi polecam balsam brązujący Ziaja Sopot-bursztynowa opalenizna-sama używam. W sobotę wesele, ja zaczęłam już od dziś. Suknię mam czarną satynową z dość dużym dekoldem, czarne buty, paznokcie u rąk i nóg chcę malnąć na czerwień. i w związku z tym mam pytanie-czy będą mi pasowały czerwone korale?

lenus, ja tez teraz ide ;) pisalam o tych rajstopach, ale laski mowia,ze i tak lepiej bez..

Gość nieeee
nie przesadzaj juz z tymi kolorami... odradzalabym... lepiej juz jakis delikatny wisiorek zloty lub srebrny...

Gość Lenuuś
Panna Em -> jasne , ze tak :) czarny pasuje do czerwonego :)

Gość nieeee
ojj.... koralami... ;p ;p hiii

nie czytałam poprz. postów, ale rajstopy są plebejskie. Jeśli buty odkryte, to gołe stopy.\\ Jeśli poważna uroczystość, to buty pełne. skoro buty pełne, to nogi okryte. skoro okryte, to pończochy. Wniosek: Buty muszą być pełne. Nogi nie mogą gołe. POŃCZOCHY Dodam, że pogoda nieistotna