Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

forgetfulness

Najpiękniejsze perfumy dla kobiet..Oraz czym pachną Wasi ukochani mężczyźni?....

Polecane posty

Gość najpiękniejsze to kwestia
gustu, poza tym zapach musi pasować do okazji, stroju, pory roku, pogodny, nastroju... Ja mam 4 ulubione. Ale najgorszy, jaki może być to Euphoria CK:O dzisiaj weszłam do metra i było go czuć obrzydliwie, myślałam, że się zrzygam:O Ten "zapach" jest straszny. I kto używa takich słodkich wymiocin latem, w metrze, jak jest gorąco?:O I w takich ilościach??????:O Drugi koszmar to Miracle Lancome. Dramat.

Gość A jakie sa te Twoje ulubione

hmmm fioletowy hugo boss.... avon crystal aura, lubie tez jedne kylie minogue takie rozowe... hmmm a dla faceta wlasciwie nie wiem dlatego zalozylam ten topik chcialabym kupic cos mojemu na prezent 26 lipca ma urodziny

Gość muminkowy swiat
dla faceta.... davidoff niebieski albo advanture, taki pomaranczowy...sa boskie, ja sie w nich zakochalam.. a dla kobiet, jak lubie gabrielę sabatini, pomaranczowy taki ostrzejszy albo deliktany private edition

Gość catherine*
najpiękniejsze perfumy dla faceta to: Bvlgari - Aqva naprawdę polecam, wszystkim się podobają perfumy mojeo faceta. a ja na lato używam Moschino- I love love, a na wieczór lubię Bruno banani.

Gość a jak ma na imię Twój facet
?

Gość catherine*
a to ważne, jak ma na imię? ;> w zależności od imienia perfum nie pachną inaczej. ;)

U nas jest różnie, ostatnio ja pachnę Caroliną Herrerą 212, a facet Kenzo, nie pamiętam nazwy, taki flakon jak pień drzewa wygląda. A czasami po prostu zwykłym Avonem czy FM;)

Gość szaroniebieska
uzywam w zaleznosci od pory roku i pory dnia: Lacoste Woman Yves Rocher Yria Van Cleef First Premier Bouquet Davidoff Cool Water Game mniam..

Gość edfgrthg
a ja uwielbiam Miracle i uważam, ze doskonale się z tym zapachem kompnuję. Mam kilka innych perfum jeszcze i w miedzyczasie równeiż i do tego zapachu jako jedynego wracam:)

Gość hihi hu hu
jak wycodze na impreze czy z moim facwetem coco chanel madmoiselle jak slonce swieci i mam swietny nastroj na wyprawe samotna do miasta escada island kiss ale mi sie konczy a nie moge jej znalezc jak ide do pracy bruberry london bo nie nie mecza i sa rzeskie na typowa randke dolce gabbana the one slicznie pachna ale sa nie trwale :P chyba ze sie od nich przyzwyczailam ale i tak kocham coco chanel moj facet uzywa davidoffa cool water starsza wersje beckhama night bo dostal w prezencie i sa swietne i trwale( ! ) chanel allure sport moj faworyt :)

Gość ważne jest imię
:) poważnie:) do różnych imion pasują rózne zapachy:)

uwielbiam herrere,ale 212SEXY,na codzien nosze lilite lempicka,a moj facet pachnie albo Moschino albo Aqua di Parma intensa

Gość widzę że wszyscy używają takic
takich samych perfum:D Nie mówię o Avonie czy innych tanich produkcjach, bo to oczywiste, ale dla mnie Cool Water i Bossy są beznadziejne:O Te zapachy w ogóle się nie rozwijają, są bez charakteru, płaskie i nudne. Tak samo jak zapachy w stylu Escada, Lacoste itp.:O No i sztandarowa Coco Mademoiselle, plus CK Euphoria i Miracle- czuć to w każdym sklepie i w każdym autobusie:O Nie napiszę, jakie są moje ulubione zapachy, bo nie chcę, żeby ktokolwiek tak samo pachniał:D Na szczęście do tej pory nie zdarzyło mi się spotkać na nikim moich ulubionych zapachów- poza jednym;)

Dla mnie 212 sexy jest za słodkie. Ale przynajmniej Carolinka nie jest tak popularna jak te wszystkie Avony czy Kenzo, jak u co drugiej panny czuję Little Black Dress czy Kenzo Flower, to mam mdłości;)