Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ginorossi

zakładać rajstopy na wesele czy nie?

Polecane posty

nieeee no właśnie mama proponowała mi jakiś delikatny wisiorek. twierdzi, że takie korale nie pasują do satynowej, delikatnej kiecki. już sama nie wiem :P

Gość zgadzam sie...
z Twoja mama... :) korale beda wygladac ordynarnie przy satynowej sukience/sukni...

oj tak frencz jest niezawodny, ale skoro masz czerwoną sukienkę to uważaj, aby róż, który nakładasz na białe paski nie był zbyt `różowiasty` a najlepiej zastąp go delikatnym beżem albo przezroczystym

Gość ala perly...
mhmm... juz lepiej... oby tylko byly delikatne... tzn male :)

ok, dzięki :D jutro oblecę te 3 sklepy w mojej mieścinie-może coś znajdę...

Gość hahaahhahhahahhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość Ambasadorowa
Nie słuchaj nikogo, tylko mnie, bo ja kiedyś brałam lekcje etykiety. Buty zakryte, Twoja sprawa jakie. Pończochy obowiązkowo, gołe nogi są dobre do pareo, a suknia ślubna ma swoje prawa.Rajstopy są dobr, ale dla panien bez klasy Możesz zrobić żart i na szczęście iść bez majt, niech młody o tym wie, to Was zjednoczy w tym całym zamieszaniu ;) Taka mała słodka tajemnica... Legenda dla potomnych.

aaaa ja na tym weselu jestem gosciem nie panna mloda buty mam odkryte i innych nie kupie.

Ambasadorowa skoro brałaś lekcje atykiety to zapewne wiesz, co powinnam założyć do czarnej satynowej sukienki za kolano? chodzi o wisiorek

co zes sie zawziela na te korale percia! olej! wisiorek, zloty, srebrny, z tombaku, ale wisiorek skromnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

czarnej tylko swiadkowa nie zaklada, goscie moga tepaku!!!!!!!!!

Byłam już na kilku weselach i nie spotkałam się jeszcze z tym, żeby któraś kobieta nie miała czarnej sukni... co więcej-jest często spotykana. Nie uparłam się na korale. Po prostu zapytałam! to już pytać nie można? nie znam się za bardzo na tym, bo dotychczas ubierałam się na sportowo :O

Gość a ja bede swiadkowa
i nie zakładam rajstop,mam buty odkryte nogi ładnie opalone wiec nie widze potrzeby zebym je miała

Gość nie wypada w gołych nogach
prawie nigdy nie wygląda to ładnie,nawet jeśli ma się odkryte buty to bezszwowe pończochy(po co parzyć tyłek)są jak najbardziej na miejscu,byłam na przyjęciu w ambasadzie i kobietki tak miały,bezszwowe

Gość a ja bede swiadkowa
troszke bywałam na weselach i latem wiekszosc kobiet bynajmniej tam gdzie byłam było bez rajstop

ojej w ambasadzie... a my wybieramy się po prostu na wesele... po co w ogóle mamy więc parzyć nogi? do odkrytych nawet i bezszwowe nie pasuję... wiem, bo widziałam u koleżanki. mnie się nie podobało

Gość po 18 weselach juz
Niw ywobrazam sobie isc bez rajstop na wesele. W duzych dobrych firmach kobiety musza nosic rajstopy i nie moga za bardzo oodkrywac ciala , zreszta tam jest swietna klimatyzacja. Nie wyobrazam sobie aby swiadkowa lub gosc stala w odkrytych sandalach plus gole nogi. Wyglada to smiesznie i nieelegancko. Po drugie rajstopy swietnie maskuja wszelkie niedoskonalosci, nogi wygladaja ponetnie. To jeszcze nic ale jak widze panny w kosciele na weselu z odkrytymi plecami do polowy plus wywalony biust to niedobrze mi sie robi. Tak juz mozna na weselu sie bawic a nie przed oltarzem siedziec. Do tego sluza wszelkie bolerka, narzutki, cienkie sweterki.

no tak zgodzę się, ale... suknia + satynowy żakiet + buty z odkrytymi palcami to chyba nie zbrodnia?

Gość po 18 weselach juz
byleby byl zakiet w kosciele bo naprawde nie wypada swiecic golym cialem podczas tak waznej uroczystosci a potem na weselu mozna juz sobie zaszalec, szkoda tylko ze wiekszosc panien tego nie rozumie i siedzi prawie gola przed oltarzem

o matko no oczywiście, że żakiet w kościele-choćby miał być nawet upał! ja również nie wyobrażam sobie siedzieć w sukni na ramiączkach z dekoldem w kościele :O

Gość Dosieńeczka
nie zakładać. Zwłaszcza do sandałów. To przestarzała zasada dresscodu. Można ale nie trzeba. Tutaj http://dreskot.pl pisza o tym.

Gość gość
Nie zakładać rajstop ! Nawet bezszwowych ! Jeżeli masz blade nogi, to masz jeszcze jedno wyjście, w niektórych sklepach w dużych miastach można kupić rajstopy w sprayu. Moja koleżanka w zeszłym roku też szła na wesele i miała blade nogi, kupiła te rajstopy w sprayu i wyglądała rewwelacyjnie !